Osobno mi se odma zgadia duvan i nepusin vise plus prije bi pila kave na tone sad mogu samo dva guca ujutro.
I jos bi rekla spavanje samo bi spavala ..to je od simptoma zasad to vise manje
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Josipa, u 9.tjednu, danas sam 8+4, ali imam mucnine vec od 6.tjedna, isto kao i u prosloj trudnoci 🫣
mimix, voda je NAJGORA, probaj coca colu 😂🫣 meni se od vode uzasno povraca, a kad nisam trudna pijem 3 litre dnevno 😅😅😅
Držim fige sutra za pregled i srčeko ❤️
Aha, ja sam danas 5+6, nemam još ništa, ali od sutra onda mogu očekivati
Hahaha ma ne nužno, postoje sretnice koje nikad nemaju mučnine, držim ti fige da si jedna od njih ☺️
Hvalaaa, javim svakako
I ja sam i prije nego sam ugledala plusic prestala piti kavu jer mi se zgadio miris…. Mucnice uzas, samo neka teska i masna hrana pomaze, nakon toga ponovno pocinju… a umor i spavanje necu spominjat🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱24/7
Cure, ste vi kuci, ili na nekom GO ili komplikacijama?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
I ja sam i prije nego sam ugledala plusic prestala piti kavu jer mi se zgadio miris…. Mucnice uzas, samo neka teska i masna hrana pomaze, nakon toga ponovno pocinju… a umor i spavanje necu spominjat🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱24/7
Cure, ste vi kuci, ili na nekom GO ili komplikacijama?
Radno do 1.8., odnosno do godišnjeg, nadam se da ću do tad moći normalno raditi, a onda dalje kako bude
Ja sam na GO, i nakon njega u 8.mj otvaram komplikacije (ili dopust trudne radnice, ako mi prođe zahtjev) na svojem poslu ne smijem raditi trudna, a i iskreno nisam u stanju od ovih mučnina 🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Meni od hrane ništa ne smeta, štoviše, sve mi paše, nema toga što ne bi popila ili pojela. Kada sam sumnjala na trudnoću, a prije nego sam radila test, popila sam kod prijateljice jednu ice coffee tako mi je dobro sjela da evo već 2 tjedna svaki dan razmišljam o tome kako je fina bila.
Mučnine koje imam mi se smanje/nestanu kad pojedem nešto.
Baš mi je žao vas cura koje imate jake mučnine, nadam se da ćete naći nešto što vam pomaže i da će mučnine brzo proći.
Ja radim (uredski posao), ali teško mi se je fokusirati, u glavi mi je samo beba :)
Da javim i update s pregleda. Doktorica je zadovoljna kako se razvija trudnoća, iako se vidi samo GV i ŽV, embrij se još uvijek ne vidi. Pošto sam tek 6+1 to je valjda OK.
Ona od sutra ide na GO te mi je rekla da ako mogu obavim za 10 dana UZV privatno da se vidi je li srce prokucalo.
A kod sebe me je naručila 12.8. Tada ću biti 10+1. Tada radimo briseve, papu, mini anomaly, nuhalni nabor i ako želim kod nje mogu napraviti Veritas. (Mislila sam ionako raditi neki NIPT, ali još nisam oudlučila koji). Čini mi se da je malo prerano za to, ali šta ja znam, ako me je tada naručila valjda nije prerano.
Dobila sam Utrogestan oralno zbog krvarenja i uputnice za krv, urin i urinokulturu.
Ja se raspisala, ali i ja volim čitati tuđa iskustva pa da razveselim one slične meni :D
Ja radim do 1.8. Pa cu iskoristiti go i onda komplikacije
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Meni od hrane ništa ne smeta, štoviše, sve mi paše, nema toga što ne bi popila ili pojela. Kada sam sumnjala na trudnoću, a prije nego sam radila test, popila sam kod prijateljice jednu ice coffee tako mi je dobro sjela da evo već 2 tjedna svaki dan razmišljam o tome kako je fina bila.
Mučnine koje imam mi se smanje/nestanu kad pojedem nešto.
Baš mi je žao vas cura koje imate jake mučnine, nadam se da ćete naći nešto što vam pomaže i da će mučnine brzo proći.
Ja radim (uredski posao), ali teško mi se je fokusirati, u glavi mi je samo beba :)
Da javim i update s pregleda. Doktorica je zadovoljna kako se razvija trudnoća, iako se vidi samo GV i ŽV, embrij se još uvijek ne vidi. Pošto sam tek 6+1 to je valjda OK.
Ona od sutra ide na GO te mi je rekla da ako mogu obavim za 10 dana UZV privatno da se vidi je li srce prokucalo.
A kod sebe me je naručila 12.8. Tada ću biti 10+1. Tada radimo briseve, papu, mini anomaly, nuhalni nabor i ako želim kod nje mogu napraviti Veritas. (Mislila sam ionako raditi neki NIPT, ali još nisam oudlučila koji). Čini mi se da je malo prerano za to, ali šta ja znam, ako me je tada naručila valjda nije prerano.
Dobila sam Utrogestan oralno zbog krvarenja i uputnice za krv, urin i urinokulturu.
Ja se raspisala, ali i ja volim čitati tuđa iskustva pa da razveselim one slične meni :D
Super za dobar pregled, za veritas sam ja citala da se radi od deset tjedana tako da mislim da ti je to okej
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Cherry, cestitke za super pregled! 👏 nije ti prerano za prenatalni, taman je 🙂
Joj i ja sam dobila uputnice, ali uopće se ne mogu natjerati ne jesti navečer da bi bila ok krvna slika... u prošloj trudnoći nisam mogla izdržati, pa sam oko ponoći jela, i naravno imala povišeni šećer ujutro 🫣 skoro dobila dijagnozu gestacijskog dijabetesa 🫣 srećom ogtt je bio u redu, ali taj jutarnji "na tašte" mi je uvijek bio povišen, jer nisam bila baš na tašte 🫣🫣🫣 točno me strah istog scenarija ovaj put, pa odgađam to vađenje krvi maksimalno 😅😅
Evo nova lista, javite ako sam nekog zaboravila!
16.7. - mimix, Josipa7
17.7. - Darcyyy
18.7. - Bella_le
21.7. - Sreća2012
28.7. - Teysi30
6.8. - a2025
8.8. - Zebra
11.8. - Toncica24
12.8. - Cherry
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Ja i inače imam visok šećer, u ožujku sam zaddnji puta provjeravala i bio je 6.5. Tako da se "veselim" tom maltretiranju oko šećera. Ne gine mi dijagnoza gestacijskog dijabetesa..
Sortiraj odgovore
Najstariji