Sassy koje ljekove koristis?
A2025 ma bitnije je zdravlje nego posao,sta je tu je sada.
Zebra ajme bas mi je zao😮💨😮💨
Jel onda makar povratis pa je ostatak dana dobro ili te drzi mucnina citav dan?
Sassy koje ljekove koristis?
A2025 ma bitnije je zdravlje nego posao,sta je tu je sada.
Zebra ajme bas mi je zao😮💨😮💨
Jel onda makar povratis pa je ostatak dana dobro ili te drzi mucnina citav dan?
Muko stop (djumbir i b6) i reduflux pp.
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Hello cure, evo da se javim da je pregled prosao dobro i da je sve u redu. Bebac raste sukladno tjednima 🥰 Sljedeci termin pregleda je 01.10.
Dječak 💙
Pozdrav cure, evo da i ja javim da je pregled super prosao, sve je odlicno. Spol cemo saznat nadamo se drugi put. Sljedeci pregled je 1.10
Cestitam cure na super pregledima🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
Sljedeci UZV 3D
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sassy hvala ti...meni taj djumbir i b6 nista ne pomaze.
Danas sam kupila cisti B6 vitamin,njega sam u prosloj trudnoci koristila. U jednom momentu mi je bilo bas jako lose ali sad je evo vec 2h dobro ali lezim cijelo vrijeme🥲
Newgirl cestitke na lijepom pregledu💙ajme kad vidim ti 17tt ja tek 7tt koja razlikaaa♡
Sreca2012 cestitaam i tebi na super pregledu🌸drzim fige da sljedeci puta saznate spol♡
Pozdrav mame, evo i mene sa pregleda…
Sve je uredu, termin nam je ostao isti kao i velicina bebice odgovara tjednu. Dobili smo i na papiricu spol, tako da sam trcala po baby roze i plave stvari pa cemo gender reveal imati veceras sa najuzom obitelji, tako da naknadno javim 🥰🥰🥰
Dobila sam uputnicu za 3D pregled u bolnici, ali obzirom da bolju aparaturu imaju u privatnim ordinacijama, savjet ginek je da se narucim privatno. Jeste li i bi isle na 3D pregled privatno te koliko to okvirno kosta?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
Sljedeci UZV 3D
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Pozdrav svima, stigli danas rezultati harmony-a, sve je u redu i stiže dečko! Sljedeći pregled 23.9.
a2025 ajmee kjuut!! Na koji nacin cete raditi? I mi smo mislili isto pogotovo jer vec imamo 3 klinaca pa bi im se to sigurno svidjelo🥰
Josipa cestitke na djecaku i dobrom pregledu💙
Sortiraj odgovore
Najstariji