Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    27. Lipanj 2016. 20:24

I meni je tak rekla al ja tvrdoglava od pocetka i dajem sta ja mislim da je ok i vidi cuda ziva i zdrava tako da i sa kasicama krecem s 3,5 probat. Valjda ce ostat ziva haha.
    Da kolut je super al ne vrijedi tolko...

simal
    27. Lipanj 2016. 20:36

Pa bas si razmisljam. Jedna mama je bebu od 5 mj kupala u onom zutom baby float i sve bilo ok...nisam pametna.

SIMAL

crna123
    27. Lipanj 2016. 21:21

Tu ne sjedi ima ispod koluta neznam kak da opisem ko da se legne trbuhom na to i nije zatvoren kolut neg je iza otvoreno.

Ninachh12
    27. Lipanj 2016. 21:52

Beba zivcana i ludaa cijeli dan, samo cendra i muz dao cepic popodne, (pritisak svekrve)kao bit ce bolja, nakon sto se pokakala nastavila zivcanit i cendrat..joj samo da se to unormali..bas mi dugo 8 dana :/ Od sad niko nece ni znat kad kaka, samo mi pritisak stvaraju :S

Crna-cisto dobronamjerni savjet, nista lose ti ne zelim da odmah kazem. Mozda bi ipak mogla pricekati 4 mjeseca jer ipak probavni sustav nije ful razvijen i nedaj Boze mozda bi mogla imati problema sa stolicom/zelucicem itd. Pogledaj malo na internetu, mozda da se malo raspitas. Mislim, ti si mama, najbolje znas za svoje dijete. :))

I ja mislim kupiti kolut kad cemo ic na more. U pocetku sam totalno bila protiv mora, sad jedva cekam! :D

crna123
    27. Lipanj 2016. 22:16

Ma znam ne mislim ju hranit hranit nego ono zlicicu cisto da vidim kak ce prihvatit htjela bi cekat al toliko sam znatizenjaa :/ i moja ti cendra i danas i jucer prepisujem vremenu nezz...

• Kriszta
    27. Lipanj 2016. 22:37

Inače i moja malena i jučer i danas navečer bila jako cendrava,jedva je zaspala. Definitivno zbog vremena.

Kamikazee
    27. Lipanj 2016. 23:06

+1 za cendravost zbog vremena 😲😲😲😲

• Kriszta
    27. Lipanj 2016. 23:08

Evo još jedan članak; http://zamalebebe.blogspot.hr/2012/11/uvoenje-dohrane-kad-je-vrijeme-za-prvu.html
    Istražujem da vidim kad je beba "spremna" za dohranu. Mislim (kako sam već i napisala) pratit svoju bebu,vidjeti sa pedijatricom svakako,ali nekako mi nije hića (mada i mene zanima prva njena reakcija na hranu :))
    Sretna sam što su njena crijeva "prihvatila"mlijeko,pa mislim polako ići sa dohranom.Mislim krenuti kad napuni 5.mj..tako nekako otprilike!

TinyBabyToes
    28. Lipanj 2016. 07:44

Jutro!

Vidim svima jučer nešto cendrave, moja uvijek kontra :D ali mi se čini da ćemo danas to nadoknadit!
    Od jutra je nekak cendrava.
    Joooj noćas sam se teško ustajala na ta njena hranjenja, u polu snu ja to sve obavljam! I dalje ima svako 3 sata.
    Dakle zbudi se u pol 5, ja u polu snu grabim bocu i nudim joj, ona krene hvatat pa u plač, ja opet nudim ona plače. Mislim si šta ju pak sad muči, traje to tak par minuta i onda kad me već malo i taj plač razbudio skužim da nisam čep sa boce skinula hahahahaha jadničak mali

Kriszta sam ti nastavi članke tu stavljat, ja to sve vrijedno arhiviram pa kad dođemo do toga da proučavam ;) mislim da ja neću početi sa 4mj jer primječujem da joj tek sad nekako crijeva dolaze k sebi pa je neću opterećivat još. Kad ću ići na sljedeći pregled kod pedice krajem 8.mj onda ću pitat za to, mislim da mi je najbolje s njom se posavjetovat kad da krenemo, ipak će mi ona bolje znati reći kad vidi u kojoj fazi je malena.
    Ove svoje ne slušam jer bi oni sad već krenuli sa bananama i čevapima
    Iako sam s vremenom sve nestrpljivija hehehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.