Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    02. Rujan 2025. 17:57

Toncica24

Hvala ,bas me dere fibra i grlo..
    Ali imam super vjest dosli nalazi sve u redu i dolazi nam druga cura🩷

Cestitkeeeee na super nalazu i na jos jednoj princezi! 😁💖

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• mc3639708
    02. Rujan 2025. 19:42

Buy high quality, undetectable counterfeit money grade AA+, real fake passports, ID cards, driver's licenses online

WhatsApp: +447436442801

General support: darkmarketsuppliers@europe.com

Due to the COVID-19 pandemic that could cause a global recession, we are producing authentic USD, GBP and EUR banknotes with different serial numbers on each banknote. We have in stock semi-finished banknote substrates that are already engraved and designed on the front and back of different currencies of each denomination. We need a partner with whom we can discreetly work to complete the production of our semi-finished banknote substrates and make them a legal tender for a percentage that we will discuss in a personal meeting in case you agree to work with us. We will arrange a meeting to show you everything and discuss all the details and produce samples so that you can pass the test and confirm the authenticity. All banknotes undergo extensive tests such as ultraviolet light, pen test and many other tests to detect counterfeit money.

Sreca4
    03. Rujan 2025. 08:59

Cure bok svima🌸samo da vas sve pozdravim,pozelim dobrodoslicu svima♡
    Ja sam jako lose,toliko mucnine,kroz citav dan i noc,alergija me muci,sve mi se cijedi niz grlo😮‍💨nizak tlak pa me rusi. Jednostavno sam toliko lose da je strasno. A imam 3 pilica od kojih dva skolarca. Ne usudim se puno ni za volan kad mi je tako lose.

Kako ste vi svi?Nadam se bolje od mene😂💜

• Jalalala
    03. Rujan 2025. 10:07

Sreca4

Cure bok svima🌸samo da vas sve pozdravim,pozelim dobrodoslicu svima♡
    Ja sam jako lose,toliko mucnine,kroz citav dan i noc,alergija me muci,sve mi se cijedi niz grlo😮‍💨nizak tlak pa me rusi. Jednostavno sam toliko lose da je strasno. A imam 3 pilica od kojih dva skolarca. Ne usudim se puno ni za volan kad mi je tako lose.

Kako ste vi svi?Nadam se bolje od mene😂💜

Ajme, držim fige da Vam bude lakše. Baš sam jučer razmišljala kako ima žena kojima je gore od mene i kao trebalo bi me tješiti, a opet nije ugodno. Ja imam mučnine, ali ne povraćam od početka, danas sam 11 plus 2 jučer otišla na pregled privatno jer sam imala dosta buran period proteklih tjedana i nisam mogla čekati do sredine rujna. Inače imam baš problema sa želucem (bol, pečenje, kiselina) jučer sam uzela neki gel u ljekarni, ali ne mogu to piti jer mi smeta tekstura i okus radi mučnine i ne znam što bih drugo uzela. Valjda će to sve proći. Ovo mi je prva trudnoća i nemam pojma o ničem 😂

mimix
    03. Rujan 2025. 10:10

Cao cure, ja se u ponedjeljak vratila na posao nakon skoro dva mjeseca bolovanja. osjecam se kao pala sa marsa :D 
    dobila sam od doktrotice zeleno svjetlo da mogu nasaviti raditi ako se ja dobro osjecam, pa sam planirala raditi mozda neka dva do tri mjeseca sve zavisi od mog osjecaja.  kako vi i da li radite jos uvijek, kada planirate prestati? iskreno puno je lakse sada kada su se povraćanja i mucnine smanjile pa i gotovo nestale, mislila sam da se to nece dogoditi. čak imam i više energije. 
    moj sledeći pregled je 12.9 da se vratim  u tabelu :D 
    Rezultati testova su svi dobri i čekamo jednu proljećnu djevojčicu 

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔
    + 6/2025

• Čupkica
    03. Rujan 2025. 11:40

Bas mi je zao kad se toliko mucite, ne mogu ni zamisliti kako je to. 
    Ja i dalje sam vise manje asimptomatska, ali sada sam nekako mirnija i pocela sam shvacati da sam ocito medu onim sretnicama i da zapravo trebam uzivat i iskoristit to. 
    Jos uvijek se trudim sto vise lezat i odmarat, ovaj tjedan nesto sitno odradim na poslu, a od iduceg tjedna sam na komplikacijama. Nisam planirala ne radit vec sada pa se nadam da ce ovo trajati kratko. 
    Mene muci uzasna afta na jeziku, nikad to nisam imala i toliko me boli da me nocas budilo iz sna  ne znam sta da uzmem da mi se to smiri… Sve ostalo kod mene je super, bolovi u trbuhu se smanjili pa se nadam da hematom lagano nestaje i da moja mrvica raste sve vise 

Sreca4
    03. Rujan 2025. 12:06

Jalalala bas je koma iskreno. Danas sam izostala s posla jer citavu noc nisam spavala,pozelenila od muke 🥲
    Hvala ti na utjesi i ja se nadam da ce uskoro ako nista barem se razblazit🥲

Cure koje imate mucninu jeste sta koristile? Mislim meni onaj dumbir i B6 bas nista ne pomaze. Ima li jos nesto??🥲

Mimix cestitam na djevojcici🌸

Čupkica mozes slobodno uzeti onaj anaftin gel i namazati na aftu. Nekoliko puta dnevno. Drago mi je da se osjecas dobro🥰

Zebra
    03. Rujan 2025. 12:32

mimix, cestitke na super nalazima i na djevojcici 💖 stavljam te na listu! 🙂
    Ostale cure, sto se mucnina tice, ja sam jucer ispovracala dusu 🫣🤢 ne znam evo, ocito me ceka jos jedna takva trudnoca, u prosloj sam povracala do zadnjeg dana 😫😫😫 muz me tjesi da to znaci da ce i ova cura biti tako savrsena kao i prva, hahaha, ne zna kako da me drugacije utjesi, al svaka mu cast, juri s malom koja je 300 na sat, kuha jer ja ne mogu blizu kuhinje, cisti, stvarno mi maksimalno olaksava ovu grozotu 🫣 

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• a2025
    03. Rujan 2025. 13:52

Drage cure cestitam na pozitivnim nalazima i na princezama koje dolaze 🩷🩷🩷🩷🩷🩷
    Ja imam sutra pregled tako da ne spavam vec 3-4 dana, ujutro se probudim umornija nego sto idem lec. Pozitivno je, jucer sam vadila nalaze za stitnjacu i danas su dosli nalazi. TSH 1.6 ( u 6mj je bio 13.7, poc 8 mj 7.3) tako da super, terapiju nastavljam piti i ponovno vadenje nalaza za 6 tjedana.

Sto se tice posla, bila sam nadobudna da cu raditi do 8 mj tridnoce, jer zasto ne. Medutim, kako sam prokrvarila u 8 tt i nalazi stitnjace su bilo uzasni, uz to dvoje, di mi je ginek rekao da je sljedeci korak vjerojatno pobacaj, isti dan otvorila sam komplikacije i od tada sam kuci. Sa mucninama na poslu, tih prvih 8tt sam se borila, izdrzljivo ali ako ne morate ostanite kuci. 

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    Sljedeci UZV 3D
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

sassy
    03. Rujan 2025. 15:20

Zebra

mimix, cestitke na super nalazima i na djevojcici 💖 stavljam te na listu! 🙂
    Ostale cure, sto se mucnina tice, ja sam jucer ispovracala dusu 🫣🤢 ne znam evo, ocito me ceka jos jedna takva trudnoca, u prosloj sam povracala do zadnjeg dana 😫😫😫 muz me tjesi da to znaci da ce i ova cura biti tako savrsena kao i prva, hahaha, ne zna kako da me drugacije utjesi, al svaka mu cast, juri s malom koja je 300 na sat, kuha jer ja ne mogu blizu kuhinje, cisti, stvarno mi maksimalno olaksava ovu grozotu 🫣

Pridruzujem ti se. Grozno mi je jos uvijek i ne znam kako ovo ne popusta :(
    Ni oni novi lijekovi ne pomazu vise.
    Na mene mnogo psihicki utice - ne izlazim iz kuce jer mi sve smeta vec 3ci mjesec.

2021 Baby girl 💕
    03/25 missed ab 💔
    06/25 Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.