Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    29. Lipanj 2016. 11:26

Ivchi i moja frendica isto samo u jednoj ima u drugoj ne razlog se takoder nezna..
    Audrey mazes sve osim dlanova rukica posto ide u usta.
    Kolut u baby centru bio je na akciji 150kn mozda je jos uvjek a bazene sam nakupovala kad je bilo jedne godine u kauflandu na rasprodaji po 1kn slaufi 50lipa i tako te gluposti.
    Kriszta jednostavno se zastopaju ljena sam asirat to oko oka tak da i ja s tim kapam :)

nasdva
    29. Lipanj 2016. 17:28

Ivchi baš mi je žao :-(

Cure imam pitanje, izgleda da ja svog mališu neću još dugo moć pratit s izdajanjem, počeli smo odmrzavat mlijeko.
    Koje ad preporučate?
    Da li je netko probao Topfer ad?

simal
    29. Lipanj 2016. 17:35

Mi koristimo Hipp combiotik, sadrzava probiotik ali ne mogu garantiratibda je najbolji.

SIMAL

crna123
    29. Lipanj 2016. 17:37

Topfer imam doma al nisam ga jos probala onaj bio bez laktoze il necega neznam sto pise cini mi se ok. Probaj pa ces vidjet!

Ninachh12
    29. Lipanj 2016. 18:50

E imam i ja topfer ad, dobila na poklon prek one stranice :D
    Nismo probali tako da nemam pojma, jedino šta znam da sam vidla da u Kauflandu košta 80 kuna :P
    Kad mi je u početku patronažna savjetovala malo dohrane pokazala sam joj kutiju i rekla je da ona nema iskustva s tom firmom, ali da još se čini da ima previše svačeg nečeg u sastojcima i na njenu preporuku smo kupili Novalac jer je to kao najbliže što može biti majčinom mlijeku (navodno)

nasdva
    29. Lipanj 2016. 20:46

Hvala na savjetima :-)

TinyBabyToes
    30. Lipanj 2016. 07:17

Jutro!

Nadam se da ste se vi bolje naspavale od nas ;)
    Znala sam da će biti ovakva noć, jer je prek dana spavala po 2h u komadu
    Moram hitno kavu popit jer ne znam kak se zovem

Mi koristimo Nan Pro 1, to je muž prvo kupio, njoj je ok pa nisam mjenjala..

Ninachh12
    30. Lipanj 2016. 08:02

Ooo tiny evo pridruzujem se na kavi :)
    Grozna noc, samo cendrala, nosila se itd..takoder prek dana spavala 2 i pol sata u komadu :P

ivchi87
    30. Lipanj 2016. 08:11

Ojojjoj jadne curke... Moram vam malo mast vadit kak sam ja lijepo spavala, dva buđenja za papicu, i još spava a ja se u 7 digla ko ptičica. :)

Tak sam se fino naspavala da se i ova cica malo napunila, opskrbila sam se sa piskavicom, komoračem, zobenim pahuljicama, novalacom (za svaki slučaj) jer sam vidla da pišete da je taj dobar. Jel imate osjećaj kad uđete u ljekarnu da vam za ulaz odma 50 kn naplati? :D Za dm mi je tako oduvijek al sad su počeli tako i u ljekarni :D

Bit će pakleno danas, nije čak ni oko 6 ujutro bilo ono malo hladno... U čemu vam spavaju mališe i kolko vam je stupnjeva u stanu? Ja bi obukla svom kratke rukave al kad me strah jer je stalno otkriven pa je još uvijek u dugoj piđami...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.