Uh uh Tiny grozna noć. Pa valjda će uskoro početi malo bolje spavati. Treba to izdržati! A muž... moj bi se rušio na poslu valjda nakon takve noći ili spavao u boravku, tako da tvom skidam kapu. 😅
Baby handling... dok se sjetim pokušavam ju pravilno podizati al ona je previše zvrkasta pa dok se ja namjestim ona se već tri puta izvrti na sve strane 😂 zbog navodnog hipotonusa sam se malo više trudila tako ju podizati i sad vidim da drži glavicu puno bolje nego prije pa možda je imalo efekta.
Danas sam joj dala D3.. nakon pola sata katastrofa.. grčevi, vrištanje... užas. Ne znam šta ću s tim. Moram pitat pedijatricu.
moja je s navršena dva mjeseca bila 58 cm, sad već neke bodiće 62 ne može obući.. ali nosimo tako 62-68 i još poneke stvari 56.
Babinje? Ja sam se dobro držala nakon poroda pa su nama čim je navršila mjesec dana se svi izredali. Bake i dede još i ranije. Odjeću koju je dobila su svi pogodili pa je sve uspjela bar 2 puta obući, nisam ništa morala mijenjati. Sve stvari 68 koje je dobila su ljetne pa ih sad može nositi. Baš su svi vodili računa o velicini i debljini izgleda 😆
Joj užasno je to što ne spavate noću, pogotovo muž kad mora otić na poso ujutro, uf... Nadam se da će se to popravit. Moj muž mora stvarno bit sretan, on nas nikad ni ne čuje po noći.
Ja isto pokušavam ovo s dizanjem sa strane, najviše zato što me već boli ruka od stavljanja pod glavu pa dizanja. Inače mislim da se ne može bebi naškodit ni sa tim starinskim hendlanjem, pa svi smo mi živi i normalni više manje :D
Moj je navršio 2 mjeseca, al ja sam za sad primila samo najbližu obitelji i kumove. Frendovi i rodbina još nisu dolazili. A kad počnu, pa ak će neko pitat šta da nosi, zamolit ću samo igračke. Robe imam napretek jer sam dobila od mamine kolegice u nenormalnim količinama svega pa se nadam da mi neće nosit, a ak hoće nadam se da će pitat za broj jer je on ekstra velik pa će svi vjerojatno donijet krivo... Mi smo sa 68 već s nekim stvarima naknap (tipa bodići od C&A i neke piđame)... U subotu idemo na prvi dječji rođendan jer su me nagovorili, prigovorila mi je mama da ga ne smijem držat pod staklenim zvonom, ja se stalno bojim viroza, takva sam u trudnoći postala, ma luda žena... Izludila sam muža u trudnoći i sad sa antiseptičkim sredstvima, strahom od toksoplazme i maničnim pranjem svega, skidanjem cipela maltene ispred stana :D katastrofa...
Oleovit i mi koristimo, rekla je pedica da nema boljeg od toga... :/ obzirom da se najmanje kapi tog mora dat. Kak ste vi sigurne da oni to ne pobljucnu van?
Ivchi, nisam sigurna. Ne zbog bljuckanja vec zato sto mu nisu fine,a gospodin sad naucio pljuvati! Valjda su doktori i to uracunali (dajte dvije, ako ostane jedna u njima super!) 😂
Mi uglavnom dobro spavamo uz budjenja svaka 2 sata i dalje tako da sam ljubomorna na sve vas koji spavate duze od toga u komadu!! Imam novu foru da znam jel isto ili iduce hranjenje jer kad zaspim kao da me netko toljagom lupio! Pocela sam s daljinskim paliti mobil jer se upale zvjezdice na 20 minuta umjesto svjetlo na baby monitoru. Tako da ako se mali probudi, a nema zvjezdica na plafonu znaci da ide druga sisa 😂
Nisam ja dosad koristila termalnu vodicu a mislim da ću je uzeti pa povremeno je uniti kad su velike vrućine. Kaze Dr da joj dam cajica pa me zanima mame koje koriste milupa baby tee, u 200 ml pola žličice, u kipuću vodu ili? Koliko ste davali bebama svojim?
Tiny baš mi je žao za nespavanje.....nadam se da će brzo proci.
I ja svoju bebu nigdje ne vidim i čuvam od virusa i bojim se svega
E da.. ja bas suprotno od vas, vodim je svagdje osim u shopping centre i ne bojim se da će nešto uloviti. Puno šećemo i baš guštamo. I u goste s njom bez brige idemo, osim onima koji drže pse ili mačke unutra.
I mi idemo po malo, samo nam je otežano er jede svakih dva sata....no dobro, moramo kombinirati nekako
U setnju idemo tako da ja guram kolica a muz nosi:) a trudimo se sat vremena svaki dan, nije bas puno, al ja nemrem sama s njim kad se dere ko da ga tucem u kolicima...
Kad ovo čitam kak vi svoje klince pazite mi dva mj nismo išli nigdje osim u šetnju po svježem zraku, sad već ideo svugdje bili i u shoping centru ne subotom popodne ali bili.
Uz vaše bebice moja ko king kong :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji