Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    28. Lipanj 2016. 18:22

Crna sad sam skužila slikicu, prava ljetna

Simal hvala za info! Svaka čast, sve si ti nju ispitala :D
    Synopen zapisan. Dakle, cijelu kućnu ljekarnu nosit sa sobom. Dobro da si rekla na to sam i zaboravila hehe
    A te kremice za sunce... znači smijemo ih tak manje mazati sa njima?

Joooj sve si mislim da tak ušetam u more s njom da će svi ostali kupači pobjeć kad ona zavrišti ahhahah
    Ja imam par koraka od kuće do mora, pa sam si mislila da možda i u lavor i sl. stavim malo mora pa na terasi za početak, a onda kad se mama ohrabri ovako :D

Kapica sad imamo, uzele i jednu s tim produžetkom za vrat...

Ninachh12
    28. Lipanj 2016. 18:24

I moj veš konačno speglan :D

Dobro da ste napisale za zdravstvenu, ja se isto već dugo pitam pa gdje je, e naša državo, a što se 1000 eura tiče? Ma znala sam ja odmah da ništa od toga, to je opcenito glupost bila, al eto..:)

simal-super malac napreduje, to je već beba i pol :D :D Baš mi se se sviđa ovoj savjet za ulazak u vodu, meni to nebi uopće palo na pamet, lajkam pedijatricu :))

Kristza-baš mi je žao što se tako osjećaš, ali ja ti to tako ne gledam. Za mene je "neuspjela" mama ona koja ostavi svoje dijete, ona koja ne vodi brigu o svom djetetu i recimo ona koja ne želi ni pokušat dojiti jer bi joj se cice mogle objesiti, a ti nisi ništa od toga. Ti si majka koja je dojila svoju bebu prva nabitnija 3 mjeseca, a sad još uživaj koliko god ces moći dojiti. Ti si i više nego uspjela jer toliko brineš o svojoj bebi, a to je najbitnije :))

simal
    28. Lipanj 2016. 18:39

Tiny mislim da je bolje da ih mazemo nego da ih ne mazemo. Ma pedijatrica mi je fakat vrh!!!

Kriszta potpisujem sve sto ti je Ninnach napisala nisi losa mama zato sto ne mozes dojiti. Ja znam zenu koja je prestala jer joj se ne da. I sad je super mama jednoj velikoj i zdravoj curici.

SIMAL

Anee
    28. Lipanj 2016. 21:57

Mi se nismo javljali cijeli dan, sutra nam je imendan i mama pravila tortu.. pravim ja pravim, idem staviti slag tw vidim.da su mi u frizderu ostali bjelanjci toliko o meni i sinovoj imendanskoj torti.. nisam sve citala sto ste pisali o dojenju, ali stvarno je teško..moja bebica sisa 5 min pa kunja ja je spustim budi se, nikad ne sisa 20 min da ja znam da se najela.. sada ce imati 3 mj ja se nisam pomakla od njega tesko je al se tjesim jos malo samo..on meni bude miran samo sat vremena i to je to, da ne govorim da ne spava ima 5 dana preko dana nikako.. al kad se nasmjje na sve zaboravim  sto puta sam vec rekla drugom djetetu bih odma dala Ad, to naravno kad sam luda recem i mislim da ne treba nikog osuđivati jer stvarno njje lako.

• Kriszta
    28. Lipanj 2016. 23:27

U zadnje vrijjeme ne stigem prije,nego svaki dan večeram oko 22h. Umjesto da održavam težinu,dobila sam 1 kg :) Evo savjet curama,koje su se žalile,da ne mogu se nikako udebljati.Kulen,kobasica,kruh,povrće,neki namaz i kile će vas stići :) Ali nikako prije 22h :D

Crna beba je preslatka u kolutiću,medena je!

• Audrey2016
    29. Lipanj 2016. 07:23

Kriszta, da probas preko dana izdajati? Mislim da bi ti mlijeko nadoslo. Ja se izdajam pa joj dajem. Po cijeli dan mi je pumpica u ruci, nabavila električnu jer se od ručne počeli prati kočiti. 
    Super savjeti zamore, mi idemo na kontrolu za 5 dana i ja spreman listu pitanja za pedijatricu....
    Super je recept za ulje od lavande ali trebamo čekati, koliko ono, 20 ili 40 dana? Moze li dotad da kupimo ulje u ljekarni i maze li se beba s njim ili se nasprica po robi kolicima??
    Nama su šetnje pod upitnikom? Prekjučer sve divno prošlo, jučer izašli u šetnju, ona se rasplakala, gladna, nisam je mogla dignuti iz kolica jer je puhalo jako tako da dok smo mi došli do kafića da ugrijemo bocu (jer je ranije oglasnika) ona je plakala skoro 15 min i poslije smo je jedva utješili. Bila sam toliko ljuta na sebe da sam rekla da je ncu ni viditi u šetnje jer se bojim da opet ne bude tako.....
    Cure su ste uzele te šeširice s produžetkom za vrat? ako ima on line, spas!
    Mi ćemo na more sredinom osmog, tad će ona imati preko 3 mjeseca pa se mislim da bar nogane malo buckamo....
    Ako netko od vas ima prepouku za smjestaj? Bitno da je uz more, odmah uz more, područje oko makarske

TinyBabyToes
    29. Lipanj 2016. 08:05

A koju kremu za sunčanje uzet za tak malu bebu? Negdje sam tu na klokanici naletila na neki članak gdje piše da se tak manje bebe ne bi smijele mazat kremama, a opet bez mi je gora opcija..
    Možda od mustele? Najbolje da u ljekarni pitam...

Audrey ja sam se namučila da nađem kapice a da su normalnih cijena, nakraju sam našla tu s produžetkom za vrat u Kiku 25kn.
    Makarska mmmmm predivno mjesto mi smo svake godine kraj Šibenika.
    Ako ideš u 8mj na more, stigne se spremit ulje od lavande ;)
    Mislim si da ću se ja zaletit kupit baš ulje lavande...

Ma uživajte u šetnjama, jedna ovakva situacija od njih 100 mora biti ;)

Kriszta hahahahhha dobar recept za kile :D dodat još na to i tone slatkoga da vidiš!
    Već sam se bila izjasnila za dojenje/ne dojenje, sve mame koje vole svoje bebice su super mamice i uspiješna si mama baš zbog toga!
    Ja sam prestala sa sisom jer smo isto tako dosta izgubili na kilaži, ali kad vidim kad moje dijete papa i napreduje sretna sam i ne žalim zbog toga. Najbitnije mi je da mi malena papa ( na koji god to način bilo) i da bude sretna

Anne hahahah ma nema veze, bitno da je torta bila od srca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.