Tiny ja sam davala biogaiu pa sam rekla pedijatrici i rekla mi je nek samo nastavim jer su osim za grčeve, dobre za imunitet. Drugi put sam kupila s d3 i samo jednom joj dala, urlala je zbog grčeva jače no ikad. Tad sam prestala s d3. Trebala bih ponovo probat sad kad joj se malo smirila ta probava, al sve me strah.
Inače, moja curka već nekih 10ak dana odbija sisu... kad joj hoću dati da sisa, vrišti ko da joj ne znam što radim. Samo bočica prolazi, a sisa eventualno po noći, tj za prvo buđenje oko 5-6 ujutro. Nisam se redovno izdajala pa imam sve manje mlijeka. Preko dana izdojim 135 i to je to. Žao mi je baš, al ne želim ju forsirati.
Nego, imamu novu predobru tehniku popodnevnog uspavljivanja. Legnem kraj nje, nekih 15-20 minuta se igramo, mazimo i onda se ona smiri i zaspi. Bez ikakvog uspavljivanja. Samo ju zagrlim i to je to. I kad se uvjerim da čvrsto spava, ustanem ili odrijemam s njom malo.
Danas sam spavala do 10, muž otišao s njom u šetnju rano ujutro i mogu reci da mi je pet puta teže nego kad ustanem oko 7-8.
Audrey, bravo za malu veliku hrabricu!
Ivchi, baš glupo od doktorice! Trebala bi objasnit, a ne izjavit tako nešto i doviđenja. Bezveze te zabrine. Ali sigurna sam da je sve ok!
E da... Kriszta, čekamo sliku tvoje krasotice male. Ma baš je ova naša tema prepuna prekrasnih beba. Milina za gledanje!
Kamikazee još istražuješ kreme za sunčanje :D
uuuu hvala na stranici,super je! Arhivirano ;)
D3 kapi se moraju davati, šta ne? To joj dajem normalno svaki dan 2 kapi, tako mi je rekla pedica da se daje a i u ljekarni je na kutiju tako napisala.
Prije je od njih imala grčeve 100% ali ta je faza prošla i sad više nema nikakve reakcije na D3 kapi, tako da Halila probaj sada opet, ako bude imala grčeve uzmeš opet stanku... Iako mislim da ste i vi prošle grčeve i da joj neće smetati više
Ni moja ti ne jede nešto ovih dana, zašto ne znam, baš vodim borbu s njom oko te hrane...I mlijeka imam sve manje, prije sam izdajala po 200ml sad nakon cijele noći izdojim 80ml na jedvite jade...Danas sam joj samo AD dala
Hm.... probavala sam tu tvoju tehniku kad sam i ja htjela odspavat s njom pa mi nikako nije pošla od ruke :P
Hvala na info, znači mogla bi joj opet davati bio gaiu...
Audrey bravo za hrabrost! super je napredovala! Uvijek zaboravim koliko je sad mj?
Hahahahaha Tiny hvala ti 😂 i tvoja curica je bombončić s jedinstvenom frizurom. Preslatka! 😍
Da, d3 ide pod obavezno, al sam ja napravila pauzu zbog grčeva. Moram probat sad opet. Nadam se stvarno da je prošla ta faza.
Ma moja još i jede solidno, ali isključivo na bočicu, ad ili izdojeno, nebitno, glavno da je bočica. Popije do 170, ovisi koliko je gladna. Al baš kad su bile ove vrucine, onda je znala jedva 60 nekad. Ne brine me to. I ja slabije jedem kad mi je vruće pa valjda i ona tako.
Šteta što ti ne prolazi ta tehnika uspavljivanja, baš je jednostavna 😅
Ad su za kosti, koliko sam ja razumila.
I moja u zadnjih par dana zna pojesti manje....vruće im je i mi jedemo manje kad nam je vruce.
Moja beba danas ima 2 mjeseca i 2 dana 😍
Da, D vitamin za kosti...ja ga isto nekad preskocim kad vidim da se puno muci s kakanjem, al uglavnom dajem. Cini mi se da vise ne reagira na njih.
Malo sam se smirila od jutra, vjerujem da je nes da bi mi rekla doktorica, mozda je zena stvarno oprezna. Cimerica mi je rekla da njena pedi nema ni obicaj cijepit sa dva neg sa tri mjeseca, da su bebe jace... Inace ga je nahvalila da je super, ima 6500 g i 60 cm, jos 40 kila i metar i ko ja je :D
Kamikaze super stranica :)
Audrey jel beba dobro, nema teperaturicu?
Probala i ja sad popodne tehniku uspavljivanja, al smo se vrtili po krevetu ko cigre dok nismo poceli plakat :D
Čim smo došli kući dala sam joj pola žličice sirupica.... trebala sam joj mjeriti temperaturu popodne a ona je zaspala oko dva i po i još spava....rekla je doktorica da će možda biti pospana... ja sam već nervozna jeli gladna, ima li fibru... ljubim čelo i čini mi se da nema. Mijenjam obloge....
Doktorica mi je pričala o načinima kako nositi bebu, spuštati, presvlačiti i sl.... ugl kad sam došla kući googlala i vidim da je riječ o baby wearing metodi. Ja sam nju dosad i presvlacila i nosila kako su i nas naše mame a po struci to je pogrešno pa se sad brinem jesam li joj naškodila nekako....Dr kaže da nisam... kako vi nosite i dijete svoje bebe? Ruka pod glavu i guzu pa hod ili ovaj moderan način na bok pa hop 😶
Danas nikako uzeti mobitel u ruke i otipkati... meni je dosta mama reklo kad bebica krene na sunce da ne treba davati d3, al ja svejedno davam.. ponekad iskreno zaboravim :(( muž i reće da meni ni ovce ne treba dati na čuvanje hahah..
Jeli vam gužva doma dolaze li Vam na babinje? Mi smo danas imali susjede i da budem iskrena ja nebi mijenjala nikad što dobijemo mislim iskoristiti ce se, al kad dobijem malo ili nesto što nam nece odg npr kratke gace koje smo danas dobili ispada da ceno ih po zimi nositi..pa jel ljudi uvale da se riješe ili je to stvarno slučajno..ja mislim npr kad nekom kupujem kad je bebica rodena i kad ce to nositi..
Evo nas, temperatura 37.4, nadamo se da će se tako nastaviti i da nećemo imati povišenu. Do 38,5 ,je u redu.
Babine i posjete počela pomalo prije tjedan dana. Ja zamijenim, bolje nego da se ne nosi.
Sortiraj odgovore
Najstariji