Bozidarkica svaka cast za tempo 💪🏼 drzim fige da ostanes tako i do kraja!
Mene je za vikend uhvatilo da ne mogu vise sjedit i lezat pa sam cak malo i ljubomorna kad vidim kako hodas okolo 🤭🙈
Toncica ja sam si gledala Jukki, nisam narucila pa ne znam kakvi su.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Dobro jutro/dan svim bušicama🤰
Mi smo danas otpratili jednog prvašića u školu🥹i jednog u 4.razred🩵kako to vrijeme leti...bas sam cmoljava🥹
Molila sam se da izdrzim,ovih dana povracam svaki dan pa mi je bas tesko.
A2025 ja sada jos nisam bila no u proslim trudnocama jesam. Cijene se ne sjecam,bilo je u kunama jos oko 200kn mislim,ali danas je to sigurno oko 50€ i vise. Pregled mi je trajao u 1.trudnoci mozda pola sata,u 2.trudnoci 1 i pol sat cak,bas je bio detaljan. U 3.trudnoci nisam isla.

Hellou, nisam se javljala par dana, bila sam na vjencanju i izletu 5 dana u Italiji i izdrzala odlicno. Svaki dan pjesacili preko 10km, i sve sam uspjela bez beda. Bas nisam ocekvala da cu toliko moci bez problema svaki dan jer je dosta i toplo bilo.
Cestitam svima na super pregledima, ja svoj nikako docekat, bas je puno mjesec dana u ovom stanju.
Simptoma imam minimalno i na mahove i dalje- ocito ce ovo biti jedna lagana trudnoca ako svemir da bude zdrava do kraja.
Sad se moram ocistiti ovaj tjedan od svih pizza koje sam pojela i vratit u gym lagano jer ne zelim stat na vagu kod ginekologa i umrijet od srama haha
Svaka cast,bravooo😊
I ja bi voljela da mogu i da mi nije toliko muka😏😏
Pa jesi se vagala? Ne mora biti da si dobila toliko na kilazi ako si tako puno setala🤞

a2025 ja sam isla na 4D u prosloj trudnoci, mislim da je bio nekih 400kn i trajao je pola sata, mislim da cu ovog puta preskociti jer mi moja dr svaki put radi detaljno uzv i sve objasnjava
Ja danas popodne pratim svog prvasica u skolu, mislim da cu definitivno plakati jer sam ekstra emocionalna ovu trudnocu

2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nipt - low risk, curica 🩷
Termin: 01.03.2026.g.
Nisam se vagala zadnja 2 tjedna, cekam sad da ocistim te pizze iz sebe malo da se vratim u normalu pa cu stat na vagu. Imam normalni BMI ali na gornjoj granici i isla sam u gym prije trudnoce 3-4x tjedno. Sad na pocetku zbog umora nisam isla redovno i sklona sam nakupljanju vode pa me to sve brine. Nadam se da necu vise od 2kg na vagi pokazat na iducem pregledu. Cupkica- moras mirovati? Ja sam skuzila da mi je umor veci sto sam vise zalezanija. Tipa ako prelezim subotu i nedjelju- u pon sam mrtvo tijelo i jedva se dovucem na posao. A sad nakon svih kilomentara fino sam poletna isla na job.

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Meni se već vidi trbuh jer imam dijastazu. Inače sam pušač i kavopija pa nije teško skužiti da sam trudna haha. Mislim da je kolegica jedna skužila, ali šutimo obje
Emocije i promjene raspoloženja su me počele prati. Nisam baš bila ovoliko luda u prvoj trudnoći

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Meni se već vidi trbuh jer imam dijastazu. Inače sam pušač i kavopija pa nije teško skužiti da sam trudna haha. Mislim da je kolegica jedna skužila, ali šutimo obje
Emocije i promjene raspoloženja su me počele prati. Nisam baš bila ovoliko luda u prvoj trudnoći
Uuuuuf kako je ostavljat se cigareta u trudnoci? Ja sam prestala prije 4 godine ali se sjecam koliko mi je tesko i uzasno bilo. Iskreno ne mogu zamisliti koliko je jos teze u trudnoci. Drzi se i sretno!

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Mene su skuzili po svemu 😄 em volim jesti sve zivo, volim nazdraviti i kavu sam popodne pila redovito. Odjednom sve to prestalo hahah
Bozidarkica mirujem zbog hematoma. Nije strogo mirovanje, obavim po kuci sto moram, odemo u goste kod nekog na par sati, ali se ipak pazim da ne pretjerujem i da sto vise lezim i odmaram.
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Uuuuuf kako je ostavljat se cigareta u trudnoci? Ja sam prestala prije 4 godine ali se sjecam koliko mi je tesko i uzasno bilo. Iskreno ne mogu zamisliti koliko je jos teze u trudnoci. Drzi se i sretno!
Užasno Al mislim da je možda lakše nego da sam prije. Sad znam da moram.

👦🏻 37
👩🏻 37
👶🏻 4
Čupkica
drzim fige da se hematom povuce i da se brzo vratis na noge i u setnje. Iako ce sad zahladiti pa ce nam svima bit lakse lezanje hahaha
Lullaby
svaka cast na prestanku i nadam se da je porok zauvijek gotov da vise ne moras prolaziti to nikad.
btw. svi spominju prestanak s kavom, ali ja je i dalje pijem- cca 2 dnevno. Hm... nemam snage toga se isto odreci haha

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji