Jutroo..
Mi imamo jos do kašica, ali jedva cekam.. nadam.se.da ce manje visciti ca cici kad krenemo s kašicama..
E da, Ninachh, sad sam se sjetila isto za kakicu.... kad smo imali grčevi bili smo koristili između ostalog i Espumisan kapi (koliko se sječam mislim da si ti rekla da ste ih koristili) moja je zbog tih kapi još više kakala ( zato smo i prestali s njima, dovoljno je kakila i bez njih :P).
Znam da je kod svakog drugačije al možda i to pomogne..
Tko bi rekao da ćemo se veseliti kad ugledamo kakicu
Napokon osvjezenje!!
Kamikaze i mi smo kupili tepelene al meni se cini ko obicne nis posebno osim sta pise kao da ne upijaju il nemaju volumen sta vec. Probat cemo! Jucer kupili kolut onaj swim trainer akcija u baby centru i morala sam probat i super stvar. Jedva cekammore!!
Ja cu probat isto s kasicama al samo zlicu na dan cisto da vidim kak ce reagirat za jedno dva tjedna 3. Mislim da negdje je pisalo raskuhana riza i jabuke raskuhane ako se ne varam.. vidjet cemo!
Aplikacija made in Hr. Dvije nutricionistkinje su ju napravile koje trenutno imaju malu djecu.
Imaš kaledar dohrane, recepte, nutritivnu tablicu namirnica.
Meni se čini zanimljivs. Dok sam bila trudna slučajno sam naletila na Baby bonus na tv i bio je prilog o toj aplikaciji ali je još bila u izradi i tete su tražile sponzore da bi mogla bit besplatna i još onda mi se učinila zanimljiva.
Ninach bas sam danas pricala isto sa zenom ciji bebac ne kaka po 8 dana pod normalno... kaze da ga ni ne muce grcevi ni nista, i da redovito prducka i nije nervozan pa mu nis ni ne daje... jel tvoja maca nervozna zbog nekakanja?
Ja cu izludit zadnja tri dana, konstantno cmolji, bili smo kod mojih u vikendici i stalno ga je neko nanasao po rukama i sad naravno misli da cu ga ja opet cijeli dan. A mozda i bi da suti na rukama al i na rukama zeza, e reko mos se i na krevetu plakat. I ja ga stavila na trbuh sad da se malo muci, cmoljio ni dve minute i prestao. Spava il se pravi da spava. A ja tamanim tuc krekere da me malo utjese :D boze sto mogu pojest a nikako kile vratit koje sam izgubila od trudnoce, izgledam ko da mi treba skolska torba a ne sling za bebu.
Hej curke, napokon je zaspao...
Anee svi govore ne do 6. mjeseca. Ja sutra idem kod pedijatra idemo po drugu turu pikica i jedva čekam da vidim koliko je dug i težak a i da joj kažem da smo krenuli s kašicama. Jučer i danas je jeo rižu s mrkvicom i pojeo je sve. Baš mu se sviđa i veseli se kad mu dajem. Tako da planiram nastaviti.
Nikako ne prije 4. mjeseca ali i vidjet ćeš sama kada je spreman. Moj je stalno gledao kad muž i ja jedemo, znalo mi je biti neugodno.
crna i ja planiram kupiti taj kolut i isto jedva čekam da se okupamo!
nadsva aplikacija je skroz fora ali nisam primijetila puno recepata s povrćem, sve je uglavnom s voćem. Voljela bi da pizdek prvo zavoli jesti povrće jer voće je slatko i sigurna sam da će mu se svidjeti.
ivchi hahahhaha totalno te kužim što se tiče kila. Ista stvar!
Tiny mislim da si već prije napisala za te kapi i ja ih kupila, meni ništa nisu pomogle.
Joj kuća mi je kao da je bomba pala...imam mali dvosjed u boravku i skužila sa da nitko nikada ne sjedi na njemu i da služi za čisti veš. Večeras se družim s peglom. Ne može to tako više!
SIMAL
Nisam ju nešto detaljno pregledavala.
Nama je pedijatrica rekla nadohranu počet ne prije 4 mj. i ne poslje 6 mj. Tako da planiram s 5mj.
Sortiraj odgovore
Najstariji