Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    24. Lipanj 2016. 14:38

I ja sam kao Tiny bila zasad samo kod frizera,a kod kozmeticara nisam bila mjesecima,taman imala termin kad sam završila u bolnici. Rađala sa šumom iznad očiju i brkovima:) Bilo bi vrijeme to sve napokon riješiti :D

Ninachh12
    24. Lipanj 2016. 15:06

Kristza-ima super stvari ta cura, ali sve ti je to s ebaya. Ja inace znam po koji put kupiti nesto na ebayu, ima lijepih stvari. Ako narucujete preko nekoga samo pazite matrijal jer je najcesce u pitanju poliester -.- 
    I stranica "malena moda" je isto posredovanje s ebaya. Samo sto prodaju kompletic za 159 kn koji je na ebayu 59 kn. Glupa skroz stranica..
    Vi se meni svi smijete zbog kondoma, ali ja samo cuvam svoj razum i zivce 😆😆

• Anna123
    24. Lipanj 2016. 23:36

Krizsta, koji si dio u Os? :) 

Ninach, molim te proslijedi tu stranicu s kondomima! :P :D

Ninachh12
    25. Lipanj 2016. 09:31

Ahahaha :P www.kondomanija.hr

• Audrey2016
    25. Lipanj 2016. 10:38

Nisam napravila screenshot kad smo pričali o kremama pa može li netko ponoviti koje kreme se mogu koristiti i di ih ima za kupiti? Kreme za zaštitu od sunca

• Audrey2016
    25. Lipanj 2016. 10:38

Nisam napravila screenshot kad smo pričali o kremama pa može li netko ponoviti koje kreme se mogu koristiti i di ih ima za kupiti? Kreme za zaštitu od sunca

simal
    25. Lipanj 2016. 12:13

Audry kupi mustelinu kremu. 

SIMAL

simal
    25. Lipanj 2016. 12:15

Nama su krenuli zubici sada bas kako treba. Od fakat dobre bebe koja spava cijelu noc i ne place previse pizdek je postao mali zivcani! Stalno je kenjkav, sve grize, nocu se vudi vristeci svaka 2 sata. Ne zeli jesti.... uzas...nisam se posteno naspavala vec tri dana.

SIMAL

• Audrey2016
    25. Lipanj 2016. 13:54

Tragala i našla post.... mustelina krema(mineralna i bez nano čestica). Uzet ću je pa ako se slučajno dogodi da zapnemo vanka od 10-18 mazat ćemo se.
    Joj zubici....još po ovoj vrućini....baš tesko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.