Pitanje za cure kojima je druga trudnoca. Jel se i vama vec nazire trbuh? Rekla mi je frendica da je to normalno jer tijelo vec zna, al mi je cudno da tako rano..🙈
Ja sam 7+6 i zadnjih tjedan dana ne mogu sakriti vise. Bas mi je glupo nekad jer vidim i poglede na trbuh pa se mislim jel ljudi misle da sam se udebljala ili sumnjaju da sam trudna😂 i stalno mi je bed jer mislim da ce me netko pitat a ne znam sto bi rekla
Pitanje za cure kojima je druga trudnoca. Jel se i vama vec nazire trbuh? Rekla mi je frendica da je to normalno jer tijelo vec zna, al mi je cudno da tako rano..🙈
Ja sam 7+6 i zadnjih tjedan dana ne mogu sakriti vise. Bas mi je glupo nekad jer vidim i poglede na trbuh pa se mislim jel ljudi misle da sam se udebljala ili sumnjaju da sam trudna😂 i stalno mi je bed jer mislim da ce me netko pitat a ne znam sto bi rekla
E tocno tako je i meni, frendica mi kaze, reci da si se najela graha i zelja 😆
a2025 po zimi je najbolje nosit trudnicke tajice ili traperice, tako sam ja u prvoj T, u sinsayu ima bas lijepih tajici i trenirki. Sad ne znam dal u ducanu ima toliki izbor, ali na internetu se svega nade, po 7 € su vecina.
Pozdrav cure, evo da se javim sa pregleda. Bebica je u redu. Termin poroda 10.02.2026.
Jedino mi je rekao da moram mirovat do sljedece kontrole za 4 tjedna jer je posteljica nisko. Kaze da se nada da ce se podic do iduceg pregleda.
Odradila sam Nifty standard test i cekamo rezultate i spol kroz tjedan dana ❤️
Cestitke newgirl, sad samo lagano 🤗 javi kad ti je iduci pregled da upisem na listu!
A2025 i Josipa, sretno danas, javite se! 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Pozdrav novim curama i super na lijepim vijestima od starih! Sto se trbuha tice, ja sam samo napuhnuta, nista se ne vidi ali meni se u prvoj trudnoci tek malo poceo vidjeti trbuh s 20.tjedana tak da mislim da nece i sad bas odmah iako kazu da se u deugoj puno prije pocne vidjeti. Inace, izgubila sam 1 kg zbog mucnina iako mi je malko bolje otkako sam uzela one tablete Antimetil. Jos sam na bolovanju i mislim da cu biti dok god mi bude ovak muka, a onda kad dođem taman budem vec mogla i reci da sam trudna. Skoro. Ja tek 9.9. imam pregled i Nifty.
🩷19.08.23.
🤰17.07.25 ➕️
Due date 26.3.2026.
Evo ja sam igrom slucaja danas ponovno obavila pregled, isla sam da mi da trudnicku i upise bolovanje a na kraju su mi napravili pregled. Sve je super, srce kuca❤️
Onda 14.8 nista od pregleda meni nego tek 3.9
Pozdrav novim curama i super na lijepim vijestima od starih! Sto se trbuha tice, ja sam samo napuhnuta, nista se ne vidi ali meni se u prvoj trudnoci tek malo poceo vidjeti trbuh s 20.tjedana tak da mislim da nece i sad bas odmah iako kazu da se u deugoj puno prije pocne vidjeti. Inace, izgubila sam 1 kg zbog mucnina iako mi je malko bolje otkako sam uzela one tablete Antimetil. Jos sam na bolovanju i mislim da cu biti dok god mi bude ovak muka, a onda kad dođem taman budem vec mogla i reci da sam trudna. Skoro. Ja tek 9.9. imam pregled i Nifty.
I meni se u prvoj poceo vidjeti nakon 20 tjedana. Sad u drugoj sam apsolutno sokirana jer s 11 imam veci trbuh nego u prvoj s 21 😂😅🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
⏳ UZV 11.9.
Evo i mene sa dugo cekanog pregleda 🥹🥹
Sve je ok, srceko kuca.. sstigli su mi nalazi stitnjace, uz terapiju se sa 13.7 tsh spustio na 7.5, tako da ce mi pojacati na 100mg pa ponovno vadenje nalaza za 4tj.
Nazalost, ponovno nisam zadovoljna svojim ginek, niti pregledom. Prvo sam imala vaginalni pregled gdje je uzeo briseve, iznimno me bolilo, suze su mi isle. Nakon toga ponovno vaginalni ultrazvuk, okrenuo mi je ekran na ma evo necu lagat 10ak sek., rekao tu je glava, srce kuca i okrenuo okran. Ja sam se zadovoljila time, jer zadnjih 6tj cekam samo da cujem ‘sve je uredu’. Takoder nisam dobila niti slikicu, tako da nikome ne mogu ni pokazati niti imati uspomenu. Dodatno, otvorili smo trudnicku knjizicu i isla sam u drugi grad vadit krv-kazu kombinirani test za 2 sindroma.
Eto, vidimo se za 4tj. I to je to. Tako da niti sam cula svoju bebicu, niti znam koliko je velika, dal se sve razvija kako bi i trebalo.. 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Ali ipak, sretna sam i zahvalna da je sve uredu bez obzira🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Super za dobre preglede i bebice koje napreduju
a2025 zao mi je sto nisi zadovoljna dr, mozda da odes koji put privatno?
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Nisam napisala, danas smo 12+3tt.
Zanima me kakvi vasi pregledi bili u tom periodu?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 04.09.
Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji