Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    29. Lipanj 2016. 09:08

Ne brini se za to ti znas da si dala sve od sebe i bok. Ja sam i dalje uvjerena kako te rode nama nabijaju komplekse..uzas...i mi kraj 8 u sukosan mada smo vise biogradu nego tam al frendic ima apartman pa..stignes napravit, kupovina je brza opcija da :) 
    Hvala za sliku 😍
    Posto ste sve peglale i moj je opeglan napokon jeej. Opet joj se zastopo suzni kanalic i opet ispocetka kapat uzass

ivchi87
    29. Lipanj 2016. 09:55

Odlicni savjeti za more! Moram zapamtit stranicu :)

Bas cu super uletit sad u pricu o dojenju. Nevjerojatno al meni preko noci nestalo mlijeka u desnoj cici, ja to stvarno ne razumijem. Prekjucer navecer se najeo, i jucer sam po noci osjetla da mi ta cica nije puna ko inace po noci al sam misla da je zato sto je odspavao samo dva sata. Al takvo stanje se do sad odrzalo. Ja ga stavljam stalno na tu cicu i on fino vuce al nema pomaka. A lijeva cika je jos puna. Pa kak se to moze desit? Nije da je on nije jeo ili nesto. ima tek dva mjeseca, rano mi je to a ne zna na bocicu. Desava se upravo to cega sam se bojala, nadam se da nece stvarno stat jos... a do prekjucer sam mogla jos jednu bebu nahranit, ja sam misla da je to nemoguce da odjednom nestane mlijeka i svuda tako pise pa mi nije jasno koji se vrag dogadja...

• Audrey2016
    29. Lipanj 2016. 09:59

Stignem ali kako ću se dotad braniti od komaraca? Mazu se brine rukice i nogice s tom uljem?

Ja bi lavandu u maslinovo stavila?
    Ja sam na pola sata udaljenosti od Šibenika ali zgodnije boi bilo naručiti kspicu s mislim da kik nema on line.

Krema mustelina, ali izbjegavati sunce koliko god je moguće pa ako znaš da ćeš biti van izmedju 10 i 18 namazati. Tako ću ja.
    Crna divna slika i ja želim tak bazen i kolut? Gdje si kupila?
    Dojenje, svi se trudimo i dok ide ide...najvažnije je da su bebe site!!

Kamikazee
    29. Lipanj 2016. 10:09

Ivchi, jednoj poznanici se to dogodilo! U par dana je otislo mlijeko, ne kuzi sto se dogodilo, samo presusilo. Ali mali je bio gladan pa je prihvatio bocicu bez problema.

Meni je pedijatrica dala 2-3 lista isprintana o uputama za putovanja i more, ima zena spremno 😂

Za kapice, odjecu i pokrivace ja cu uzeti s mama voli gabi jer je sa zastitnim faktorom 50+, pedijatrica mi isto pokazala. Imate njihovih sesirica po cicibanima i ljekarnama, odjeca i pokrivaci se narucuju online ili kod njih negdje u Dubravi.

• Kriszta
    29. Lipanj 2016. 10:34

Ja sam isto bila uzela šeširić u kiku,jer sam bila u gradu i pržilo je sunce,ali definitivno bih voljela kupiti sa uv zaštitom. Jel znaš Kamikazee koja je cijena šeširića?

Mustela krema jeftinija u dm-u,nego u ljekarni. Baš sam jučer gledala. Prvo provjerite cijene,jer je i ovako skupa krema. Čini mi se da sam u dm-u vidjela cijenu 134 kn.

Ja još eco kid nisam uspjela nabaviti,kod nas u dm-u nemaju,možda u ljekarni ili bio&bio imaju?!

Isto tako u dm-u svugdje suša,što se pokrivača tiče,svugdje rassprodano i ne znaju kad će dobiti.

Ivchi ne znam šta bih ti rekla,za mene je dojenje još uvijek "nepoznato"..toliko situacija još ima vezano za dojenje,da stvarno ne znam kako se to moglo dogoditi. Samo se sjećam,da mi je patronažni brat rekao da je išao kod jedne žene,koja dojila svoju bebu samo na jednu siku,u drugoj nije imala mlijeka i uspjela je 6 mjeseci! Nevjerojatno!

Pošto mi ne idemo na more,još nisam nabavila neke stvari za ljeto. Ali morat ću jer ćemo negdje bliže, Balaton ili nešto slično. Nama je more predaleko za takvu malu bebu :(

Anee
    29. Lipanj 2016. 11:00

Pripremite se cure da vam kupanja nema prije kasno popodne. Meni muz radi popodne i planirali smo da se kupano ujutro oko 9h, al sunce je pree jako..

TinyBabyToes
    29. Lipanj 2016. 11:18

Dijete me iznenadilo danas, spavala je od 7 pa sve do pol 10, šta će to biti :D

Ivchi dobro kaže Audrey, dosta je i do psihe, još tome dodaš nenaspavanost, nedovoljno tekućine ( pogotovo sad bi trebale više tekućine piti kad su ove vrućine i preznojavamo se) i eto. Kod mene ti je stalno tako, jedan dan ima, drugi nema... Ti samo dalje njega stavljaj i na tu sisu da se i dalje održava ponuda- potražnja. Možda je samo takav period, držim fige da bude sve ok :)

Audrey koliko znam Kik nema online.... ma i ja sam tamo kupila tako u prolazu jer nismo imali ni jednu kapicu koja joj je taman.
    Kamikazee hvala na info! Nisam ni znala za tu stranicu :) sad ću baš škicnut.
    Ja sam u dm-u jedino uzela pokrivač protiv sunca sa zaštitnim faktorom +50 , ostalo nisam ni vidjela, ali bilo je još rano pa valjda zato...

Možeš u maslinovo stavit! Kod mene tu komaraca za sad i nema, začudo, ali znam da će na moru biti pakao s njima hehehe I ja sam oko pola sata od Šibenika ;)
    Mislim izbjegavati ovo najjače sunce, otići na plažu oko 7 ujutro (tak i tak smo budni od 6h) i možda predvečer u šetnju s njom.

Ma uzet ću ja tu Mustelinu kremu, tak ću se osjećati da sam ju bar nekak zaštitila.
    Hvala na savjetu, znam da je u ljekarnama je inače sve uvijek skuplje, pogledat ću ja u dm-u, još iskoristim i onih 15% popusta i eto. Šteta znam da su do imali Musteline proizvode na akciji 30% ali ne znam jel još imaju. I ako imaju sumnjam da su kremu za sunce stavili u tu akciju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.