Ovaj tjedan su svaki dan pregledi Sretno nam svima!
Meni se je od prošlog tjedna krvarenje prvo pojačalo, pa prestalo pa se ponovno pojavilo, ali manje nego do sada. Krv je samo na papiru. Nadam se da to stvarno nije ništa i da će na pregledu sve biti okej. Nekako se i nadam da će se sutra vidjeti srčana akcija, iako sam sutra tek 6+1 pa su šanse za to minimalne.
Ovaj tjedan su svaki dan preglediSretno nam svima!
Meni se je od prošlog tjedna krvarenje prvo pojačalo, pa prestalo pa se ponovno pojavilo, ali manje nego do sada. Krv je samo na papiru. Nadam se da to stvarno nije ništa i da će na pregledu sve biti okej. Nekako se i nadam da će se sutra vidjeti srčana akcija, iako sam sutra tek 6+1 pa su šanse za to minimalne.
I ja sam imala tzv. smeđarenje par dana, pa par dana ništa i onda opet 2,3 dana i sad već nekoliko dana ništa. Ginekolog kaže da je dobro dok god nema svježe krvi.
Ja sam danas išla vaditi krv i raditi urin da ima dr nalaze za pregled u petak, zeljezo mi je nisko i imam puno bakterija u urinu, ali nemam nikakve simptome neke urinarne, sad cekam petak da vidim sta ce mi dr reci
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Zebra meni je pregled 21.7
Cure s krvarenjima nadam se da ce brzo stat i da ce sve proc uredno. 🙏🏼
Cure s smedarenjem i krvarenjem, nazalost dobro znam kako vam je… u prosloj trudnoci tako mi je sve pocelo i nakraju najlosije moguce zavrsilo… u ovoj mi je ponovno pocelo negdje u 7 tt, isla sam odmah na pregled zbog traumi koje sam prije prozivjela, ginek. je potvrdio da je sve ok i dao mi je neke tablete za cuvanje trudnoce, 14 dana piti, od tada mi se smirilo, ali svaki odlazak na wc mi je pakao i strah da necu imat sta za vidjeti 😢😢🙏🏻🙏🏻
@cherry sretno na pregledu i zelim ti da se cuje srceko🐣🐣 bas sam pisala prije kako sam evo sada 9+1 a moj ginek mi jos nije pustio da cujem srceko niti istao objasnio na ultrazvuku😢😢☹️ nadam se sa 12 tt da ce biti malo bolje iskusrvo i da cemo docekati taj pregled 🤞🤞
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Curke svima sretno, mi nismo uspjeli ovaj put..tako da vas pozdravljam i zelim vise srece nego smo mi imali!
👩37
👨🦱36
👶 3
Curke svima sretno, mi nismo uspjeli ovaj put..tako da vas pozdravljam i zelim vise srece nego smo mi imali!
Sta se desilo 😢😢😢😢😢
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sta se desilo 😢😢😢😢😢
Mislila sam da ce biti ok i da malo krvarenja nije nista ali danas sam previse prokrvarila i potvrdili su spontani.. mozda vas jos ulovim ako se opet odlucimo kad skupimo hrabrosti...
👩37
👨🦱36
👶 3
Sta se desilo 😢😢😢😢😢
Mislila sam da ce biti ok i da malo krvarenja nije nista ali danas sam previse prokrvarila i potvrdili su spontani.. mozda vas jos ulovim ako se opet odlucimo kad skupimo hrabrosti…
Ajme bas mi je zao!!! Jesu ti dali tablete da sve pokusa otici prirodno?
Odmaraj i sro manje misli o svemu!!!! 😢😢🙏🏻🙏🏻
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sta se desilo 😢😢😢😢😢
Mislila sam da ce biti ok i da malo krvarenja nije nista ali danas sam previse prokrvarila i potvrdili su spontani.. mozda vas jos ulovim ako se opet odlucimo kad skupimo hrabrosti…
Bas mi je zao, drzite se ❤️
2018 🩷
2021 💙
16.6. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji