Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    04. Kolovoz 2025. 13:28

Parisislove, nadam se da je samo neki hematom u pitanju, puno cura koje znam i tu s foruma su smedarile rano i sve je bilo ok! Javi nam 🤞🤞🤞🤞
    Toncica, tocno znam kako ti je, ja gledam kucu u totalnom rasulu i ne mogu se natjerati s kauca, znaci kriminal 🫣 curka se nakon mjesec dana praznika danas vratila u vrtic pa ja cijelo jutro lezim i gledam sto sve treba napraviti i mislim si fuck it, dok se ovo malo ne smiri... skupljam energiju za nju popodne. Svekrva hvala bogu kuha rucak pa nam donese, meni se povraca od otvaranja frizidera 🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Vanilla Diva
    04. Kolovoz 2025. 15:33

Ja isto pijem novalac. Danas mi je muka od kad sam otvorila oči, s tim da mi je ujutro bilo nepodnošljovo a sad nekak mogu. Sva sreća da mi je starija curka dobra pa me nekak "razumije". Nosi mi krekere, mazi mi trbuh.. stalno govori "mami muka, ima malu bebu u trbuhu". Danas mi je muz doma i sutra pa nekak. Ne znam kak cu sama s njom kad je on na poslu. 
    Na kojem si radnom mjestu kad imas dopust trudne radnice? Kod nas nema toga, bar mislim... ja cu zasad biti na bolovanju kod opce prakse pa se nadam da ce mi se nekako poboljsati da odem jos malko odraditi pa na komplikacije. Trenutno se bojim da nece bas. U prosloj trudnoci sam imala mucnine na pocetku i nekak su mi se ful smanjile sa 7.tjedana i imala sam ih jos malko do 12. Sad imam neki osjecaj da nisam te srece. 
    Btw meni je iduci pregled 9.9. i tad cu raditi NIPT. Moj gin ih ima sve i mislim da cu se odluciti za Nifty. Njega sam radila prosli put.

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

Zebra
    04. Kolovoz 2025. 16:12

Ja radim u jednom rehabilitacijskom centru za djecu s teškoćama u razvoju (jedan od razloga zbog kojih sam se i odlučila na qualified 360), dio populacije s kojom radim su i teenageri s autizmom koji su skloni agresivnim ponasanjima i fizičkim napadima, a veći su i jači od mene, pa ću na temelju toga tražiti dopust trudne radnice... u prošloj trudnoći sam automatski od straha otišla na komplikacije, ali to me financijski pokopalo, pa sam se kod kolegica iz drugih mjesta raspitala o tome, s obzirom da kod nas to još nitko nije tražio, sve kolegice s posla su automatski išle na komplikacije.. nadam se da će mi odobriti, s obzirom de je ogromna razlika u plaći i komplikacijama... 🫣🫣🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Vanilla Diva
    04. Kolovoz 2025. 17:27

Jel istina je od 01.08. 
    995 eura za komplikacije? To bi trebalo biti. Meni je isto onih 500 eur stvarno crkavica i zato bi na komplikacije sto kasnije ali trenutno mi je toliko lose da se ni s novcima ne zamaram

🩷19.08.23.
    🤰17.07.25 ➕️
    Due date 26.3.2026.

parisislove
    04. Kolovoz 2025. 18:38

Beta je stigla, 4683.04, kaže dr da je to izvrstan rast i da ne brinem oko smeđarenja… ali nakon loših iskustava teško je ne brinuti… svaki odlazak na wc mi je panika :( 
    Cure koje ste imale isto, koliko dana vam je trajao? 

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    TSH 4.41 – levotiroksin
    MTHFR C677T – folat
    30.07. ➕
    Genetska trombofilija – Clexane
    Retaform 1500 mg
    Plaquenil 400 mg
    Adelcort 20 mg
    Prolutex 25 mg

• Toncica24
    04. Kolovoz 2025. 18:53

Bravo drago mi je !meni samo dva dana stavljan utrogestan pa cu rec iduci tjedan jel ga mogu maknit jer me dodatno uspavljuje ako nema potrebe nema smisla ga stavljat ..tebi nije da doktor utrogestan?

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

Cherry
    04. Kolovoz 2025. 19:00

Meni je trajalo 10-11 dana. S time da je bilo promjenjivo. Nekad je bilo samo na papiru, nekad i na gacicama, znalo je pola dana nista ne biti pa se ponovno vratiti. 
    Doktorica nije vidjela hematom niti bilo koji drugi uzrok krvarenju. Pretpostavila je da se radi o implantacijskom krvarenju. Ili je cak mozda rekla da se radi o zaostaloj krvi od implantacijskog krvarenja. Ako se dobro sjecam krvarenje je pocelo na 4+6. 
    A za sada je sve okej s trudnocom. Prvo sam vadila betu, koja se normalno duplala, a onda se je na uzv vidjelo da se trudnoca razvija, a kasnije je i srce prokucalo 🙂
    Vjerujem da je sve okej, beta ti je super! 😊

• labella
    04. Kolovoz 2025. 19:17

parisislove

Beta je stigla, 4683.04, kaže dr da je to izvrstan rast i da ne brinem oko smeđarenja… ali nakon loših iskustava teško je ne brinuti… svaki odlazak na wc mi je panika :(
    Cure koje ste imale isto, koliko dana vam je trajao?

Odlična beta! 😊😊

Zebra
    04. Kolovoz 2025. 19:29

Vanilla diva da, s 1.8. rastu na 995€, izglasan je zakon! 🙂 
    Parisislove, super za betu! Vjerujem da su ti ovi stresovi katastrofa s obzirom na sve u potpisu, šaljem zagrljaj i pozitivne vibre 🤗❤️ družimo se do kraja! 🥰

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    ⏳ UZV 11.9.

Alexa
    04. Kolovoz 2025. 22:18

E to sam i ja cula za komplikacije da su vece, i treba biti, 500 € je nista..
    Parisislove imala sam u prvoj T smedi iscjedak, isto sam dobila utrogestan i prestalo za par dana, dr je savjetovala da mirujem, nisam jer sam se dobro osjecala i sve je na kraju bilo dobro. Tako da vjerujem da je i kod tebe hematomcic i da ce otici sa utrogestanom. 🫶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.