Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    16. Srpanj 2025. 22:31

Josipa7

Cure, prijavljujem prvi ultrazvuk, 6 tjedana i čuje se srce

Cestitke! ❤️ sad samo opušteno, kad je idući pregled? 🙂

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

• Sreća2012
    16. Srpanj 2025. 22:38

Josipa7 cestitam i sretno❤️

A2025 ja sam imala srece s tim doznakama i svaki mjesec bi mailom poslala gin da mi pusti doznaku i mailom slala na hzzo da je doznaka poslana. Sto se tice poslodavca ja sam trebala njima isto javljat al sam takoder i to sve mailom rjesavala. I njima bi samo javila da je doznaka poslana. Pitaj gin i poslodavca je li moze mailom

• Josipa7
    17. Srpanj 2025. 08:01

a2025

Josipa7

Cure, prijavljujem prvi ultrazvuk, 6 tjedana i čuje se srce

Cestitam i dobro nam dosla🥰🥰🥰 kada je planirani termin?

Hvala!
    Sljedeći ultrazvuk 6.8., a termin pada 11.3.

• a2025
    17. Srpanj 2025. 09:45

Sreća2012

A2025ja sam imala srece s tim doznakama i svaki mjesec bi mailom poslala gin da mi pusti doznaku i mailom slala na hzzo da je doznaka poslana. Sto se tice poslodavca ja sam trebala njima isto javljat al sam takoder i to sve mailom rjesavala. I njima bi samo javila da je doznaka poslana. Pitaj gin i poslodavca je li moze mailom

Ahaa znaci i hzzo i poslodavcu… a imas li info vezano uz porodiljni i zadnjih 6 platnih, trebam li to ic podic obzirom da sam na komplikacijama ili ce oni sami izracunat visinu naknade za porodiljni?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

mimix
    17. Srpanj 2025. 09:48

Evo i ja da se javim, pregled je dobro prosao, beba odgovara mjerama za 6+5 cuje se srce.
    Ja dobila infuziju i preporuku za sto vise mirovanja te mi je produzeno bolovanje.
    Sledeci pregled kod mog doktora je 29.7 jer se tada vraca sa godisnjeg. Nazalost muke i povracanje se nastavljaju i dalje

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

• Sreća2012
    17. Srpanj 2025. 12:49

a2025

Sreća2012

A2025ja sam imala srece s tim doznakama i svaki mjesec bi mailom poslala gin da mi pusti doznaku i mailom slala na hzzo da je doznaka poslana. Sto se tice poslodavca ja sam trebala njima isto javljat al sam takoder i to sve mailom rjesavala. I njima bi samo javila da je doznaka poslana. Pitaj gin i poslodavca je li moze mailom

Ahaa znaci i hzzo i poslodavcu… a imas li info vezano uz porodiljni i zadnjih 6 platnih, trebam li to ic podic obzirom da sam na komplikacijama ili ce oni sami izracunat visinu naknade za porodiljni?

Ja sam ti direktno s komplikacija isla na porodiljni 45 dana prije termina
    Samo sam javila hzzo da bi otvorila porodiljni i oni su dalje sve sami obavili. Gledale su mi se liste od prije komplikacija.  

• Sreća2012
    17. Srpanj 2025. 12:50

Mimix super za dobar pregled. Nek se tako nastavi. Cek zasto infuzija? Nisam pohvatala sve

Darcyyy
    17. Srpanj 2025. 13:05

Eto mene s pregleda. Jedna je beba, ipak ništa od blizića. 😅
    Sve odgovara i čuje se srce, jedino endometrij ne izgleda najbolje pa sam dobila dijagnozu prijetećeg pobačaja i uputu za mirovanje.
    Kao ne smijem na more do kontrole za 2 tjedna, a trebali bi ići za tjedan dana... 🫣

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Cherry
    17. Srpanj 2025. 15:18

Cure, super za preglede! 
    Darcyyy nemaš što drugo nego odmarati i izbjegavati stres. Jesi li dobila neku terapiju? 
    Možeš li odgoditi more ili možda otići na pregled prije mora, moguće da se stanje popravi i dobiješ dozvolu za more :) 
    Ohrabrujuće je što sve odgovara i što se čuje srce :)

Zebra
    17. Srpanj 2025. 16:42

Cestitke mimix, sad samo odmaraj i polako 🙂
    Darcyyy, bitno da je sve ok i da se cuje srceko ❤️ onda jos uvijek cekamo blizance u grupi! 😁
    Ps, ja sam nama otkazala more zbog mucnina i povracanja, jednostavno se nisam mogla natjerati na put, i znala sam da bi curku tamo trebalo animirati stalno jer nebi imala sve svoje stvari, i da bi mi bilo jako stresno, tako da ove godine imamo bazen u dvoristu 🫣 jako mi je tesko palo jer smo jako morski, ali nije mi se isplatilo riskirati, drugo bi bilo da sam ok 🫣 btw, mi smo ocito pokupili rotu negdje, tako da mi se sad i curka pridruzila u povracanju, a ni muz ne izgleda najbolje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ toliko o godisnjem 🤦‍♀️

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.