I ja sam kao Tiny bila zasad samo kod frizera,a kod kozmeticara nisam bila mjesecima,taman imala termin kad sam završila u bolnici. Rađala sa šumom iznad očiju i brkovima:) Bilo bi vrijeme to sve napokon riješiti :D
Kristza-ima super stvari ta cura, ali sve ti je to s ebaya. Ja inace znam po koji put kupiti nesto na ebayu, ima lijepih stvari. Ako narucujete preko nekoga samo pazite matrijal jer je najcesce u pitanju poliester -.-
I stranica "malena moda" je isto posredovanje s ebaya. Samo sto prodaju kompletic za 159 kn koji je na ebayu 59 kn. Glupa skroz stranica..
Vi se meni svi smijete zbog kondoma, ali ja samo cuvam svoj razum i zivce 😆😆
Krizsta, koji si dio u Os? :)
Ninach, molim te proslijedi tu stranicu s kondomima! :P :D
Nisam napravila screenshot kad smo pričali o kremama pa može li netko ponoviti koje kreme se mogu koristiti i di ih ima za kupiti? Kreme za zaštitu od sunca
Nisam napravila screenshot kad smo pričali o kremama pa može li netko ponoviti koje kreme se mogu koristiti i di ih ima za kupiti? Kreme za zaštitu od sunca
Nama su krenuli zubici sada bas kako treba. Od fakat dobre bebe koja spava cijelu noc i ne place previse pizdek je postao mali zivcani! Stalno je kenjkav, sve grize, nocu se vudi vristeci svaka 2 sata. Ne zeli jesti.... uzas...nisam se posteno naspavala vec tri dana.
SIMAL
Tragala i našla post.... mustelina krema(mineralna i bez nano čestica). Uzet ću je pa ako se slučajno dogodi da zapnemo vanka od 10-18 mazat ćemo se.
Joj zubici....još po ovoj vrućini....baš tesko
Sortiraj odgovore
Najstariji