Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sreća2012
    11. Srpanj 2025. 09:05

Zebra

Teysi30

Cure jel vrijedi to za 3 platne liste ako idem s porodiljnog na komplikacije? Porodiljni mi je završio 1.6. U kojem mjesecu onda mogu ići na komplikacije da mi se kasnije gleda puna plaća?

Ja MISLIM, ako sam dobro popratila na forumu 2023., da ti trebaju 2 puna mjeseca + 1 dan u trecem mjesecu, kako bi mogli gledati prosjek. Znaci po toj racunici ako radis cijeli 6. i cijeli 7. mj, mozes jos raditi u petak 1.8. i otvoriti komplikacije. Ali naglašavam da nisam sigurna, najbolje provjeriti s hzzo, ja nisam imala takvu situaciju pa nisam sigurna jesam dobro pohvatala tad.

Mislim da je ovo tocno

• Josipa7
    11. Srpanj 2025. 10:26

mariposa1510

Bok cure, i ja vam se oprezno pridružujem jer ne mogu biti opuštena nakon 2,5 g bezuspješnih pokušaja. Po mom izračunu s obzirom na transfer i blastocistu sam danas 5+6, a prvi ultrazvuk mi je 14.7. Od simptoma imam jedino bolne grudi i od jučer iznenadna probadanja u maternici za koja se nadam da nisu loš znak. Nadam se da ćemo se družiti ovdje još 8 mjeseci

Evo da se i ja pridružim, ovo je slično onda kao kod nas, 16.7. prvi prvi ultrazvuk, isto MPO, također od simptoma samo grudi...i i također se nadam druženju do ožujka 2026. :)

Niki88
    11. Srpanj 2025. 17:36

Pozdrav, pridruzujem se grupi, danas smo na 5+1 i jedva cekamo prvi pregled 24.7.😍 razmisljam isto koji bi dodatni test mogla napraviti.. prosli put sam radila nifty, sad sa 37 se razmisljam...

👩37
    👨‍🦱36
    👶 3

Bella_le
    11. Srpanj 2025. 17:55

Dobrodošle nove cure
    Niki88 ja isto razmišljam koji prenatalni bi napravila, za sad sam nekako između panorame i veritasa

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

• a2025
    11. Srpanj 2025. 19:40

Bella_le

Dobrodošle nove cure
    Niki88ja isto razmišljam koji prenatalni bi napravila, za sad sam nekako između panorame i veritasa

Pozdrav cure, bi objasnile nama kojima je prva trudnoca, razliku u testovima? Moze li se to birati ili ide onako kako ti ginek preporuci? To su testovi nakon 12 tt?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

Bella_le
    11. Srpanj 2025. 20:41

a2025

Bella_le

Dobrodošle nove cure
    Niki88ja isto razmišljam koji prenatalni bi napravila, za sad sam nekako između panorame i veritasa

Pozdrav cure, bi objasnile nama kojima je prva trudnoca, razliku u testovima? Moze li se to birati ili ide onako kako ti ginek preporuci? To su testovi nakon 12 tt?

A vise manje su ti svi testovi slicni, razlikuju se po duzini cekanja rezultata i mozda kojih 10ak eura, svaka marka testa ima od kad se moze raditi npr panorama moze od 9 tjedana, mislim da nifty ide uglavom sa 12 tjedana, a mozes sama birati, svaki ginekolog ima sklopljen ugovor sa nekima, ali to ne znaci da moras taj uzeti, meni se panorama svida jer je jedan od rijetkih koji razlikuju bebinu i maminu krv

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

Teysi30
    12. Srpanj 2025. 13:28

Kako ste cure? Kako se nosite s mučninama? 🤢 Jeste otkrile da vam nešto pomaže? 

Niki88
    12. Srpanj 2025. 15:26

Evo ja za sada stvarno nemam problema s mučninama, mučnine nisam imala niti u prvoj trudnoci, tako da nisam tu od pomoci, ja sam u prvoj trudnoci imala jako problema s kraljeznicom pa se nadam da me nece opet privezat za krevet iako sam sitnija i nisam dobila puno kila, ostalo nit sam umorna, ni nervozna, sve mi pase od hrane, a valjda mora nesto uvijek da bude..

👩37
    👨‍🦱36
    👶 3

mimix
    12. Srpanj 2025. 15:57

Ja muku mucim sa mucninama ne pomaze ni djumibr ni prepecenac nista za sada. Danas sam 6+1 i doslovno sam prikovana za krevet i kad lezim su mucnine kad ustanem hvata me i neka nesvjestica, pa radije lezim

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

Bella_le
    12. Srpanj 2025. 16:53

mimix

Ja muku mucim sa mucninama ne pomaze ni djumibr ni prepecenac nista za sada. Danas sam 6+1 i doslovno sam prikovana za krevet i kad lezim su mucnine kad ustanem hvata me i neka nesvjestica, pa radije lezim

Tako i ja, nista ne pomaze, tjesim samu sebe da je to znak da je sve uredu i nadam se da ce proci kad prode 12 tjedana

2018 🩷
    2021 💙
    16.6. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.