Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca4
    09. Rujan 2025. 15:03

Kris91

Bok cure.Zanima me je li netko imao slično iskustvo kao ja. Danas sam na UZV-u 8+0, plod raste i točno odgovara tjednu trudnoće, otkucaji srca su uredni. Ono što me zabrinulo jest to što je doktorica rekla da je plod smješten prema lijevom rogu maternice. Dakle, nije u samom rogu, ali je blizu. Pitala sam je je li to neki problem i što mogu očekivat, međutim samo mi je rekla da bi bilo bolje da je više u sredini te se nada da će se na sljedećem UZV-u pomaknuti malo prema sredini.
    Je li netko imao slično iskustvo i trebam li brinuti?

Hej,imala sam prijateljicu sa istim problemom i sve je bilo u redu kasnije,kako je maternica rasla beba se priblizila sredini.

To zapravo znaci da se ugnjezdilo s lijeve strane,doktori vole da je u sredini maternice jer je najprostranija i najbolje opskrbljena krvlju.
    U vecini slucajeva se trudnoca razvija normalno no najcesce vole pratiti jer ponekad moze biti nesto veci problemi/rizik za probleme s posteljicom.

Drzim 🤞 da sve bude super!🩷

• Kris91
    09. Rujan 2025. 15:21

Cure, hvala vam od srca što ste podijelile svoja iskustva sa mnom 💕. Baš sam se bila prepala, ali sad sam već mirnija. Pokušat ću do sljedećeg pregleda ne razbijati previše glavu i malo se odmorit… nadam se da će sve biti kako treba. 

• Toncica24
    09. Rujan 2025. 15:24

Ja san dobila ima dva tjedna pit eutirox od 25 pola tabletice ujutro
    Zasto ja imam svako jutro mucninu i povracanje nakon par sati svaki put kad popijen te tablete.Nekad ih preskocin i nebude mi muke ,neznan u cemu je kvaka?
    Meni je negdi 4.2 tsh bia pa mi je zato prepisa i to mi se pojavilo bas samo u trudnoci.Recimo u 5 misec san vadila krv za stitnjacu kad nisan bila trudna i bia mi je tsh uredan tipa 2 i nesto.

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• nela_o93
    09. Rujan 2025. 15:58

Toncica24

Zasto ja imam svako jutro mucninu i povracanje nakon par sati svaki put kad popijen te tablete.Nekad ih preskocin i nebude mi muke ,neznan u cemu je kvaka?
    Meni je negdi 4.2 tsh bia pa mi je zato prepisa i to mi se pojavilo bas samo u trudnoci.Recimo u 5 misec san vadila krv za stitnjacu kad nisan bila trudna i bia mi je tsh uredan tipa 2 i nesto.

Tako sam i ja u prvoj trudnoci pila eutirox i cim sam rodila prestala sa terapijom i tsh se unormalija. Bas sljedeci tj idem opet vadit i bas me zanima ocu opet morat bit na tabletama

Bozidarkica
    09. Rujan 2025. 16:40

Toncica24

zanimljivo da ti je dao pola tabletice od 25! to je bas jako jako malo. Meni nije mucno od njih, ne osjecam nikaku razliku a pijem ih sad vec mjesec dana cca i to cijelu od 50 a isto imam 4,30 tsh.

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

• Toncica24
    09. Rujan 2025. 18:06

Neznan eto iduci pregled mu nosin ponovo nalaz i vadit cu tsh pa cu ga sve pitat.
    Kad ce ove vise mucnine prestat🥹🥹🥹🥹nije mi bilo ovako u prvoj trudnoci a isto curu nosin stvarno mi nije jasno 15 tjedan san

• a2025
    09. Rujan 2025. 18:31

Toncica24

Imam i ja istu situaciju, muka nakon tablete neizdrzivo.. zato sam zahvalna sta sam kuci, ne radim vise, tko bi nakon sto je popijem isao na posao… al dobro, izdrzat cemo🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

• Toncica24
    09. Rujan 2025. 18:33

a2025

Toncica24

Imam i ja istu situaciju, muka nakon tablete neizdrzivo.. zato sam zahvalna sta sam kuci, ne radim vise, tko bi nakon sto je popijem isao na posao… al dobro, izdrzat cemo🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Jel isto nakon ove tablete?

Zebra
    09. Rujan 2025. 19:09

Toncica24

a2025

Toncica24

Jel isto nakon ove tablete?

Ja ne pijem nikakve tablete za stitnjacu pa mi je muka i zlo jos uvijek, a 17. tjedan sam 🤣🤣🤣🤣🤣 sve to prode, ako ne prije, onda kao i meni u prosloj trudnoci, kad rodis 🤣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

• Toncica24
    09. Rujan 2025. 19:42

Nemoj mi Zebra to govorit.Nemoj!😭
    Sve sta san citala i gledala prije prve trudnoce ispostavilo se na mom primjeru pogresno.Em trudnoca depresivna em porod katastrofa em iza poroda depresiva .Znaci blazena trudnoca i to sve mos mislit.Blazeno mi je bilo tek kad je napunila godinu al onda su krenile druge muke…nikad kraja 
    Al evo znan da je nekim trudnicama stvarno top i prode in bas lipo i porod i trudnoce al evo ja nisan medu njima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI