Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zebra
    12. Srpanj 2025. 17:23

Ja umirem od mučnina zadnja 2 dana. Zahvalna mužu i baka servisu što cijele dane zabavljaju malu, ona samo svako toliko dojuri do mene u krevetu, stisne mi pusu i kaže mama spava 🤕🥹
    Meni malo pomaže coca cola, pa sam kupila onu bez šećera i bez kofeina. Znam da je kriminalno nezdrava, ali i u prošloj trudnoći me spašavala 😅🫣
    + voće, povrće i variva povraćam, ali zato big mac prolazi 🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

• a2025
    13. Srpanj 2025. 09:58

Teysi30

Kako ste cure? Kako se nosite s mučninama? 🤢 Jeste otkrile da vam nešto pomaže?

Mucnine recimo svaka dva dana, i traju po cijeli dan. Ako se probudim bez onog osjecaja cijeli dan sam super, ali ako se probudim i vec osjecam mucninu i da cu povratit( a nikakako nikako ne mogu, moslim da bi mi pomoglo) onda znam da ce cijeli dan i vecer mi bit muka.. nista ne bi jela, nisam gladna, ali zato odjednom kad mi dode da nesto pojedem, moram odmah jer mi pocne biti lose. Pase mi sve kiselo, kisele jabuke, krastavci🐷🐷 a kuhati nikako ne mogu, nemam volje ni onog osjecaja da bi sad nesto skuhala… i samo bi spavala, obzirom da sam na komplikacijama sada malo vise odmaram, popodne obavezno sat, dva i budem kao nova, bez toga ne funkcioniram😴😴😴😴😴 danas smo 9tt 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🐣🐣🐣🐣

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

• a2025
    13. Srpanj 2025. 09:59

Zebra

Ja umirem od mučnina zadnja 2 dana. Zahvalna mužu i baka servisu što cijele dane zabavljaju malu, ona samo svako toliko dojuri do mene u krevetu, stisne mi pusu i kaže mama spava 🤕🥹
    Meni malo pomaže coca cola, pa sam kupila onu bez šećera i bez kofeina. Znam da je kriminalno nezdrava, ali i u prošloj trudnoći me spašavala 😅🫣

I meni je coca cola zero pomogla, popila sam dva puta i budem kao nova, i onda procitam da je toooliko nezdrava posebno u trudnoci, a to mi je jedino pomagalo…🥹🥹

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣

Zebra
    13. Srpanj 2025. 12:33

a2025

Zebra

I meni je coca cola zero pomogla, popila sam dva puta i budem kao nova, i onda procitam da je toooliko nezdrava posebno u trudnoci, a to mi je jedino pomagalo…🥹🥹

A iskreno, ne pijem, ne pušim, ne jedem sushi, pijem prenatalne, jebeš mi sve ako je malo cole toliko štetno 😂 ja imam stav da je bebi sigurno bolje ako sam ja u pokretu i ne povraćam nakon 2dcl coca cole nego ako sam cijeli dan u krevetu i umirem od muke i povraćanja 🤷‍♀️

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0

• a2025
    13. Srpanj 2025. 12:56

Zebra

a2025

Zebra

A iskreno, ne pijem, ne pušim, ne jedem sushi, pijem prenatalne, jebeš mi sve ako je malo cole toliko štetno 😂 ja imam stav da je bebi sigurno bolje ako sam ja u pokretu i ne povraćam nakon 2dcl coca cole nego ako sam cijeli dan u krevetu i umirem od muke i povraćanja 🤷‍♀️

Da slazem se 🤞🤞🤞🤞

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣

Teysi30
    13. Srpanj 2025. 13:28

Suosjećam cure 🫶 meni je cijeli dan muka i povraćam oko 2 puta, jedino mi nakon lubenice sa sokom od limuna bude okej 😅 
    I mene je prošlu trudnoću Coca Cola spašavala, a čini mi se da će i ovu (vjerujem da nije jako štetna). Trenutno pijem gaziranu limunadu 🤣

• a2025
    13. Srpanj 2025. 13:58

Za vas koje imate iskustva, savjeti za farbanje kose u trudnoci?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣

Bella_le
    13. Srpanj 2025. 18:51

a2025

Za vas koje imate iskustva, savjeti za farbanje kose u trudnoci?

Ja se planiram bojati, ali cu sacekati da prode prvo tromjesjece i reci cu frizerki da sam trudna pa da vidi neku prihvatljivu marku boji

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

• Sreća2012
    13. Srpanj 2025. 20:48

Ja trenutno nemam joj mucnine al jos je i rano. Tek sam 4+3 al proslu trudnocu ja sam samo limunade pila. Jedino to je prolazilo. I jabuka kisela tu i tamo. 

A2025 ja pricekam prva 3 mj al pramenovi ne idu direktno na tjeme pa je to okej koliko sam cula od frizerke

Zebra
    13. Srpanj 2025. 22:27

Cure, s obzirom da nas se već skupio lijepi broj, odlučila sam prema uzoru na druge teme napraviti listu s pregledima, da možemo sve pratiti i navijati ☺️ ako sam dobro pohvatala, trenutno je ovakva situacija, ispravite me ako je nešto krivo i dodajte se ako sam nekog zaboravila, nije bilo namjere! Trudnički mozak is a real thing! 😂🫣

Lista:
    14.7. - mariposa1510
    15.7. - Cherry
    16.7. - mimix, Josipa7
    17.7. - Darcyyy
    18.7. - Bella_le
    24.7. - Niki88
    28.7. - Teysi30
    6.8. - a2025
    8.8. - Zebra

Sreća2012 ?
    ninuskaa96 ?

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.