Evo i nas 🥹🥹 temi se pridruzuje jos jedan deckic 🩵🥹 i dalje smo u soku, valjda treba da malo sjedne🥹🥹🥹🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@sreca4 - nis spec, kupili smo ogromnog medu u tediju, i roze i plave stvari, pokupovala sam sve dekoracije u tim bojama🤣Stavili lijevo sve rozo, medo u sredini, desno sve plavo. Medo je drzao kutiju, natpis oh baby koji svijetli pa ceko ga nadam se staviti kasnije u djecju sobu, jedne slatke male papucice - kutija u kutiji, kutija u kutiji, kuverta u kutiji, papiric u kuverti🥳🥳🥳🥳🤣)-to smo otvarali🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
Sljedeci UZV 3D
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Cure cestitam na dobrim pregledima 🥰
a2025 cesittam na deckicu, mi smo busili balon pa smo tako saznali 😊
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Low risk, 🩷
a2025 juuj preslatko🥰🥰 hvala sto si podjelila s nama♡
Čestitam na dječaku 💙🩵
Evo i nas 🥹🥹 temi se pridruzuje jos jedan deckic 🩵🥹 i dalje smo u soku, valjda treba da malo sjedne🥹🥹🥹🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@sreca4 - nis spec, kupili smo ogromnog medu u tediju, i roze i plave stvari, pokupovala sam sve dekoracije u tim bojama🤣Stavili lijevo sve rozo, medo u sredini, desno sve plavo. Medo je drzao kutiju, natpis oh baby koji svijetli pa ceko ga nadam se staviti kasnije u djecju sobu, jedne slatke male papucice -kutija u kutiji, kutija u kutiji, kuverta u kutiji, papiric u kuverti🥳🥳🥳🥳🤣)-to smo otvarali🙏🏻🙏🏻
Dečki vode ovdje za sada koliko vidim!
Cestitke na super pregledima, i cestitke na novom deckima! 💙💙
Bas mi je jako drago da nam grupa ovako lijepo napreduje i da nemamo nikakve lose vijesti, neka se tako nastavi do kraja 🥰🤞
Ps, s obzirom da nas sad vec puno ima spol i datume ocekivanog poroda, mogle bi svaka tu napisati datum i staviti 💜 ili 💙, pa da slozim i tu listu, ako ste za 😀nemam energije vracati postove unazad i kopati za svaku pojedinacno, puno nas je 😁
Evo ja krecem
Zebra - 20.02. 💜
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Bas mi je jako drago da nam grupa ovako lijepo napreduje i da nemamo nikakve lose vijesti, neka se tako nastavi do kraja 🥰🤞
Ps, s obzirom da nas sad vec puno ima spol i datume ocekivanog poroda, mogle bi svaka tu napisati datum i staviti 💜 ili 💙, pa da slozim i tu listu, ako ste za 😀nemam energije vracati postove unazad i kopati za svaku pojedinacno, puno nas je 😁
Evo ja krecem
Zebra - 20.02. 💜
11.3.
Evo ja krecem
Zebra - 20.02. 💜
I meni je bas drago da zasada hvala Bogu nema losih vijesti!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
13.02. 🩵
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
Sljedeci UZV 3D
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Slazem se, bas je lijepo citati dobre vijesti, dobre nalaze i vidjeti kako nase bebice lijepo napreduju 🥰
Meni je po zadnjoj mengi termin 9.3, ali beba je dosta manja, ne znam hoce li kasnije u trudnoci racunati 9.3 ili neki kasniji datum.
I decko je 💙
I ima li netko mozda iz prve trudnoce iskustva s povisenim secerom. Povremeno ga sama mjerim i na taste mi je uvijek povisen, a 1 h poslije jela je vrijednost ok, a onda 2 h nakon jela bi vrijedost trebala padati, a meni raste. Nigdje nisam nasla na takav slucaj.
Čestitke svim curama na pregledima i spolovima!🥰
Mi smo 9.3. 💙
👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji