Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • a2025
    04. Rujan 2025. 21:34

Evo i nas 🥹🥹 temi se pridruzuje jos jedan deckic 🩵🥹 i dalje smo u soku, valjda treba da malo sjedne🥹🥹🥹🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    @sreca4 - nis spec, kupili smo ogromnog medu u tediju, i roze i plave stvari, pokupovala sam sve dekoracije u tim bojama🤣Stavili lijevo sve rozo, medo u sredini, desno sve plavo. Medo je drzao kutiju, natpis oh baby koji svijetli pa ceko ga nadam se staviti kasnije u djecju sobu, jedne slatke male papucice - kutija u kutiji, kutija u kutiji, kuverta u kutiji, papiric u kuverti🥳🥳🥳🥳🤣)-to smo otvarali🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    Sljedeci UZV 3D
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Bella_le
    05. Rujan 2025. 07:20

Cure cestitam na dobrim pregledima 🥰
    a2025 cesittam na deckicu, mi smo busili balon pa smo tako saznali 😊

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕
    Low risk, 🩷

Sreca4
    05. Rujan 2025. 08:01

a2025 juuj preslatko🥰🥰 hvala sto si podjelila s nama♡
    Čestitam na dječaku 💙🩵

• Josipa7
    05. Rujan 2025. 09:03

a2025

Evo i nas 🥹🥹 temi se pridruzuje jos jedan deckic 🩵🥹 i dalje smo u soku, valjda treba da malo sjedne🥹🥹🥹🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    @sreca4 - nis spec, kupili smo ogromnog medu u tediju, i roze i plave stvari, pokupovala sam sve dekoracije u tim bojama🤣Stavili lijevo sve rozo, medo u sredini, desno sve plavo. Medo je drzao kutiju, natpis oh baby koji svijetli pa ceko ga nadam se staviti kasnije u djecju sobu, jedne slatke male papucice -kutija u kutiji, kutija u kutiji, kuverta u kutiji, papiric u kuverti🥳🥳🥳🥳🤣)-to smo otvarali🙏🏻🙏🏻

Dečki vode ovdje za sada koliko vidim! 

Zebra
    05. Rujan 2025. 11:10

Cestitke na super pregledima, i cestitke na novom deckima! 💙💙
    Bas mi je jako drago da nam grupa ovako lijepo napreduje i da nemamo nikakve lose vijesti, neka se tako nastavi do kraja 🥰🤞
    Ps, s obzirom da nas sad vec puno ima spol i datume ocekivanog poroda, mogle bi svaka tu napisati datum i staviti 💜 ili 💙, pa da slozim i tu listu, ako ste za 😀nemam energije vracati postove unazad i kopati za svaku pojedinacno, puno nas je 😁

Evo ja krecem
    Zebra - 20.02. 💜

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

• Josipa7
    05. Rujan 2025. 11:15

Zebra

Bas mi je jako drago da nam grupa ovako lijepo napreduje i da nemamo nikakve lose vijesti, neka se tako nastavi do kraja 🥰🤞
    Ps, s obzirom da nas sad vec puno ima spol i datume ocekivanog poroda, mogle bi svaka tu napisati datum i staviti 💜 ili 💙, pa da slozim i tu listu, ako ste za 😀nemam energije vracati postove unazad i kopati za svaku pojedinacno, puno nas je 😁

Evo ja krecem
    Zebra - 20.02. 💜

11.3. 

• a2025
    05. Rujan 2025. 11:25

Zebra

Evo ja krecem
    Zebra - 20.02. 💜

I meni je bas drago da zasada hvala Bogu nema losih vijesti!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

13.02. 🩵

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    Sljedeci UZV 3D
    UZV ⏳ 30.10.
    Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻

Lullaby
    05. Rujan 2025. 11:48

Čestitke na super pregledima! Ja još čekam prvi...tek je 16.09. 

Cherry
    05. Rujan 2025. 11:56

Slazem se, bas je lijepo citati dobre vijesti, dobre nalaze i vidjeti kako nase bebice lijepo napreduju 🥰
    Meni je po zadnjoj mengi termin 9.3, ali beba je dosta manja, ne znam hoce li kasnije u trudnoci racunati 9.3 ili neki kasniji datum.
    I decko je 💙

I ima li netko mozda iz prve trudnoce iskustva s povisenim secerom. Povremeno ga sama mjerim i na taste mi je uvijek povisen, a 1 h poslije jela je vrijednost ok, a onda 2 h nakon jela bi vrijedost trebala padati, a meni raste. Nigdje nisam nasla na takav slucaj. 

Darcyyy
    05. Rujan 2025. 13:20

Čestitke svim curama na pregledima i spolovima!🥰

Mi smo 9.3. 💙

👧36g 🧔39g
    👶🏻6g
    03/2026 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.