Čupkica
drzim fige da se hematom povuce i da se brzo vratis na noge i u setnje. Iako ce sad zahladiti pa ce nam svima bit lakse lezanje hahaha
Hvala ti 😊 za hladno vrijeme se slazem, vec mastam kako cemo biti slatke trudnice u to adventsko i bozicno vrijeme 🥰
Sto se kave tice ja sam si ostavila moju jutarnju, a za popodne kada mi d
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
..kada mi dode da ju popijem uzela sam si bezkofeinsku. Iako, primjetila sam da mi se manje i pije kava. Doslovno mi je dosta samo ta jutarnja.
Bravo za cigare! Neka ostane nesto dobro od toga 😄
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Ja sam inace veliki kavoljubac i bas uzivam u njoj. Popijem minimalno 3 dnevno ali sad mi u trudnoci uopce ne pase. Popijem jednu kroz dopodne jer mi treba ali nije da uzivam u njoj kao inace. Kasnije me ni ne trazi, cak mi nekako i smrdi sto mi je precudno al tak je. I u prvoj trudnoci mi je bilo isto. Tako da mi to nije zbog neke preporuke nego mi stvarno ne pase.

🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Bokić curee.. eto mene po malo utjehe🙈. Jučer sam radila test jer sam jucer trebala dobiti a osjećala sam se kao da i prva dav puta kad sam ostala trudna. Prva trudnoća iznešena najurednije moguće rodila carskim rezom 17.5.2024. U 7mj ove godine missed ab bebici prestalo kucati srce u 7tt saznali tek kada sam trebala biti 12tt.
Imala sam abnormalan TSH na početku trudnoće jedva sam ga regulirala i onda se desilo to da sam izgubila bebicu. Sad na terapiji eutyroxa stalno.
Neznam ni sama šta očekivati od ove trudnoće,dali je koja od vas uprzo nakon pobačaja zatrudnila ili pod terapijom eutyroxa, trenutno sam između sreće i straha🥺🤗. Neznam kako te osjećaje trenutno opisati🥺

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.07.2025. 7tt missed ab🕊
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
10.12.2025. 17+6 stiže gazdarica 🩷
Ja pijem l-thyroxin. Pila sam i u prvoj trudnoci i sve je ok bilo.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Bokić curee.. eto mene po malo utjehe🙈. Jučer sam radila test jer sam jucer trebala dobiti a osjećala sam se kao da i prva dav puta kad sam ostala trudna. Prva trudnoća iznešena najurednije moguće rodila carskim rezom 17.5.2024. U 7mj ove godine missed ab bebici prestalo kucati srce u 7tt saznali tek kada sam trebala biti 12tt.
Imala sam abnormalan TSH na početku trudnoće jedva sam ga regulirala i onda se desilo to da sam izgubila bebicu. Sad na terapiji eutyroxa stalno.
Neznam ni sama šta očekivati od ove trudnoće,dali je koja od vas uprzo nakon pobačaja zatrudnila ili pod terapijom eutyroxa, trenutno sam između sreće i straha🥺🤗. Neznam kako te osjećaje trenutno opisati🥺
Zao mi je zbog iskustva koje si prosla😪😪
Prva kontrola stitnjace mi je bila kada sam usla u 7 tt, TSH 13.7, odmah na eutyrox 50, nakon 4tj 7.3 odmah me stavili na eutyrox 100, sada nakon 4tj tsh 1.6, kontrola za 6 tj, ali i dalje na eutyroxu 100 bez obzira na nalaz i visinu tsh….
Da se nadovezem na moje pitanje o 3D pregledu, bome sam se iznenadila cijenama koje ste vi platile. Meni je rekla ginek 250e… tako da ne znam sta bi rekla…..
Sto se tice kave, do trudnoce sam bila ogromni kavopija, 3-4 dnevno, u svako doba dana, i bas sam u kavi uzivala. Nazalost odrekla sam je se, ne znam, savjest mi neda.. upravo smo se vratili sa godisnjeg, i prvi put od godinama koliko idemo, bez kave i koktela, bome cudno sjest i ne znat sta narucit🙉🙉🙉🙉
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Zao mi je zbog iskustva koje si prosla😪😪
Prva kontrola stitnjace mi je bila kada sam usla u 7 tt, TSH 13.7, odmah na eutyrox 50, nakon 4tj 7.3 odmah me stavili na eutyrox 100, sada nakon 4tj tsh 1.6, kontrola za 6 tj, ali i dalje na eutyroxu 100 bez obzira na nalaz i visinu tsh….
Da se nadovezem na moje pitanje o 3D pregledu, bome sam se iznenadila cijenama koje ste vi platile. Meni je rekla ginek 250e… tako da ne znam sta bi rekla…..
Sto se tice kave, do trudnoce sam bila ogromni kavopija, 3-4 dnevno, u svako doba dana, i bas sam u kavi uzivala. Nazalost odrekla sam je se, ne znam, savjest mi neda.. upravo smo se vratili sa godisnjeg, i prvi put od godinama koliko idemo, bez kave i koktela, bome cudno sjest i ne znat sta narucit🙉🙉🙉🙉
Meni je u prošloj trudnoći negdje oko 5tt TSH bio 53 🙈
Mislim da sam 3 kontrole imala da smo ga uspjeli regulirati tek i taman kad smo ga doveli u normalu sam izgubila trudnoću. Ali sada idemo polako i nadam se da bude sve uredu.
Što se 3D uzv tiče..ja sam radila u prvoj trudnoći mialim da je bio oko 40-50e a vremenski tako oko pola sata trajao.

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Hej minibaby, upadam malo sa jesenskih beba, nadam se da cure neće zamjerit, ali došla sam te utješit i smirit.
Imala sam istu situaciju što se tiče missed ab i tjedana. U 12.tt otkriven missed, bebi stalo kucat ranije. Dobila sam prvu menstruaciju nakon spontanog i iduću nisam dobila 🙈 test pokazao plus, a išla sam se testirat prije kašnjenja jer sam imala upalu mjehura pa da znam radi antibiotika, kad ono šok nevjerica, strah ogroman. Evo me guram treće tromjesečje. Sretno i želim ti isti ishod! 💛
Ja sam isto na terapiji za štitnjaču koja je uvedena na početku te prve trudnoće. Nije mi bio baš kao tebi, ali izregulirao se kroz mjesec dana.
![]()
Cure jeste li nekako mogle primjetiti da vam je tsh visok ili je samo dokazano kroz kontrolu? Ja san ga danas vadila pa cemo vidit sta nalaz kaze.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Hej minibaby, upadam malo sa jesenskih beba, nadam se da cure neće zamjerit, ali došla sam te utješit i smirit.
Imala sam istu situaciju što se tiče missed ab i tjedana. U 12.tt otkriven missed, bebi stalo kucat ranije. Dobila sam prvu menstruaciju nakon spontanog i iduću nisam dobila 🙈 test pokazao plus, a išla sam se testirat prije kašnjenja jer sam imala upalu mjehura pa da znam radi antibiotika, kad ono šok nevjerica, strah ogroman. Evo me guram treće tromjesečje. Sretno i želim ti isti ishod! 💛
Ja sam isto na terapiji za štitnjaču koja je uvedena na početku te prve trudnoće. Nije mi bio baš kao tebi, ali izregulirao se kroz mjesec dana.
Ajme, hvalaa punoo ❤️
Nemogu vam opisati koliko nekad kad čuješ slične situacije puno znače. Želim vam svu sreću do kraja 🤗
Čupkica ja sam bila strasno umorna bas sam bila iscrpljena ali sam ja to pripisivala trudnoći, no Dr kaže da je to moglo biti i jedno i drugo a drugo nesto posebno od simptoma stvarno nista 🤷🏼♀️

Little boy mama
17.05.2024. 👶🏻🧸💚
06.09.2025. ➕️🌈
21.09.2025. 6+5 imamo ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji