Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    09. Srpanj 2025. 21:41

Sreća2012

babyboy

Sreća2012

Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈

Sreća2012

Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈

Sreća2012 slučajno vidjela tvoj komentar,pa baš mi je drago,čestitam i želim ti mirnu trudnoću!🥰 kako je mala? Jesu muke po boci iza vas?

Ej draga, hvala ti🥰❤️ bas mi je kao da smo se jucer druzile na nasem forumu a evo me opet tu. Ajme znas sto, taman kad je navrsila nekih 9 mj je krenula jesti i piti mlijeko, imali smo 3 boce dnevno i popila bi dovoljno u te tri boce i evo sad opet zadnjih dana pola boce ostavi… jedva cekam godinu da navrsi da se manje mucim s tim. Kako tvoj decko?

• babyboy
    09. Srpanj 2025. 21:44

Sreća2012 slučajno poslala prazno..
    Ma moj mali ti je i dalje koma sa hranom,boca nekad ide nekad ne,kako mu dođe,nije baš povećao količinu tako da ono muke s njim  i dalje. Ja ne znam jel bi rekla da jedva čekam da napuni godinu jer čisto sumnjam da će magično počet jest i pit. Zvrkast je skroz i 100 na sat,kad bi počeo jest preporodili bi se ali eto,nekako vjerujem da bude kad tad,ne bude valjda vječno ovako🤣

Zebra
    10. Srpanj 2025. 10:51

Teysi30

Zebra

Teysi30

Joj cure meni je strašno muka, a tek sam 5+3 tj 😭
    Vidim da pišete da imate bolove/grčeve u maternici, ja ne osjetim baš nista 🙈 mislite da to može biti loš znak?

Da te utjesim, mucnine su obicno dobar znak 😅
    A ja nemam ni bolove ni grceve, samo me zna ponekad (ako napravim nagli pokret ili brzo ustanem) prerezati sve, kao neko probadanje, tocno tako mi je bilo i u prosloj trudnoci 😅
    Nemoj se brinuti zbog toga, stigne ti jos sve od tih glupih simptoma doci, nemoj ih zazivati 😂🫣

Da ih imam bi se pitala zašto ih imam i što nije u redu 🤣🤣
    Možda ti ovaj puta nosiš dečkića pošto su ti mučnine blaže nego u prošloj 🙈

Krenulo je danas u full swing 🫣🤢
    A za spol mi je skroooz svejedno, muž jako jako jako želi još jednu curku, meni je samo bitno da je živo i zdravo, i da mi čim prije stanu ove mučnine, ovo nije ljudski 🥴🤢🤕

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

Teysi30
    10. Srpanj 2025. 11:36

Zebra

Teysi30

Zebra

Teysi30

Joj cure meni je strašno muka, a tek sam 5+3 tj 😭
    Vidim da pišete da imate bolove/grčeve u maternici, ja ne osjetim baš nista 🙈 mislite da to može biti loš znak?

Da te utjesim, mucnine su obicno dobar znak 😅
    A ja nemam ni bolove ni grceve, samo me zna ponekad (ako napravim nagli pokret ili brzo ustanem) prerezati sve, kao neko probadanje, tocno tako mi je bilo i u prosloj trudnoci 😅
    Nemoj se brinuti zbog toga, stigne ti jos sve od tih glupih simptoma doci, nemoj ih zazivati 😂🫣

Da ih imam bi se pitala zašto ih imam i što nije u redu 🤣🤣
    Možda ti ovaj puta nosiš dečkića pošto su ti mučnine blaže nego u prošloj 🙈

Krenulo je danas u full swing 🫣🤢
    A za spol mi je skroooz svejedno, muž jako jako jako želi još jednu curku, meni je samo bitno da je živo i zdravo, i da mi čim prije stanu ove mučnine, ovo nije ljudski 🥴🤢🤕

I meni, povraćala sam ujutro 🤢😰 doslovno ništa ne pomaže 
    Meni je isto svejedno, a moj muž želi još jednog dečkića 🤣🤣

• a2025
    10. Srpanj 2025. 15:35

Dosli su mi nalazi TSHa i katastrofa su, dobila sam tabletice, pa cemo dalje pratiti… inace nisam nikad kontrolirala stitnjacu, niti sam imala ikakve simptome pa da bi mogla posumnjati na ista… gink.mi je otvorio komplikacije; iako bi ja radila, zelim se malo smiriti makar do 12-15tj… jel vi radite kakav vam je plan?

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

Darcyyy
    10. Srpanj 2025. 16:14

Vezano za komplikacije, sjećam se da je postojala neka caka, pa provjerite da li je to još uvijek tako. Ako se s komplikacija vraćaš radit prije porodiljnog, potrebno je bilo skupiti 3mj rada u kontinuitetu, inače su komplikacije rušile prosjek pa time i naknadu koju dobivaš na porodiljnom.
    Ali kažem,bilo je to davno i treba ponovno ispitat.

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Zebra
    10. Srpanj 2025. 16:38

a2025

Dosli su mi nalazi TSHa i katastrofa su, dobila sam tabletice, pa cemo dalje pratiti… inace nisam nikad kontrolirala stitnjacu, niti sam imala ikakve simptome pa da bi mogla posumnjati na ista… gink.mi je otvorio komplikacije; iako bi ja radila, zelim se malo smiriti makar do 12-15tj… jel vi radite kakav vam je plan?

Stitnjaca cesto u trudnoci podivlja, i kad rodis se stabilizira 😁 samo pij tablete i slusaj doktore, bit ce to sve ok ;)
    Ja otvaram komplikacije cim potrosim sav godisnji, radim na poslu koji je dosta riskantan, pa se ne zelim igrati, tako sam i u prosloj trudnoci.. zapravo, razmisljam da probam traziti dopust trudne radnice, koji bi mi mozda i mogli odobriti s obzirom na prirodu posla, a to mi se bolje isplati u svakom slucaju jer se dobiva puna placa (iako i komplikacije od 1.8.rastu na 995€ pa vise nije strasno kao onih 565€ koje su bile do sad)

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

Cherry
    10. Srpanj 2025. 16:56

Pozdrav svima!
    Evo da vam se i ja pridružim. Prošli tjedan sam napravila test u petak i do nedjelje sam bila opuštena, a u nedjelju sam počela lagano krvariti pa su mi se po glavi počeli vrtiti razni scenariji.
    Zbog krvarenja sam danas bila na pregledu, doktorica kaže da trudnoća odgovara 5+3, vidjela se je gestacijska vrećica 5 mm. Nema nikakvog hematoma, a beta je isto lijepo rasla.
    Naručila me je ponovno na ultrazvuk u utorak da vidimo razvija li se sve kako treba. Ako da, rekla je uključiti mi Utrogestan da zaustavi krvarenje.
    Inače ovo mi je prva trudnoća tako da ne znam što me čeka :)
    Od simptoma imam laganije menstrualne grčeve od cca 20-og dana ciklusa, i to konstantno. A zadnjih dana i su počela i jača probadanja. 
    A mučnine su isto odmah počele. Ali dolaze u naletima kroz jutro tako da nije prestrašno.

Darcyyy
    10. Srpanj 2025. 17:19

Dobrodošla Cherry!
    Mi se pratimo u dan. 🙂

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

• a2025
    10. Srpanj 2025. 17:48

Welcome @cherry 🐣

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.