Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    28. Lipanj 2016. 07:50

Ivchi nasmiješ me do suza pravi se da spava hahahahha

Simal obavezno nam javi koliko je maleni dobio g/cm :)
    Vidiš, to šta kažem, svaka beba drugačije reagira, moja je baš od tih kapi kakila, mene jednom mučila probava i nisam imala niš drugo, sjetim se idem ih ja probat, ajme meni šta su me potjerale :D rekla sam nikad više ahhahaha

Veš mi se trenutno gomila u onoj njihaljci

Ninachh12
    28. Lipanj 2016. 09:49

Prvi put odkad se beba rodila ja sam se naspavala, ustala sam se u 8.30, a ona tek u 9.30. Sok i nevjerica. Kako je danas divan dan *____*

Ma da kristza previse pricam :P htjela sam se malo pojadati i onda s tim nista dobro nisam dobila, samo lose. Bas cu surfat danas i promijenit malo prehranu svoju :)

Hahahah tiny siroto djetesce, san je ipak jaci od svih nas..bitno da je na kraju dobila jesti :P

crna123
    28. Lipanj 2016. 10:40

Tiny hahha sad si me na mene podsjetila tak i ja u polusnu stavim sesiris i ona nece dere se i skuzim da sam ga zaljepila boga pitaj di sam ne na cicu hh :)

• Kriszta
    28. Lipanj 2016. 10:57

Ninach lijepo ste se vi naspavali. Sigurno bebica uziva što nije tako vruće više :)
    A što se pričanja tiče,i ja jako puno pričam. Općenito volim pričati,a sad pogotovo otkad sama provodim vrijeme s njom,skoro pa ni ne vidim ljude,pa onda pričam i ono što treba i što ne treba :(
    Brbljavica sam,što ću..ali u nekim situacijama,bih trebala naučiti šutiti,a to je tako teeeeeškooo! :)

Ninachh12
    28. Lipanj 2016. 11:17

Vjerovali ili ne evo opet je zaspala prije 20 min..psihicki odmor danas skroz :D 

Razumijem kristza skroz, i ja sam brbljavica, moramo se skockat :P
    Slazem se da ce nam faliti pocetak (a zalile smo se sve redom i govorile da jedva cekamo da odrastu) 😃😃 ja se cesto pronadem da ju promatram kada cica, to je nesto "nase" sto samo nas dvije razumijemo i sve cesce si mislim zasto se tako brzo najede, nek malo uspori da vise uzivamo :P

Vec dugo nitko nije pisao da je bio na pregledu, kad idete? :)

crna123
    28. Lipanj 2016. 11:49

Da bas brzo ide a nedavno smo o trbuscicima pricali :( mi tek u 7mj na pikicu

TinyBabyToes
    28. Lipanj 2016. 11:52

Evo veš napokon speglan, uspjela se natjerat prije vrućine a i mala mi dala mira pa spava :D

Kriszta hahahahahahha ovo sa noćnom kamerom bi bilo odlično, vrištali bi od smijeha :D a i korisno bi mi bilo jer se ujutro ničeg ni ne sjećam :P
    Ne mora biti, možda će uživat u papici , nadajmo se heheh

Ninachh lijepo da ste se naspavali, pogotovo nakon onih noći ;)

Ne znam, ali mene drugačje lupa od vas,mislim da mi neće još tako skoro falit početak  ja sad kad pogledam slike od početka kad vidim kak je mala bila odmah mi se jave oni užasni osjećaji straha i plača, jeza me prođe kao da sam u horor filmu bila hahahahhaha

Mi smo na pregledu i na pikici tek 29.8.
    E da li je kojoj od vas stigla doma zdrastvena iskaznica od bebača?
    Nama rekli kroz mjesec, dva pa sad zvala da pitam..... Znači država nam u banani, kaže žena nisu još dali raditi iskaznice za 3mj, jer su kaže.... ostali bez plastike za zdrastvene!!?? Hhahahahaha

Kamikazee
    28. Lipanj 2016. 13:28

Tiny, ja isto zvala nedavno. Kaze lik da nisu izdavali nove zdravstvene od 10.3. Kazem ja dobro, a zasto? Ne znam.. Oke, jel znate kad ce krenuti izdavanje? Ne... Super, hvala na pomoci!!! 😕
    LOL za noc 😂😂😂😂😂

Bas sam si danas razmisljala kak cu ridati kad mali vise ne bude sisao, to je nesto samo nase 😍
    Nas iduci sistematski i pikica su 25.8., a danas cu ga vagati da vidim kako napreduje, bas sam vagu pripremila.

Lola29
    28. Lipanj 2016. 13:54

Tiny moj je isto kontra ko i tvoja, jucer cijeli dan prespavao. Mismo sad na moru pa je malo zahladilo konacno, vjerojatno mu pase 😀

Kamikazee ista stvar, ja sam mislila da su nas zaboravili za zdravstvenu iskaznicu, a ono banana od drzave! Jos mi je doslo da ih pitam sto je s onih 1000€ koje je Karamarko obecao 😂 Predivno, nadasve obecavajuce za nas i nasu djecu.
    Ja nekako nisam emotivna za to dojenje, nekako bi ja to sto prije izbacila, al kad mali nece flasicu. Sad vidim da imam nekako sve manje mlijeka jer mu vise nije dovoljna jedna cika za obrok nego trazi i drugu. Velik je i puno papa, a ja nemam toliko, a do dohrane jos puna 3 mj... Ne znam kako ce to ici?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.