Tiny (evo poet nisam sve napisala što sam htjela) lijepo od bake i djede da su malenu pričuvali. Jeesu oni nju uspavali ili ti? Ja sam primjetila,da se malena budi da bi se mazila,tako da je moguće da se svjesno nije toliko budila,jer je znala da nisi tamo.
Svi koristite tu Bio Gaiu,moja malena kako je sad skoro ppa skroz na AD-u. možda bi i mi trebali početi s tim. Ninach jel ta bio gaia ne bi trebala regulirati malo probavu.
Joj da,šta sam još primjetila,što će ti možda pomoći. Inače već jako dugo pijem svaki dan probiotik navečer (tibetanska gljiva)sama to pravim,i sad par dana nisam popila i malena jako teško kakila. Inače kaki svaki dan ujutro(dnevno jedan put),preko noći još dojim,a sad nije kakila svaki dan. Ni jučer nije kakila i danas ujutro je jako teško kakila i izgleda ko špinat. Onako tamno maslinasto zeleno,kremasto nešto. I onda sam se sjetila,da jednom isto tako nisam probiotik popila i isto nije mogla kakiti.
Pa sam pomislila da probaš i s tim.
Joooooj Halila pa malena je bombončić pravi neka napokon došlo i vrijeme da ste vesele i uživajte sad svo troje :)
Kriszta kako još nisi došla u napast stvait sliku uz sve ove slatkiše hehehe mene su navukle :P
Ispitaj sve za kašice, možda ima i kave menije pa da se pripremamo ;)
Prvo sam je ja uspavala oko 20h ali se onda taman probudila kad smo odlazili, onda me muž odvukao, kasnije je opet sama zaspala nakon igre i klope kak oni kažu..
Znači bolje da mene nema ni blizu kad ona ide spavat ahahha
Ivchi ja bi još spavalaaaa, znate ono kad spavate predugo pa se nakraju osjećate još umorniji nego kad spavate kraće :D
U nedjelju mi nije bilo dobro, odviknuo mi se organizam od previše sna ahhahaha
Dajte recite za tu biogaju... dakle više ne koristim ništa od kapi. Stolica joj se sad unormalila (kak je prije bilo par put dnevno) sad kaki jednom dnevno (ili evo jučer nije, danas ujutro je tek) sad samo više prducka ali ne primječujem da se muči. Zadnjih par stolica više ni nema tih grudica ( ne znam je li to dobro ili loše) više je kremastija ali je i dalje zlatno smeđe boje
Ajme meni, ne mogu vjerovati da proučavam i opisujem kakice da mi je to netko prije rekao nebi vjerovala hahhaha
Baš sam neki dan mužu rekla da smo joj možda ipak trebali nastavit davati tu biogaju da joj pomogne pri stvaranju te crijevne mikroflore i da bi onda i prije možda počela normalno kakiti ( sad znam za drugi put ako ga ikad bude ahhaha).
Mi sad zadnjih par dana sve više AD dajemo jer sve manje imam mlijeka (ili ona sve više jede) pa to ne stignem pratit jbga...Dobro smo i izgurale tak da se neću oko toga nervirat...
Sad mene zanima, da li joj se smije sad opet početi davati biogaja, da li ima smisla? Ili da pustim da ide svojim tokom?
Mi pijemo sib simplex i Dr. Perović sirup i mislim se da to pije još cca mjesec dana pa ćemo viditi. Probala bi prestati na koji dan ali me strah grcica jer se to treba piti par dana da krene djelovati.
Mi smo super spavali , hranjenja svako cca,3 sata i super.
Zato je jučer popodne pa do navečer bilo zeznuto. Vruće joj je iako je razgolicena i temp umjerena, a voli se kupati beba pa je buckamo i onda je lakše :)
Ja ne dajem vise. Dala sam jednu bocicu i hvala bogu nit je imala grceve.. mene jucer viroza uhvatila temperatura slabost boli glava trbuh sve mislila sam da cu se raspat. U 9 na spavanje i ona skup samnom hvala bogu da je zaspala odma i evo danas ko nova hvala bogu. Uvijek me dotuce sam jedan dan jako i to je to. Za vikend se spremamo na vikendicu mozda na bazene vidjet cemo vrijeme jedva cekam malo se maknut iz zga :)
Cao mamice, kak ste?
Vratila meni moja malena to šta sam se naspavala heheeh
Probudila se oko 1h, tata ju nahranio i gotovo ona budna, kak tata kaže oči su joj kao dvije krafne :P
Zaspala tek iza 3, pa se ponovo budila u pol 6.
Kak nikad neće još tih pola sata kad se i tata ustaje za posao?
Glupo pitanje, al jel se vama i dalje bude po noći za papati? Mene frendica u čudu pita pa šta ona jede i po noći???? Bar što sam čitala, svugdje je normalno da se bebe u ovoj dobi bude po noći? Ili je samo njoj to čudno jer njen mali prespava od večeri do jutra sve i još po danu spava 4-5 sati u komadu :P
Ivchi sretno danas na cijepljenju, javi nam kako je prošlo! Samo hladne obloge na ubod i bit će sve ok!
Ma ne znam da li da joj dajem ili ne tu biogaiu ( kak se već piše :P) nemamo mi grčeve hvala bogu već dobrih mjesec dana i više, nego sam mislila možda baš zato šta je probiotik pa da joj to dodatno formira crijeva?
A ovo da je mlijeko probiotik sam čitala i zato kao dojenoj djeci nema ni potrebe davati kapi probiotičke kapi da može doći do kontra efekta baš zbog toga šta bi bilo previše probiotika, a kad sam tražila za savjet od patronažne ili pedice obje su mi rekle te probiotičke da uzmem. Kad sam rekla patronažnoj za to šta sam čitala samo je rekla da, je u pravu ste onda uzmite Waya. I onda čitam i one su probiotik...
Ni sama nisam pametna....bolje da niš ne diram i dodajem ako je sad sve ok, sam ću neku štetu napravit
Crna super da je prošlo! Dobro da je neka jednodnevna lakše se izdrži...
Mene uhvatila upala mjehura valjda, peče ko vrag i boli mjehur. Popila sam jučer čaja od brusnice i navečer sam si napravila čaj od koprive. Eto ja i moj mjehur, stalno s njim borbe vodim... Dakle jedan dan samo obučem haljinu i odmah me uhvati...
Sjećam se da nešto od ovoga u trudnoći nisam smijela piti, jel smijem uopće sad piti uvin H i koprivu??
Za brusnicu se sjećam da mi je u ljekarni za vrijeme trudnoće rekla da smijem popiti dvije šalice kroz dan??
Jutros sam sva puna pitanja hahahahahhaha
Tiny ak nemate problema s kakanjem ja mislim da bolje da ne dajes... gledam bas kolko dr. Oz reklamira te probiotike, znaci da su porez na budale :)
Pojma nemam za uvin, radje papaj brusnice... meni nikad nis za mjehur ne pomogne, isto mi je jel pijem vodu il to.
Mi bili na cijepljenju i sad sam jos zabrinutija, da ga nece cijepit jos, kao nek malo sazrije? Nije mi bas bila puno rjecita, kao sve je ok, al da se vidimo radje za dva tjedna...
Citam citam i kao, kad skupim sve pisat cu i sad pojma nemam koje su teme.
Pa samo offtopic da podijelim s vama da ima i alphanova bebe krema za suncanje na bazi minerala bez nano cestica, bez parabena parfema i ne znam.. Bez svega 😂
+ stranicu receptizabebe.com ako ce kome trebati ideje i salabahteri kao meni 😉
E da, bio gaia, mi ju pijemo svaki dan 5 kapi plus 2 kapi D3. Ne znam jel pomaze crijevnoj flori, ali sumnjam da odmaze. Grceve nije imao opcenito pa mi nije do toga, jednostavno vjerujem u probiotike 😄
Mi smo bili na cijepljenju. Cura je baš bila hrabra, zaplakala sam kad su je ubili i ubrizgao cjepivo. Čim sam je uzela smirila se. Sunce moje.... narasli smo.... 58 cm i 6080 g :))
Kaze doktorica bez kreme, izlaziti kad nije sunce jako. Mi d3 pijemo.jedan dan po kap drugi dvi....
Sortiraj odgovore
Najstariji