Čupkica, meni je taj osjecaj da sam trudna prvi put stvarno dosao kad sam pocela osjecati polrete bebice. Isto mi je sve bilo nestvarno do tad. A i sad mi je nestvarno. Jedino me ove mucnije podsjete da ipak jesam trudna. Bas mi je zadnjih dana opet nekak losije. Nije da umirem ali bas mi je muka ujutro i ne mogu jesti.

🩷👧19.08.23.
🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷
Slazem se sa Alexa , u prvoj trudnoci odmah a ostale tek kasnije kad sam osjetila udarce. Podsjete me mucnine,umor i slicno da sam trudna ali nije to to,bas tek kad krene udarati bebica. E da i po tome sto mi trbuh raste i nemozes ga vise uvuci🤣🤣,a doista meni se jako rano vidi.

Ja se nekad osjecam kao nemajka jer me uhvati osjecaj da tamo nema niceg 🤦🏼♀️ al onda kada vidim slikicu sa zadnjeg pregleda bude nekako lakse. Mislim da je meni dodatno to teze jer nemam simptoma pa ce vjr i osjecaj doci tek kad budem osjetila bebicu
23.7. ➕
28.8. imamo ❤️
Stize nam curica 🩷
Slazem se sa Alexa , u prvoj trudnoci odmah a ostale tek kasnije kad sam osjetila udarce. Podsjete me mucnine,umor i slicno da sam trudna ali nije to to,bas tek kad krene udarati bebica. E da i po tome sto mi trbuh raste i nemozes ga vise uvuci🤣🤣,a doista meni se jako rano vidi.
Potpisujem ovo, meni su cure s posla skuzile u 7.tjednu jer vise nisam mogla sakriti trbuh, u drugoj trudnoci mi se tek na pola pocelo malo vidjeti 🤣🫣

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Pozdrav cure, nisam stigla pisati ovih dana. Sve sam procitala, dobro dosle nove cure sretno, ostalima cestitam na urednim pregledima. 🫶
Mi smo odluciti ipak napraviti kombinirani probir, tako da spol jos necemo znati. Kada najranije mogu vidjeti spol na uzv? U prvoj T mi nisu znali reci do 28. tjedna kad sam isla privatno
Meni su vidjeli sa 16+6🤐🤐🤐 taaako da sam bila bas nestrpljiva🤞🤞🤞
Ja sam se narucila na 3D pregled privatno, imate li iskustva s tim pregledom, ono sta sam pitala je da se beba detaljno pregledava i da pregled traje 30-45min.
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
Due date ⌛️🩵 13.02.
Hellou, nisam se javljala par dana, bila sam na vjencanju i izletu 5 dana u Italiji i izdrzala odlicno. Svaki dan pjesacili preko 10km, i sve sam uspjela bez beda. Bas nisam ocekvala da cu toliko moci bez problema svaki dan jer je dosta i toplo bilo.
Cestitam svima na super pregledima, ja svoj nikako docekat, bas je puno mjesec dana u ovom stanju.
Simptoma imam minimalno i na mahove i dalje- ocito ce ovo biti jedna lagana trudnoca ako svemir da bude zdrava do kraja.
Sad se moram ocistiti ovaj tjedan od svih pizza koje sam pojela i vratit u gym lagano jer ne zelim stat na vagu kod ginekologa i umrijet od srama haha

👰1993
🤵1992
💙 Stiže nam dečko
Cure molim vas dajte mi preporuku hitno neki dobar trudnicki jastuk za spavanje .Di da narucin ,koji je dobar Vama?

1.8.2021 Curetak stigao 💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji