Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanilla Diva
    07. Rujan 2025. 09:56

Čupkica, meni je taj osjecaj da sam trudna prvi put stvarno dosao kad sam pocela osjecati polrete bebice. Isto mi je sve bilo nestvarno do tad. A i sad mi je nestvarno. Jedino me ove mucnije podsjete da ipak jesam trudna. Bas mi je zadnjih dana opet nekak losije. Nije da umirem ali bas mi je muka ujutro i ne mogu jesti. 

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

Vanilla Diva
    07. Rujan 2025. 09:56

Pokrete*

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

Sreca4
    07. Rujan 2025. 15:13

Slazem se sa Alexa , u prvoj trudnoci odmah a ostale tek kasnije kad sam osjetila udarce. Podsjete me mucnine,umor i slicno da sam trudna ali nije to to,bas tek kad krene udarati bebica. E da i po tome sto mi trbuh raste i nemozes ga vise uvuci🤣🤣,a doista meni se jako rano vidi.

• Čupkica
    07. Rujan 2025. 16:07

Ja se nekad osjecam kao nemajka jer me uhvati osjecaj da tamo nema niceg 🤦🏼‍♀️ al onda kada vidim slikicu sa zadnjeg pregleda bude nekako lakse. Mislim da je meni dodatno to teze jer nemam simptoma pa ce vjr i osjecaj doci tek kad budem osjetila bebicu 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

Zebra
    07. Rujan 2025. 16:27

Sreca4

Slazem se sa Alexa , u prvoj trudnoci odmah a ostale tek kasnije kad sam osjetila udarce. Podsjete me mucnine,umor i slicno da sam trudna ali nije to to,bas tek kad krene udarati bebica. E da i po tome sto mi trbuh raste i nemozes ga vise uvuci🤣🤣,a doista meni se jako rano vidi.

Potpisujem ovo, meni su cure s posla skuzile u 7.tjednu jer vise nisam mogla sakriti trbuh, u drugoj trudnoci mi se tek na pola pocelo malo vidjeti 🤣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

• smithwalker
    [OBRISANO] 07. Rujan 2025. 16:50
  • smithwalker
    [OBRISANO] 07. Rujan 2025. 16:51
  • a2025
    08. Rujan 2025. 06:22

Alexa

Pozdrav cure, nisam stigla pisati ovih dana. Sve sam procitala, dobro dosle nove cure sretno, ostalima cestitam na urednim pregledima. 🫶
    Mi smo odluciti ipak napraviti kombinirani probir, tako da spol jos necemo znati. Kada najranije mogu vidjeti spol na uzv? U prvoj T mi nisu znali reci do 28. tjedna kad sam isla privatno

Meni su vidjeli sa 16+6🤐🤐🤐 taaako da sam bila bas nestrpljiva🤞🤞🤞

Ja sam se narucila na 3D pregled privatno, imate li iskustva s tim pregledom, ono sta sam pitala je da se beba detaljno pregledava i da pregled traje 30-45min. 

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

Bozidarkica
    08. Rujan 2025. 10:05

Hellou, nisam se javljala par dana, bila sam na vjencanju i izletu 5 dana u Italiji i izdrzala odlicno. Svaki dan pjesacili preko 10km, i sve sam uspjela bez beda. Bas nisam ocekvala da cu toliko moci bez problema svaki dan jer je dosta i toplo bilo.
    Cestitam svima na super pregledima, ja svoj nikako docekat, bas je puno mjesec dana u ovom stanju. 
    Simptoma imam minimalno i na mahove i dalje- ocito ce ovo biti jedna lagana trudnoca ako svemir da bude zdrava do kraja. 
    Sad se moram ocistiti ovaj tjedan od svih pizza koje sam pojela i vratit u gym lagano jer ne zelim stat na vagu kod ginekologa i umrijet od srama haha

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

• Toncica24
    08. Rujan 2025. 10:27

Cure molim vas dajte mi preporuku hitno neki dobar trudnicki jastuk za spavanje .Di da narucin ,koji je dobar Vama?

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI