Planiram krenuti za 2-3 tjedna s kasicama, cisto da smo doma prvih par puta kad pocinjemo s necim novim da na moru vec znam kako se ponasa s papicom 😉 Tad cemo biti 4 i pol mjeseca.
Jako lijepo sad prima zlicicu s vitaminima, a dolaze nam u vocnjaku domace marelice, breskve, prva vrsta sljiva tako da cu vidjeti sto smijem i onda s tim domacim sezonskim krenuti.
Mislim da cu tatu jednom mjesecno traziti da dodje ako ja ne budem mogla doma da mi dopremi voce koje je sazorilo 😂
E da, ako niste vidjele u Mulleru su Huggies little swimmers pelene za vodu na akciji. Kupili smo paket nek se nadje i neko sranjce na napuhivanje na kojem malac moze lezati na plazi, s mama ce koristiti za more. Muz je umirao od smijeha kad me vidio na djecjem odjelu s morskim asortimanom, gora od djece! Gora!!!
Da, ja samo iskljucivo dojim, evo pripremila sam joj kamilicu, stvarno se nadam da ce se nesto pokrenuti. Danas sam kod mame, kad dodem doma reci cu svekrvi da je kakala bez obzira jel bude ili ne bude jer ce me u suprotnom maltretirati da joj dam cepic.
Ja mislim raditi kompote od breskvi i kruski za zimu za kasice :D :D domaci kompoti su daleko bolji od kupovnih :D
Pozdrav,
Mi smo jučer imali krstitke. Izabrali smo najvrući dan u mjesecu :-). Mali je bio super jedino što je spavaaoo samo na mojim rukama nakon crkve. U crkvi ga kum cijelo vrijeme držao i bio je jako dobar. Sad kad smo isprobali mogu reć da je odjelo super ne samo na izgled. Imao je (laneno odjelo "mali anđeo") hlače, bodi bez rukava, na košulji mu podfrknuli rukave, prsluk i leptir mašnu nije uopće davao znakove da mu je vruće.
Što se kakanja tiče ja kad se najedem kompota od jabuka mališa kaka nekoliko puta u danu tj. poslje svakog hranjenja. Pa probaj
Tiny divno je kad se smiju glasno. Tek tada nekako osjetis tu pravu povezanost sa dijetetom. Meni isto tako, mogu padati sjekire, ali kada se on nasmije sve prodje. Nema nista ljepse od nevinog djecjeg osmijeha 😍
Ninach ja bi isto savjetovala ovu obicnu kamilicu s malo secera ili ovo sto cure kazu malo pojedi kompota od sljiva, dobra je i blitva za probavu.. Nemoj jos cepic stavljat. Sretno!
Jutreko
Joj šta uživamo u onom baby gymu hehehe
Anne da i moja se obožavala smijati lampama, samo šta je prije to zvučalo kao mali miš ili bi zaskvičala sad smo baš vrištali od smijeha hehehe, jedva čekam da tog bude još više, odmah ti popravi cijeli dan
Ninachh kak je danas? Vidiš da, kompot je odlična ideja, probaj i s time!
Kad dođemo na kašice, kupovne ću uzet da imamo za van kad smo u šetnji i sl. I s tim jedva čekam da počnemo hehe
Moja sad već zna da ujutro idu D3 kapi pa kad me vidi s njima već čeka s otvorenim ustima
Nasdva super da su krstitke lijepo prošle unatoč ovoj vrućini :)
lijena sam istraživat, šta sve ima na toj aplikaciji? Kak ti se čini?
Jutreko :)))
Još nije kakala, danas sam joj pak dala malo čaja od komorača, čekam da se nešto pokrene i naravno kupih kompota. (cijeli cu dan jest kompote! :P)
Joooj i ja jedva čekam kašice, sestra mi proslijedila baby bulet i jedva čekam spremati ih, uvijek ću imati nekoliko kupovnih jer cu ići na faks pa da joj dam ako zafali domaćih..baš se veslim dohrani :))
I mene zanima aplikacija,. šta ima tamo, ja sam ko i tiny lijena istraživati :P
Sortiraj odgovore
Najstariji