Audrey2016 ja sam prosli mjesec cjepljenje odgodila nekako me strah, sl tj smo na pregledu i nezz sto da radim. Strah me temperature, jeli ti bebica nervozna sad kad ima temp?
Meni je rekla ak dobi da ce bit pospana i umiljata sva.. sad me sve strah tog cjepljenja kad vas citam... ja sve ostavim bas kako je neko napiso iskoristit ce se, proslijedit ili nesto... hm kako mislis na babinje? Meni su se svi izredali, skoro svaki dan il netko dode na druzenje ili mi idemo nekamo
Nema temperaturu.... Dr kaže sve do 38, 38,5 se tolerira jer se bebama mjeri u guzu i doda se 0,5 a njima je normalna veca temp od nase, tako da sve je ok do 38,38,5 a ona je imala 37,4.
Ja sam se kako bojalla tog cijepljenja jer bojala sam se šoka za nju..ka je držim i sigurna je i ne zna sta ce joj se dogoditi i onda odjednom bol... ufff....ali kad saam je polegla na stol i uhvatila jok nogicu, ona se počela malo miskoljiti i sad je sestra ubola zaplakala je i plakala dok joj je ubrizgala , to je trajalo par sekunda, 2-3 i kad je izvadila iglu, isti tren sam je uzela u naručje i oa je prestala plakati. Teško mi je bilo strašno ali u tom trenu znam da joj trebam i sve to potises i tu si za svoju bebu i sve traje par sekundi i gotovo. Sve je dobro prošlo. Ja sam prije toga htjela iskočiti iz kože.
I je pospana...Oko 11 smo se vratili kući, zaspala je uru i onda zaspala u 14:30 do 20, papala i zaspala oko deset i spavala do sad i evo sad papala i spava tako da praktički spava skoro cijeli dan.
Sutra imamo goste a predvečer bi možda i izašli ako ona bude dobro. Ako bude pospana kao danas, ostat ćemo doma....Dr kaže da 2-3 dana pazim hoće li dobiti temp, a za obloge sam zaboravila koliko da ih stavljam ... stavljati ću ih sutra pa viditi treba li i dalje.....
Ivchi vauuuu kak ste veliki! :D moja pinklec žgoljavi kraj svih vas hahahahah
Audrey kako je noć prošla?
37,4 je okej, ništa za zabrinuti.
Uh kad se sjetim dana prije nego smo se otišle cijepit, sva sam u panici bila a na kraju super prošlo. Šta meni nije bila bar malo pospana pa da se odmorim malo
Baby wearing.... proučavala sam malo videa na youtube-u, ajme meni kad sam vidjela kak se pravilno dižu i nose odmah sam si pomislila da sam joj već naškodila. Trudila se kopirat te metode, ali u žurbi se nekako uvijek više vratim na stare navike i te stare metode podizanja :/
Anne ja i dalje dajem d3, nebitno jel je ljeto pa ima sunca, ipak se hlada držimo ;)
Babinje.... šta vama tek sad dolaze?
Kod nas su se svi izredali već bezbroj puta, bake i dede nas opsjedaju non stop
Nisam mjenjala još ništa od robice, uglavnom smo dobivali sve veće broje od onog kojeg koristimo, a sad hoću li uspijeti iskoristit ili ne, ne znam ni sama!!
Sad neki dan su nam donjeli bodije 56 iz C&A a te koristimo 62 pa smo zamolili da ih zamjene... Baš su mi bili lijepi i fino kratki rukav šta mi fali pa bi mi bilo žao da ih ne zamjenimo..
Mi smo sad na 58cm i tek smo krenuli na bodije 62, a oni iz Lidla rastu skup s nama, eno ih još 50/56 nosimo i taman su hahahah
Noć je prošla dobro....spavala do pet i po i onda joj glupa mama nije dala sirup za grcice jer je nisam htjela još s tim "maltretirati" i nije mogla ni jesti kako treba, još je pokušala staviti da doji ali tako da leži na stomacic na meni, nije prošlo dobro...baš su je mučili grcici a evo zaspala je malo prije sedam. Temp je 37,5. Bočica i sirup su sprni kad se probudi.
Netko je spomenuo da stavlja ocat u mašinu da ribica omeksa? Prvi mjesec sam prala becutan šamponom a onda sam uzela Ariel za dječju robu, sensitive (bebina slika na ambalaži) i dva ispiranja bez omekšivača pa mi se čini da su pelenice malo grublje postale.
Jeste li nakon cijepljenja ušle van ili bile doma dan, dva?
Mi smo 62, ali ja joj većinu oblacima 68 jer mi se čini da je 62stisce, a jako ih je nezgodno i oblačiti....68 njoj komfornije a mami lakše za obuci 😉
Lidl 👍👏
Ma tako i ja Tiny što se tiče baby wearing.
Ja sam lagano na rubu depresije zbog nespavanja i plača, ovo nije humano!!
Kad smo je kupali jučer smo skužili da se osipala po leđima, jbga od znoja a stalno je po leđima. Ok, napudrala sam je, sad ćemo tako par dana, valjda će splasnut...
I onda nakon toga sam ju htjela sa baby uljem malo masažicu napravit, lijepo utrljam na rukama ulje da bude toplo, prislonim na nju kad je ona krenula plakat.... mislim da nas je cijelo susjedstvo čulo!!
I sad pak nisam sigurna jel taj plač bio zbog ulja ili zbog toga šta se taman spišala pa je to otišlo pod leđa pa ju je možda po osipu spreklo ili pak od malo hladnije tetre kad smo ju krenuli brisat od svega?! ahahhahaha jadno to dijete sa mnom
Nakon kojih sat vremena se smiri e onda je krenuo plač jer joj trpamo bocu da jede više jer cijei dan neće i neće.
Pocucla neš, napokon zaspi, kažem mužu da ju sad ipak na boku stavimo da spava u kindaču, nek joj se leđa malo odmore zbog tog osipa... Mislila sam da će možda i bolje spavat... Ma jok, buđenje uz plač svako pola sata, sat, u 3 smo se svi nakraju ustali prebacili je u kolica uz zvuk njene najdraže nape i nakraju spavali na kauču.
Prebijena sam, muž kaže da će infarkt na poslu dobit uz taj fizički rad još i spavanje od kakvih 3 sata možda sve skupa ahhahaha
Zaista ne znam šta krivo radim, zašto ona neće normalno odspavat noću?!!
A borba s jelom..... baš smo komentirali da nam se sve čini da će nam biti "predivni" obiteljski ručkovi s njom
p.s. probala sam ujutro dok je bila odmorna i happy opet masažu uljem, to je okidač, probudili smo sve susjede na vrijeme da ne zakasne na posao
Nikad više ulje hahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji