Bijele grudice u kakici su neprobavljeno mlijeko.
Mi danas od pola 11 pa do pola 18 nismo bili doma. Čim auto krene on zaspi, auto stane mslo duže budi se. Bio je super, ako ništa bar se naspavao jervsmo se puno vozili.
Ejj nezz jeste cule za ovaj Aventvov proivod kuhalo za hranu i mikser u jednom meni para super stvar.. upravo mi ga je jedna curha ishvalila ja nisam znala da postoji uopce.https://www.kadulja.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=164&category_id=32&option=com_virtuemart&Itemid=4
Jutreko mamice, kako ste?
Eto mi obavili svoje prvo spavanje kod bake i dede, teška srca sam se odvojila morao me muž za rukav u auto odvući ali sam zato kad smo se vraćali doma imala takav osjećaj kao da sam na godinjem i na moru hahahaha
Dala sam se kladit da će kod njih spavati ko top, nisam ni bila daleko. To ona mene zafrkava pa se meni budi svako 2 sata :P
Jučer me iznenadila i zaspala je u 19h odmah nakon kupanja hehe
Audrey moja je skoro pa svaku noć nervozna, stalno se okreće lijevo-desno i nešto gunđa, ajde ovu noć za čudo i nije.I ne znam zašto je tako, nakon svakog hranjenja ju držim da podrigne da ju kasnije ne muči pa se opet migolji tako...
Svekrići su izjavili da su sigurno podzemne vode krive
Kriszta kako ste danas? Jooooj nadam se da se više nikad neće ponoviti onih 2-3tj!
Mogu biti zubi, meni su tako rano izašli, iako može nju sad samo zubno meso mučiti ne mora odmah niknuti zubić, jel si trlja ona po zubnom mesu? Moja je sad počela stalno prstom trljat po mesu i bude nervozna tada izgleda mi kao da je to zbog zuba jer neće dudu, bocu samo mi prst zgrabi i stiska, baš joj to paše :P
Ivchi jadan muž hahahhahaha moj dobi šlapom :P
Kriszta i ja mislim da bi mogli biti zubi, malom od prijateljice je prvi zubić s 4 mjeseca izbio. Stvarno se nadam da ne bude ta faza plača dugo vam trajala. Mogu mislit koliko te to iscrpljuje.
I ja planiram štapnim mikserom joj slagat kašice iako se ovo čini super.
Mi već dva dana uživamo, malena je predobra, mislim da nikad nije bila toliko dobra. Samo se smije, počne cendrati samo kad je gladna ili kad joj se spava, ostalo vrijeme se igra, vrti, smije, priča.. sad joj je zanimljivo derati se i slušati svoj glas, valjda, jer svako malo viče. Presmješna je. Prvi put kad je počela vikati mislila sam da cendra, dođem do nje, ona se smije. Baš je draga.
Tiny, znači prvi put da ste se i vi naspavali Lijepo od bake i dede što su to predložili! Iako vjerujem da si se teško odvojila od malene. Moji ju znaju pričuvati sat-dva kad mi idemo u dučan ili tako nešto i već tad trčim po nju, fali mi strašno. Prva kava s frendicom prije mjesec dana, očekivala sam kako ću guštati, ali ne... nakon pola sata samo na nju mislim i išla bi doma. Stvarno smo mame hehehe.
Meni je sad muž na godišnjem pa baš uživamo svi troje skupa, pogotovo kad je ona tako dobra. Nakon par dana konstantnog plača i cendranja, ovo nam je preporod.
Ajme Tiny, odlicno! Ti si danas onda najnaspavanija od svih, premda se necu ni ja zalit...
Halila, jucer sam isla po novu Bio Gaiu pa mi je zena ponudila tu sa D vitaminom, al ja sam uzela opet obicnu pa vidim da i na njoj pise Protectis... mozda je pedijatrica na tu obicnu mislila a u ljekarni zena zbrljala?
Low kickovi, slape, a bokte, val obiteljskog nasilja kod nas :D
Tiny moguće da nju zubno meso muči,jer je moja seka isto rekla,da plače ko da je boli nešto,a ona uz dvoje djece već ima iskustva.Jučerašnji dan dobar. Spavala između hranjenja 2 puta je imala spavanje duže od 1,5h :) ( jednom 3,5H) navečer sam otišla na cugu sa legicama,a tata kupao,uspavljivao malenu :)
Halila drago mi je što tvoja malena sretna i zadovoljna. Ništa nema ljepšeg kad vidiš da su sretne,srce ti je odmah ispunjen. A profilna....ajme,pa to je jedna prekrasna,preslatka curica
Uživam gledati sve te slatke,lijepe proljetne bebe. Morat ću i ja sliku staviti.
Ovaj mikser od aventa,je super stvar,ali imamo nutri bullet,tako da ne smijem ni pomisliti na ovu stvarčicu,a kamoli kupiti :)
12.07,idemo na cijepljenje,zanima me šta će reći pedić za kašice. Mada ja smatram da je još za nju rano svakako,ali zanima me njeno mišljenje...pa ću na kraju krenuti kad mi budemo spremne..nikako ranije!
Sortiraj odgovore
Najstariji