Nisam ni ja to, srećom nemamo problema s uspavljivanjem samo treba smirit rukice da ne mašu i malo pjevat. Članak mi je bio zanimljiv pa sam ga htjela podjelit s vama.
Tiny moj je tako jeo nekoliko dana. Ja si isto pišem, baš sad gledam po 20, 40, 60, svako malo tj. kad bi mu ponudila čak mu nije smetalo što je mlijeko već sobne temp. Naproljevala sam se mlijeka sam tak. I sad opet jede ne 200 ko prije ali 160-180ml. Tako da ti je faza, vrućina ili neznam kaj.
Jedino sam primjetila da u kakici nrma bijelih grudica neprobavljenog mlijeka. A pelene je uredno punio i kakao i piškio.
Ninachh pa ovo je prestrašno s tvojim nećakom! Tolko maltretiranja djeteta zbog nesposobne doktorice koja ne zna astmu prepoznati.
No sad kad razmislim, i ja sam godinu dana hodala po raznim pretragama i to u tri grada, da bi na kraju ustanovili da je problem u štitnjači. Super su nam doktori! 😕
Evo, moja malena zaspala nakon 90 minuta, ali ja sam smotana. Već tjednima ju svako jutro stavljam spavat nakon 90 minuta, ali slučajno i uvijek odspava 2-3 sata, rijetko kad manje od toga. Moram probat se cijeli dan držat tog rasporeda onda. Iako ona i ovako dobro spava po noći, od 22-5, malo pocica i onda još do 8-9. Ja sretna.
Što se tiče jaslica/vrtića, ne mislim ju upisivati, moji će ju čuvati osim ako se do tada nešto promijeni. Ima punp djece i u mom kvartu i tamo gdje su moji pa će se imati s kim igrati, a moji nisu od onih baka i deda koji će ju razmaziti ili sve dozvoljavati.
Inače sad malena nema mira više ni sekunde, otkad je skužila foru, stalno se vrti na trbuh i natrag na leđa. 😀
Kamikazee, tvoj mali već pravi sportski tip 😂 nešto su nam napredne te proljetne bebice! 😊
Za sad nisam ni ja za ovaj clanak, jer je ovaj moj cisto ok zadnje vrijeme al nikad ne znas...
Ninach, moj je zaspo u 11 i budjenje u 5 (najduze do sad spavanje) a tad; oci otvorene, smije se, guguce, pokakao se lagano pa je bio sretan... presvukla ga pa se jos popisao tokom presvlacenja pa oblaci i novi bodi, on jos budniji. Nisam mu nis pricala i nisam ga gledala i vratila ga nazad u sobu i nakon jedno pol sata spustaj dizi iz kreveta je opet zaspo... mislim da nema tu puno pomoci kad se oni tako razbude, molit B da zaspu. Inace sam da to preveniram ukinula presvlacenja po noci, kak se do sad budio oko 3 ako bi se i ukakao ja ne presvlacim. Njegova guza ne reagira (kazu da majcino mlijeko nije agresivno i uglavnom ne radi probleme na guzi).
Ne jede ni moj ko do sad, ko da popije onog prvog vodenog mlijeka za zed i dalje mu se ne da... ne znam po mililitrima al iz ove sepave cice nemre sigurno puno pojest, iz ove druge nesto vise.
I ja sam probala metodu 90min i stvarno pali drugo djete od tad! Upalim joj nekakav crtic na youtubu i pogleda ga cijelog tih 40min smije mu se mase rukama, cudoo
Ja neznam isto sta cu u 9 mj s poslom moja mama radi tak da njoj ne mogu a sa sveki nisam dobra tako da ne dolazi u obzir... zalosno da ljudi koji nerade i doma su zauzimaju vrtic nekome kome treba... isto je dobila pristice od znoja ispirala kamilicom i mazala kremom sad svako jutro umivanje obaveznoo. Jucer smo bili kod susjeda koji ima ogroman bazen kupala se uzivala premedeno cjeli dan ko kruh dobra
Mi smo jutros zaspali nakon 90 min, ali smo se probudili nakon 15 min. 😂 sad prasac spava na meni vise od pola sata....
Sestra mi je pripravnik u vrticu i rekla je da od ove godine u jaslicama ne pustaju dijecu bez da su cijepljena, mozda je kod vas vec tako..
Anee a da ga probas na trbuh stavit preko dana? Cini mi se po tom sto pricas isto ko kod mene, na meni oce spavat a cim ga stavim za 10 min se trgne i probudi... mom ovo definitivno pase za trbuh jer tak moze prdit bez da dize noge a i ne moze se trzat i budit sam sebe. I nemoj razmisljat o ad (cini mi se da si ti to napisala koju stranu prije?) nije za to sigurno mlijeko krivo...
Tak sam si i ja mislila da nije dosta kaloricno pa zato ne moze spavat, a prase napreduje po kilazi iznad svih mjerila, znaci nemre bit do mlijeka... sva sreca da je odbijao bocicu jer sam ja luda u jednom trenu i zmiksala ad.
Kod mene isto neko drugo dijete otkad sam pocela prakticirat 90 min. Ko da je neko odnio onog tupsona i donio dobru bebu.
Sad jos moram rijesit bocicu do svadbe, kolica i voznju u autu, ajmo neku knjigu za to nabavit :D
Ìvchi87 bas sam maloprije rekla da cu pricekati pregled da vidim kako je napredovo, od zadnjeg pregleda iskljucivo sam dojila pa da vidimo. Evo sad vec sisa 5 min, zaspe probudi se i opet tako.. pokusat cu ga kad zaspe na meni polako spustit na trbuh da vidimo hoce se buditi..
Hehheheh a misko...takvih i ja najvise slika imam, dok spava na meni :D
Anee jeeeee i ti nam slikicu stavila, ma preslatko
Mislim da se od prije ne pušta necijepljenu djecu u vrtić....
Mi tu u kvartu nemamo tak male djece nažalost i nemam baš frendica s malom djecom koje su blizu tako tako da ju dosta i zbog tog razloga želim u vrtić. Ne želim da odrasta samo s nama starcima i da bude na baka servis svaki dan dok smo muž i ja na poslu. Ne mislim da je to loše, dapače kad bude trebalo čuvat će ju bake i dede ali mi je žao da se ne druži sa svojim vršnjacima.
Eto danas ćemo ju ipak otpeljati na spavanje kod bake i dede da se napokon pošteno naspavam
Crna jooooj baš super i da ste na bazenu :D
Ivchi moja nema šanse da ju staviš na trbuh odmah vriska bude a sad kak je skužila odmah se i okrene na leđa nazad. Jedino na meni zaspi na trbuhu i onda je ne mičem, nek si odspava i zna tako odspavat po 3h... Nisam probala prebacit ju u krevet tako, probat ću jedanput baš da vidim kako će reagirat :P
Sortiraj odgovore
Najstariji