Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca4
    05. Rujan 2025. 14:05

Zebra

Cestitke na super pregledima, i cestitke na novom deckima! 💙💙
    Bas mi je jako drago da nam grupa ovako lijepo napreduje i da nemamo nikakve lose vijesti, neka se tako nastavi do kraja 🥰🤞
    Ps, s obzirom da nas sad vec puno ima spol i datume ocekivanog poroda, mogle bi svaka tu napisati datum i staviti 💜 ili 💙, pa da slozim i tu listu, ako ste za 😀nemam energije vracati postove unazad i kopati za svaku pojedinacno, puno nas je 😁

Evo ja krecem
    Zebra - 20.02. 💜

To too🩵
    Mi jos nemamo spol ali je datum 23.4 🌸

• Ro97
    05. Rujan 2025. 14:42

Pozdrav, mame. Pridruzujem se i ja, nekidan sam saznala da sam trudna, po mojoj racunici sam 4+5 i 09.05. nam je termin 🥰 cestitke na super pregledima, mene moj prvi pregled tek ceka 23.09. tak da jedva cekamo da nam da potvrdu da je sve okej i da mozemo sa svima podijeliti lijepu vijest 🥰 doma imamo vec jednu curku od 9 mjeseci 🤗

Bella_le
    05. Rujan 2025. 14:51

Zebra

Bas mi je jako drago da nam grupa ovako lijepo napreduje i da nemamo nikakve lose vijesti, neka se tako nastavi do kraja 🥰🤞
    Ps, s obzirom da nas sad vec puno ima spol i datume ocekivanog poroda, mogle bi svaka tu napisati datum i staviti 💜 ili 💙, pa da slozim i tu listu, ako ste za 😀nemam energije vracati postove unazad i kopati za svaku pojedinacno, puno nas je 😁

Evo ja krecem
    Zebra - 20.02. 💜

Mi smo 01.03. 💜

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

Bella_le
    05. Rujan 2025. 14:51

Ro97

Pozdrav, mame. Pridruzujem se i ja, nekidan sam saznala da sam trudna, po mojoj racunici sam 4+5 i 09.05. nam je termin 🥰 cestitke na super pregledima, mene moj prvi pregled tek ceka 23.09. tak da jedva cekamo da nam da potvrdu da je sve okej i da mozemo sa svima podijeliti lijepu vijest 🥰 doma imamo vec jednu curku od 9 mjeseci 🤗

Dobrodosla 🥰

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

Vanilla Diva
    05. Rujan 2025. 15:22

Pozdrav svim starim curama i dobrodoslica novim! Bravo svima za super preglede i dobre rezultate nipta. Ja konacno imam pregled u utorak (nakon 5 tjedana) i bas sam nestrpljiva. Izvadila sam sve nalaze i imam nesto bakterija u mokraci. Ostalo je sve oke, štitnjaca i glukoza top. Buduci da nemam neke simptome kao peckanje, bolovi pri mokrenju itd mislim da nije nesto strasno te bakterije al me svejedno malko brine. 
    Inace su mi simptomi oke.. mucnine i umor su i dalje tu ali dođu nekako periodicno. Npr jucer sam bila koma koma, danas sam oke. Jedino me danas nesto bole leđa al bas sam se razletila po stanu, sve sam ocistila. 
    .
    Ugl, u utorak pregled i nipt pa cekamo rezultate. Vidim decki vode za sad pa budemo vidjeli kojoj strani cemo se mi prikloniti. Meni je termin 26.3. 🙂

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

• Toncica24
    05. Rujan 2025. 17:19

Cura-4.3 💜

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Čupkica
    05. Rujan 2025. 17:20

Cestitam na pregledima, stvarno je lijepo citati da svima ide sve dobro pa se nadam da ce tako i ostati do kraja 

Mi jos ne znamo spol, ali termin nam je 3.4. za sada. 

• Newgirl
    05. Rujan 2025. 17:26

Zebra

Evo ja krecem
    Zebra - 20.02. 💜

10.02. 💙

Dječak 💙

• Newgirl
    05. Rujan 2025. 17:27

a2025

Evo i nas 🥹🥹 temi se pridruzuje jos jedan deckic 🩵🥹 i dalje smo u soku, valjda treba da malo sjedne🥹🥹🥹🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    @sreca4 - nis spec, kupili smo ogromnog medu u tediju, i roze i plave stvari, pokupovala sam sve dekoracije u tim bojama🤣Stavili lijevo sve rozo, medo u sredini, desno sve plavo. Medo je drzao kutiju, natpis oh baby koji svijetli pa ceko ga nadam se staviti kasnije u djecju sobu, jedne slatke male papucice -kutija u kutiji, kutija u kutiji, kuverta u kutiji, papiric u kuverti🥳🥳🥳🥳🤣)-to smo otvarali🙏🏻🙏🏻

Čestitke na dječaku 💙💙

Dječak 💙

sassy
    05. Rujan 2025. 18:01

Newgirl - 10.02. 💙
    a2025 - 13.02. 💙
    Zebra - 20.02. 💜
    Sassy - 1.3. 💜
    Bella_le - 1.3. 💜
    Toncica24 - 4.3 💜
    Darcyyy - 9.3. 💙
    Cherry - 9.3. 💙
    Josipa7 - 11.3.
    Vanilla Diva 26.3.
    Cupkica - 3.4.
    Sreca4 - 23.04

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.