Koliko znam za svaku trudnocu se posebno vadi ili ipak to ovisi o ginekologu 🤔Ja za imunitet malom koristim sirup od sisarki bora i stvarno sam zadovoljna kako djeluje.
Sta se tice simptoma meni su bilu nestali na dva dana i danas se opet vratilo probadanje u stomaku i napuhanost. Iako sam tek 5tt vec neke hlace ne mogu obuc.
Ja sam od danas na slobodnim danima, pa otvaram tjedan dana bolovanja do prvog pregleda i onda se nadam komplikacijama jer radim u trgovini i nebi tila riskirati.
Pregled mi je 15.9 i jedva cekam
Šaljem ti poklon vaučer u vrijednosti od 100 € koji možeš iskoristiti na web-stranici: https://www.valamar.com/hr/ambasador-forma-za-novog-korisnika?loyaltycardnumber=MTAwMTEzMjU3NjY4 za svoj prvi odmor u Valamaru.
Unesi svoje osobne podatke i na e-mail ćeš dobiti svoj vaučer.
Nadam se da ćeš se lijepo provesti!
🩷 7/2022
🩷 6/2025
Sta mi je onda reka da ponovo radin🤣🤣🤣
A moguce da si negativna grupa, mislim da onda treba ponavljat. Ja sam 0+, tako da je doktorica samo uzela papir iz prosle trudnoce i to je to 🙂
Mi za imunitet i dalje dajemo biogaia kapi i pokazale su mi se super, kaze pedijatrica da se imunitet stvara u crijevima 😁
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Cure savjet sta mogu koristit za grlobolju imam i mamu temp.to znam lupocet od sirupa,lijekova?
Hvala
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Cure savjet sta mogu koristit za grlobolju imam i mamu temp.to znam lupocet od sirupa,lijekova?
Hvala
Isla pastile
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Hvala ,bas me dere fibra i grlo..
Ali imam super vjest dosli nalazi sve u redu i dolazi nam druga cura🩷
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Hvala ,bas me dere fibra i grlo..
Ali imam super vjest dosli nalazi sve u redu i dolazi nam druga cura🩷
Cestitam 🩷
2018 🩷