Curke svima sretno, mi nismo uspjeli ovaj put..tako da vas pozdravljam i zelim vise srece nego smo mi imali!
Sta se desilo 😢😢😢😢😢
Mislila sam da ce biti ok i da malo krvarenja nije nista ali danas sam previse prokrvarila i potvrdili su spontani.. mozda vas jos ulovim ako se opet odlucimo kad skupimo hrabrosti…
Jako mi je žao 🤕😔 držite se i nadam se da ubrzo idete u nove pobjede i da nam se opet priključiš ❤️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Pridruzujem se ovoj temi.Mislim da cemo ovdje pripadati iaako jos nije termin odreden.
1.8.2021 Curetak stigao 💗
14.7 pregled 7+0
Iduci pregled 11.8
Pridruzujem se ovoj temi.Mislim da cemo ovdje pripadati iaako jos nije termin odreden.
Dobrodosla! ☺️
Nadam se da se druzimo do kraja, stavljam te na popis! 🙂
Mariposa, Cherry, kako su prosli pregledi?? Cekamo 🤞🤞🤞
Ostale cure, kako podnosite ove mucnine? Meni je sve gore 🫣🫣🫣🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Toncica24 dobrodosla!
Zebra meni pomaze ako mogu da ih doslovno prespavam, nisam jos pronasla rjesenje za kad sam budna, nadam se da ce nam svima brzo proci 🤞🏻🤞🏻
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Dobrodosla! ☺️
Nadam se da se druzimo do kraja, stavljam te na popis! 🙂
Mariposa, Cherry, kako su prosli pregledi?? Cekamo 🤞🤞🤞
Ostale cure, kako podnosite ove mucnine? Meni je sve gore 🫣🫣🫣🫣
Zebra, u kojem si ti tjednu kad već imaš mučnine?
Takodje ako ih prespavam sam odlicno, kada sam budna jako je lose. Jucer sam povracala sve sto sam pojela. Okus vode mi jako smeta, tako da sam danas probala da ubijem ukus vode sa malo limuna, pa je za sada okej.
Ja sam danas 6+4 nadam se da ce sutra na pregledu da se cuje srceko…
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Ja sam dobila opet tablete na recept pošto izgleda da i u ovoj trudnoći imam hyperemesis gravidarum 😒 Tek sam 6+2, a vec povraćam nekoliko puta dnevno. Ne mogu ni spavati koliko mi bude mučno 🥲
Josipa, u 9.tjednu, danas sam 8+4, ali imam mucnine vec od 6.tjedna, isto kao i u prosloj trudnoci 🫣
mimix, voda je NAJGORA, probaj coca colu 😂🫣 meni se od vode uzasno povraca, a kad nisam trudna pijem 3 litre dnevno 😅😅😅
Držim fige sutra za pregled i srčeko ❤️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Josipa, u 9.tjednu, danas sam 8+4, ali imam mucnine vec od 6.tjedna, isto kao i u prosloj trudnoci 🫣
mimix, voda je NAJGORA, probaj coca colu 😂🫣 meni se od vode uzasno povraca, a kad nisam trudna pijem 3 litre dnevno 😅😅😅
Aha, ja sam danas 5+6, nemam još ništa, ali od sutra onda mogu očekivati
Aha, ja sam danas 5+6, nemam još ništa, ali od sutra onda mogu očekivati
Hahaha ma ne nužno, postoje sretnice koje nikad nemaju mučnine, držim ti fige da si jedna od njih ☺️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Sortiraj odgovore
Najstariji