Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • a2025
    05. Kolovoz 2025. 09:21

parisislove

Beta je stigla, 4683.04, kaže dr da je to izvrstan rast i da ne brinem oko smeđarenja… ali nakon loših iskustava teško je ne brinuti… svaki odlazak na wc mi je panika :(
    Cure koje ste imale isto, koliko dana vam je trajao?

Bas mi je drago da je sve uredu… sto se brige tice, meni je svaki odlazak na wc pakao od straha.. meni je trajao dva dana, od kad sam pocela koristiti UT odmah je prestalo i zasada se i nakon prestanka koristenja nije pojavljivalo opet.. ali mirovanje, ne dizanje apsolutno niceg teskog, i bez odnosa, takve sam upite dobila od ginek. 
    Drzi se 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.
    Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• Jalalala
    05. Kolovoz 2025. 11:35

Opet se javljam 👋 da li je netko od vas dobio duphastone cisto preventivno? Na prvi pregled sam isla privatno i odmah su mi prepisani, trosim ih i dalje. Sad sam jos malo i 7 tjedana pa ne znam do kad cu to piti. Bila sam kod javnog u subotu, ona nije nista spominjala, a ja zaboravila pitati 🙈

Bella_le
    05. Kolovoz 2025. 11:55

Jalalala

Opet se javljam 👋 da li je netko od vas dobio duphastone cisto preventivno? Na prvi pregled sam isla privatno i odmah su mi prepisani, trosim ih i dalje. Sad sam jos malo i 7 tjedana pa ne znam do kad cu to piti. Bila sam kod javnog u subotu, ona nije nista spominjala, a ja zaboravila pitati 🙈

Ja sam inicijalno dobila utrogestan da stavljam zbog hematoma kad sam isla privatno sa nekih malo manje od 6 tjedana, onda kad sam otisla kod svoje dr na pregled mi je rekla da je taj hematom od implatacije i da nisam ni morala stavljati utrogestane, ali kad sam vec krenula s njima, a prosli porod je bio carski rez pa mi je rekla dr da nastavim stavljati tri puta dnevno dok ne prodem 12 tjedana

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Alexa
    05. Kolovoz 2025. 14:50

Pitanje za cure kojima je druga trudnoca. Jel se i vama vec nazire trbuh? Rekla mi je frendica da je to normalno jer tijelo vec zna, al mi je cudno da tako rano..🙈

Zebra
    05. Kolovoz 2025. 15:39

Alexa

Pitanje za cure kojima je druga trudnoca. Jel se i vama vec nazire trbuh? Rekla mi je frendica da je to normalno jer tijelo vec zna, al mi je cudno da tako rano..🙈

Meni se sa 7 tjedana vec vidio, sad s 11 nema sanse da ga sakrijem 🫣 sva sreca pa sam jos na godisnjem do rezultata NIPT-a 😂😂😂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Bella_le
    05. Kolovoz 2025. 16:20

Alexa

Meni je treca i vec ne stanem u nista svoje 🙈

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

parisislove
    05. Kolovoz 2025. 17:05

Hvala vam svima na odgovorima i utješnim riječima 🙏 od sinoć više nisam primjetila ništa, nadam se da će tako i ostati i da nećemo imati više iznenađenja! 
    Toncica24 ja sam prošlu trudnoću od samog početka bila na progesteronu i zbog povijesti gubitaka su mi liječnici govorili da ću tako i ovu, no moja dr je tražila nalaz progesterona odmah nakon pozitivnog testa (16 dpo) i bio je 56.80 ng/ml što je visoka vrijednost tako da nije bilo potrebe uvoditi ga. Ali čim sam primjetila ovo smeđe sam se uspaničarila i uzela na svoju ruku Utrogestan koji mi je ostao od prošle trudnoće. Samo ako ga već uzimaš oprezno sa ukidanjem istoga jer nagli pad vrijednosti može destabilizirati endometrij.

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    TSH 4.41 – levotiroksin
    MTHFR C677T – folat
    30.07. ➕
    Genetska trombofilija – Clexane
    Retaform 1500 mg
    Plaquenil 400 mg
    Adelcort 20 mg
    Prolutex 25 mg

Alexa
    05. Kolovoz 2025. 21:29

Znaci nisam jedina 🙈 ne znam kak cu uspijet sakriti na poslu, sreca pa isto idem na GO uskoro

• a2025
    05. Kolovoz 2025. 21:36

Alexa

Znaci nisam jedina 🙈 ne znam kak cu uspijet sakriti na poslu, sreca pa isto idem na GO uskoro

I meni iako je prva trudnoca vec negdje sa 7-8tt se stomak  bas vidio, primjetno.. sada sam usla u 13ti tj i nosim samo haljine, ne znam kako cu po zimi🤞🤞🤞🤞🤞

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 04.09.
    Planirani termin 13.02. 🙏🏻🙏🏻

• Jalalala
    05. Kolovoz 2025. 22:25

Bella_le

Jalalala

Ja sam inicijalno dobila utrogestan da stavljam zbog hematoma kad sam isla privatno sa nekih malo manje od 6 tjedana, onda kad sam otisla kod svoje dr na pregled mi je rekla da je taj hematom od implatacije i da nisam ni morala stavljati utrogestane, ali kad sam vec krenula s njima, a prosli porod je bio carski rez pa mi je rekla dr da nastavim stavljati tri puta dnevno dok ne prodem 12 tjedana

Hvala 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.