Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • a2025
    09. Rujan 2025. 20:35

Toncica24

a2025

Toncica24

Ja san dobila ima dva tjedna pit eutirox od 25 pola tabletice ujutro
    Zasto ja imam svako jutro mucninu i povracanje nakon par sati svaki put kad popijen te tablete.Nekad ih preskocin i nebude mi muke ,neznan u cemu je kvaka?
    Meni je negdi 4.2 tsh bia pa mi je zato prepisa i to mi se pojavilo bas samo u trudnoci.Recimo u 5 misec san vadila krv za stitnjacu kad nisan bila trudna i bia mi je tsh uredan tipa 2 i nesto.

Imam i ja istu situaciju, muka nakon tablete neizdrzivo.. zato sam zahvalna sta sam kuci, ne radim vise, tko bi nakon sto je popijem isao na posao… al dobro, izdrzat cemo🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Jel isto nakon ove tablete?

Da nakon eutyeoxa 100 ja moram piti… one standardne mucnine cjelodnevne su mi prosle negdje do 11tt, ali ova mucnina nakon tablete, slabost, los osjecaj mi je porpuno deukciji od tih “normalnih” mucnina u trudnoci

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

• Toncica24
    09. Rujan 2025. 22:08

A ja pola tablete od 25 i doslovno me tjera na povracanje kao da mi pojaca mucnine koje imam na max

1.8.2021 Curetak stigao 💗

Bella_le
    10. Rujan 2025. 09:58

Jutro, ja odradila pregled, sve je super, curica ima 128 grama i po svemu je tocno onoliko koliko treba biti, rekla je doktorica da se namjestila kao da je na plazi, legla je i digla noge u zrak 😂
    Slijedeci pregled je 8.10.

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Nipt - low risk, curica 🩷
    Termin: 01.03.2026.g.

• a2025
    10. Rujan 2025. 10:58

Bella_le

Jutro, ja odradila pregled, sve je super, curica ima 128 grama i po svemu je tocno onoliko koliko treba biti, rekla je doktorica da se namjestila kao da je na plazi, legla je i digla noge u zrak 😂
    Slijedeci pregled je 8.10.

Cestitam na odlicnom pregledu🩷

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

Vanilla Diva
    10. Rujan 2025. 10:58

Cure evo samo da vam se javim s pregleda. Sve je dobro, beba odgovara tjednima (cak je mrvicu veca). Nuhalni nabor i nosna kost su oke, kaze doktor nema razloga za brigu. Cula sam otkucaje srca. Sve izgleda super. Imam neki mali hematomcic za koji mi prije nije nista rekao, ne znam jel u međuvremenu nastao ali rekao je da takav ima 90% zena i samo da ne brinem ako slucajno bude neki smeđkasti iscjedak. Za one bakterije u mokraci (na urinokulturi su mi se pokazale te Entero nesto bakterije ali u jako malim kolicinama) nije nista komentirao, ja sam cak zaboravila pitat jer nemam bas nikakvih simptoma ni nista. Cekamo sad rezultate Nipta, veselim se. Valjda ce sljedeci tjedan. Ostalo sve oke! 
    Rekla sam mu da imam mucnine, iako nisu grozne kao nekima od vas pa mi je napisao neke tablete koje su sad dosle na nase trziste iz Amerike. Nesto novo pa vi koje se bas patite s mucninama i povracanjem, pitajte svoje dr da vam napisu recept. Navodno su super tablete i pomazu. Zovu se Nuperal Doxylamine/Pyridoxine

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

Bozidarkica
    10. Rujan 2025. 11:36

a2025  i Toncica24

Ja svoju tabletu popijem oko 4-5 ujutro kad se dignem na wc i nastavim sa spavanjem. Probajte tako ako se budis kao i ja po noci.

Vanilla Diva i Bella_le
     Cestitke na dobrom pregledu!!!! Sretna sam za vas jako jako!

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

• Toncica24
    10. Rujan 2025. 12:33

Bozidarkica

a2025 iToncica24

Ja svoju tabletu popijem oko 4-5 ujutro kad se dignem na wc i nastavim sa spavanjem. Probajte tako ako se budis kao i ja po noci.

Vanilla Diva i Bella_le
    Cestitke na dobrom pregledu!!!! Sretna sam za vas jako jako!

Hvala na savjetu ,probat cu tako tokon noci.
    Cestitke svima na dobrim pregledima !

1.8.2021 Curetak stigao 💗

Sreca4
    10. Rujan 2025. 12:34

Vanilla Diva i Bella le pa bravooo super,cestitam na divnim pregledima🥰🥰
    Vanilla hvala ti sto si rekla za tablete,bas cu pitati svoju gin za njih kad budem isla.

Cherry
    10. Rujan 2025. 12:39

Cure cestitam na super pregledima! 
    Bella_le tvojoj djevojčici je očito lijepo u maminoj buši pa uživa kao da je na plaži 

Ja isto tako znam popiti Euthyrox, oko 4-5, taman mi je tad 2. noćni termin za ići na wc. 
    Meni ne izaziva mučnine.
    Kod mene je opet šećer na tapeti, vadila sam ponovno prvi jutarnji i bio je 5.7 (slično kao i prošli puta kada je bio 5.8) Doktorica me je poslala da obavim OGTT za 3 tjedna. Tada ću biti 18. tjedan. Izgleda da ću biti prva na temi s iskustvom ogtt-a. 

Cherry
    10. Rujan 2025. 12:41

I koliko vidim baš nas je puno cura s teme na Euthyroxu. Mislila sam da su cure s problemom sa štitnjačom iznimka, a očito nije tako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI