Cure, prijavljujem prvi ultrazvuk, 6 tjedana i čuje se srce
Cestitke! ❤️ sad samo opušteno, kad je idući pregled? 🙂
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Josipa7 cestitam i sretno❤️
A2025 ja sam imala srece s tim doznakama i svaki mjesec bi mailom poslala gin da mi pusti doznaku i mailom slala na hzzo da je doznaka poslana. Sto se tice poslodavca ja sam trebala njima isto javljat al sam takoder i to sve mailom rjesavala. I njima bi samo javila da je doznaka poslana. Pitaj gin i poslodavca je li moze mailom
Cure, prijavljujem prvi ultrazvuk, 6 tjedana i čuje se srce
Cestitam i dobro nam dosla🥰🥰🥰 kada je planirani termin?
Hvala!
Sljedeći ultrazvuk 6.8., a termin pada 11.3.
A2025ja sam imala srece s tim doznakama i svaki mjesec bi mailom poslala gin da mi pusti doznaku i mailom slala na hzzo da je doznaka poslana. Sto se tice poslodavca ja sam trebala njima isto javljat al sam takoder i to sve mailom rjesavala. I njima bi samo javila da je doznaka poslana. Pitaj gin i poslodavca je li moze mailom
Ahaa znaci i hzzo i poslodavcu… a imas li info vezano uz porodiljni i zadnjih 6 platnih, trebam li to ic podic obzirom da sam na komplikacijama ili ce oni sami izracunat visinu naknade za porodiljni?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Evo i ja da se javim, pregled je dobro prosao, beba odgovara mjerama za 6+5 cuje se srce.
Ja dobila infuziju i preporuku za sto vise mirovanja te mi je produzeno bolovanje.
Sledeci pregled kod mog doktora je 29.7 jer se tada vraca sa godisnjeg. Nazalost muke i povracanje se nastavljaju i dalje
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
A2025ja sam imala srece s tim doznakama i svaki mjesec bi mailom poslala gin da mi pusti doznaku i mailom slala na hzzo da je doznaka poslana. Sto se tice poslodavca ja sam trebala njima isto javljat al sam takoder i to sve mailom rjesavala. I njima bi samo javila da je doznaka poslana. Pitaj gin i poslodavca je li moze mailom
Ahaa znaci i hzzo i poslodavcu… a imas li info vezano uz porodiljni i zadnjih 6 platnih, trebam li to ic podic obzirom da sam na komplikacijama ili ce oni sami izracunat visinu naknade za porodiljni?
Ja sam ti direktno s komplikacija isla na porodiljni 45 dana prije termina
Samo sam javila hzzo da bi otvorila porodiljni i oni su dalje sve sami obavili. Gledale su mi se liste od prije komplikacija.
Mimix super za dobar pregled. Nek se tako nastavi. Cek zasto infuzija? Nisam pohvatala sve
Eto mene s pregleda. Jedna je beba, ipak ništa od blizića. 😅
Sve odgovara i čuje se srce, jedino endometrij ne izgleda najbolje pa sam dobila dijagnozu prijetećeg pobačaja i uputu za mirovanje.
Kao ne smijem na more do kontrole za 2 tjedna, a trebali bi ići za tjedan dana... 🫣
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Cure, super za preglede!
Darcyyy nemaš što drugo nego odmarati i izbjegavati stres. Jesi li dobila neku terapiju?
Možeš li odgoditi more ili možda otići na pregled prije mora, moguće da se stanje popravi i dobiješ dozvolu za more :)
Ohrabrujuće je što sve odgovara i što se čuje srce :)
Cestitke mimix, sad samo odmaraj i polako 🙂
Darcyyy, bitno da je sve ok i da se cuje srceko ❤️ onda jos uvijek cekamo blizance u grupi! 😁
Ps, ja sam nama otkazala more zbog mucnina i povracanja, jednostavno se nisam mogla natjerati na put, i znala sam da bi curku tamo trebalo animirati stalno jer nebi imala sve svoje stvari, i da bi mi bilo jako stresno, tako da ove godine imamo bazen u dvoristu 🫣 jako mi je tesko palo jer smo jako morski, ali nije mi se isplatilo riskirati, drugo bi bilo da sam ok 🫣 btw, mi smo ocito pokupili rotu negdje, tako da mi se sad i curka pridruzila u povracanju, a ni muz ne izgleda najbolje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ toliko o godisnjem 🤦♀️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji