Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simal
    28. Lipanj 2016. 13:55

Evo došli od doktora. Primio je pikicu i skroz dobro primio. malo je odspavao, još smo na kavi bili. Smijao se ekipi okolo i super.

Što se dohrane tiče doktorica je rekla da super ako želi jesti samo da pazim na namirnice koje kombiniram. Npr dala sam mu rižu i mrkvu pa mi je rekla da bolje da dam tikvicu s jednim od to dvoje jer i jedno i drugo zatvaraju.

Ima 7.100 g i 66 cm. Iskreno očekivala sam puno više i kila i cm, 

Tak da je super!!!!

Tiny ni ja nisam dobila zdravstvenu...

SIMAL

Lola29
    28. Lipanj 2016. 14:01

Sad tek vidim sta sam napisala u postu, nekako u jednoj recenici 3x 😀 Mozak bye bye, ne znam samo kako cu funkcionirati kad se vratim na posao..užas! 
    Popust u baby centru jeeeeee 😀😀 hvala na info!!

• Kriszta
    28. Lipanj 2016. 15:10

Simal lijepo npreduje bebica,meni pedić rekla da prvih mjesec,dva puno dobivaju i onda kasnije manje,tako da je i meni bilo čudno treći mjesec što je malo dobila. Koliko je tvoj bebač dobio u mjesec dana ?

Vidiš za dohranu sam čitala da ima one koje otvaraju i zatvaraju,ali nisam ni razmišljala da trebamo paziti kad ih kombiniramo,što je logično!

Ninach najveća mi je bol dojenje. Ne smijem reći da nisam uspjela jer moj muž ( a i ginekolog i pedijatrica) odmah reagira: Kako nisi uspjela? Dojila si 3 mjeseca od 8 - 10 puta dnevno.
    A mene srce boli,kad se sjetim,koliko je ona to voljela. Sad dojim samo preko noći i prije par dana sam primjetila da ni to više joj nije dovoljno,morat ću bočicu ubaciti :( Evo polako skroz gotovo s dojenjem :((
    A sinoć sam,po tko zna koji put plakala mužu,da ne dojim i da nisam uspjela,tako da te skroz razumijem. To je bilo nešto naše,samo naše!!!!

Zdravstvenu sam dobila nakon više od 3 mjeseca!

simal
    28. Lipanj 2016. 15:26

Pizdek je od 1. do 2. mjeseca dobio 1,5 kg i sad dva mjeseca nakon je dobio samo 1 kg. Kaže dr da je to OK.

Nisam RODA ;) ali iako ćeš joj ubaciti AD probaj ju pomalo i stavljati na cicu.

Ja sam prošli tjedan dva tri dana po dva puta davala AD jer je bio gladan ali evo već par dana dajem samo cicu.

S AD-om nadopuni ali uvijek guraj i cicu.

SIMAL

crna123
    28. Lipanj 2016. 15:38

Ni meni nis od zdravstvene.. i ja jedva cekam smanjit cicanje ono idemo nekambpa gledaj na sat pa natrag u auto cicat bar da malo zamjenim tak kad se ide nekam.moja ima 4300 sitna je bas i 56 duga

TinyBabyToes
    28. Lipanj 2016. 16:43

A ja ko kopirka..." tak je i kod mene"

Tko je sad rekao da je otišao na more s bebačem? već sam zaboravila hahahah
    Mislila sam si sad za tj, dva otići s njom na more, pa da ponovimo gradivo ( da ne vrtim stranice unazad) ,
    šta sve trebam uzet?
    Nešto za mazat protiv sunca ?
    Komarci ste rekle onay eco sprej tako nešto ( vidjela i ja reklamu na fb)
    Jel ih mislite u more uranjat ili samo nogice?

crna123
    28. Lipanj 2016. 17:04

I ja cekam izvjestaj od nekog s mora i dal imate kakav sator il?od kad do kad naplazi? Svaka info jedobro dosla :)

simal
    28. Lipanj 2016. 17:59

E da...pitala sam i to doktoricu. Kaze da idemo na more, naravno. Da ponesemo synopen protiv uboda komaraca i to. Da ne idemo na plazi izmedu 10 i 18. Da kad idem s njim u more prvi put da ga ne spustam da moci noge i to nego da ga skroz prislonim uz sebe da se osjeca sigurno i da polako usetam u vodu i da ga cvrsto drzim. Jer kao hladna voda, prvi put kako bi imao osjecaj da ga necu ispustiti. Da pazim vrat da ne pocrveni. Obavezno faktor 50.
    Za komarce mi je rekla da ne preporuca sprejeve nego ulje lavande. (Bravo mama koja je napisala recept.) 
    Da uzmem fizioloske, lupocet cepice i tako to.

SIMAL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.