Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anee
    02. Srpanj 2016. 23:36

Moj mob je pun slika, a mene nigdje..  ja bi njega dala u jaslice sa 2 g, meni je nezgodno ljeti kad nam krene sezona svi radimo po cijele dane..a vrtice zatvaraju, pa hellooo gdje s dijecicom!?!

• Audrey2016
    03. Srpanj 2016. 06:17

Ja sam svoju bebu imovala, još prokuhanom vodom i gazom i održavanje temperaturu u stanu do 25 - 27 Max i bude ok, ali u onih par naleta vrućine, pojavile se te točkice i jednom je namazem.mustelinom kremicom za lice a čini mi se da sam još gore napravila jer nije se povukla čak sam imala osjećaj da se još pojačalo pa je sad samo umivam. Ja se volim trackati pa sam sva u panici da joj ne bi lice bilo suho.... tu i tamo dotaknem kremicom. Pregibe mile, kojih ima na rukicama i nogicama i vratu, poslije kupanja namazem pavlovicevom....bez toga ni disati ne znam. 
    Jesu li vaše bebe nekad nervozne tijekom noćnih hranjenja? Moja je nekad nemirna, dodje do pola krevetića pa je "lovim" s bocom. Pročitala jučer članak o mjesecaranju pa mi utjerao strah u kosti.... sad popapila bez da se pomakla i pajki 😍

• Audrey2016
    03. Srpanj 2016. 06:18

Btw i moja cura ima milijun slika s tatom, a s mamom tek par ali počela mana sa selfijima 

• Kriszta
    03. Srpanj 2016. 09:29

Jutro,

jučerašnji dan neponovilo se. Plakanje,vrištanje,urlanje,ne spavanje....OPET!!!!!
    Ako će se nastaviti i danas,samo molim Boga,da mi da snage,jer je to za ludnicu. I kad pomislim da ponovno može potrajati 2-3 tj,gubim razum.
    Ne pali ni metoda 90 min,jer nećeeee spavati i neće,vrišti,baca se.
    A još smo bili u gostima,kod legice,koja ima bebu od 3 mjeseca. Planirali smo skoro cijelodnevno druženje. Ne moram vam ni reći,da je njena mala,spavala,jela i gledala okolo MIRNO!!!
    No dobro,smiri se i diši duboko :D

Tiny jede malena preko dana AD,zato većinom jede svaka 3 sata,ali zna i češće,ne drzimo se mi toga. Kad traži,dobije :)

Pošto ću ja tek morati početi tražiti posao (prije trudnoće nakon 11,5 god.ostala bez posla,firma se zatvorila) malena će biti sa mnom,ai kad budem počela raditi,morat će u jaslice,jer bake isto rade,tako da nemam drugu opciju.

Napredne su te proljetne,očito...i moja pumpa trbušnjake,jučer legica nju drži,uspavljuje,mi pogledamo a ona više ne leži,nego sjedi...hahahah

Za taj članak ja definitvno nisam,ustvari ne znam šta bih mislila o tome. Stručnjaci kažu da nikako prije 5-6 mjeseci,jer mogu ostati traume,nakon toga.Čitala samveć o tome i kako je netko rekao,možda bi muž to mogao tako,ali ja zasad mislim da moja psiha to nikako ne bi mogla podnijeti!

Ninach za ovo buđenje,moja je to jedno vrijeme radila. Nakon što sam je presvukla,valjda se razbudila. Svaki put je morala otpričati svoje,a ja čekala..jel ti ju presvlačiš ili se sama probudi bez ičega i neće više spavati?

Anee bebica preslatka! Obožavam obrasčiće :)

Spavanje kod bake? Ne dolazi u obzir,ne dam..još! Da idemo u svatove ili slično,to bi bila druga priča,ali ovako,nikako! Mogu biti umorna,iscrpljena,ali navečer MORA spavati s nama,pored u krevetiću,da ja je čujem,kak diše...heheheh..Šta ću,ne mogu više biti bez nje.Kad smo stalno same!
    Ali kad vrišti po cijele dane i kad više ne mogu,sjednemo u auto i pravac kod moje mame,koja je preuzme,dok ja pored zujim i punim se :)

ivchi87
    03. Srpanj 2016. 09:50

Kriszta a jel ti se u autu smiri? Glupo pitanje al kad ona tak u navratima place, mozda joj zubic koji ide? Rekla mi je patronazna ako place vise od tri sata i ako place pa se smiri na 5 sekundi pa opet pocne da je to znak neke boli najcesce a ne hira...

Meni isto jucer dan D, al ne zbog malog nego zbog muza. Od njega cemo se rastat, nama dvama je dobro :D tolko me raspizdio da sam drzeci malog njega opalila nogom :D

• Anna123
    03. Srpanj 2016. 16:16

Ja sa svojim možda 2-3 slike jer uvijek moram imati najmanje jedan crveni ružni prišt, masnu kosu, mušku široku majicu (u svoje stare od prošle godine, ne stanem, broj su ili neke dva manje) izgledam ko klošar uglavnom. 
    muž se toliko ne voli slikati da čak ne želi ni pozirati s bebom, kaže da je gadan na slikama. :P ali zato imam bebinih slika di je sam mali milijun :D

Hmm, kakva bijela zrnca u stolici, ne razumijem? Ja to nisam previše gledala, samo boju.

Ivchi, hahaha, znam kak ti je. ;)

Anee
    03. Srpanj 2016. 16:34

Mi smo sinoc bili u sestre na veceri, bio je tako dobar. Vanka smo večerali i druzili se tako mu je odgovarao zrak.. komaraca milijun, ali ni jedan ga nije taknuo.. :)))) daa i ja sam skontala ko zrnca u stolici ponekad.. mi danima vec preko dana spavamo 15-30 min.. :((

• Kriszta
    03. Srpanj 2016. 17:08

Ivchi kad vrišti ,onda i u autu,nema veze gdje smo,kako ju držimo i odbija spavati i jesti. Svi mi se smiju,jer kažem da ju nešto muči ili loše sanjala,a da poostoji sigurno razlog zašto ja nju ne mogu uspavati nikako,a kad je umorna onda odbija jesti,jer joj je teško vuči bočicu. Barem ja tako mislim i sve to onda ide u krug. A danas? Spavala u komadu do 7h,pa onda opet za 90 min spavala sat i pol,pa poslije pola sata,a sad već duže od 3 sata spava. Šta joj dođe kad tako plače,ne znam,ali voljela bih znati,da joj mogu pomoći i da ja ne završim u ludnici.

A muž? Pa zato postoji da me živcira. A zasad samo i ja ga šutam s  nogom :D

• Kriszta
    03. Srpanj 2016. 18:25

Zubi? Moguće,sumnjala sam i ja na to,ali pedijatrica tvrdi da je nemoguće!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.