Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • a2025
    09. Srpanj 2025. 11:05

mimix

Da li su vam počele mučnine već, ja sam danas 5+5 i već su mi ujutro nesnosne mučine jedva izdržim, traju do podne otprilike i tada je već malo lakše.
    a2025 baš mi je žao za tako loše iskustvo kod doktora, nažalost postoje i takvi doktori

Da, meni su mucnine pocele sa oko 6tj, i samo bi ih suhi kruh umirio, pojedem mucninca nestane i tako u krug🐷🐷🐷🐷🐷 sada sa 8mj i dalje imam mucnice,ali nekako kao da se organizan naviknuo zivit s tim, na pocetku koma

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

• a2025
    09. Srpanj 2025. 11:06

a2025

mimix

Da li su vam počele mučnine već, ja sam danas 5+5 i već su mi ujutro nesnosne mučine jedva izdržim, traju do podne otprilike i tada je već malo lakše.
    a2025 baš mi je žao za tako loše iskustvo kod doktora, nažalost postoje i takvi doktori

Da, meni su mucnine pocele sa oko 6tj, i samo bi ih suhi kruh umirio, pojedem mucninca nestane i tako u krug🐷🐷🐷🐷🐷 sada sa 8mj i dalje imam mucnice,ali nekako kao da se organizan naviknuo zivit s tim, na pocetku koma

8 tj* ne mj

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻

• Sreća2012
    09. Srpanj 2025. 13:32

Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈

Zebra
    09. Srpanj 2025. 15:15

Ja sam u prvoj trudnoći imala mučnine i povraćala do 39. tjedna kad sam rodila 🫣 i to povraćala i do 10 puta dnevno 🫣 tako da se iskreno nadam da ovaj puta neće biti tako strašno, imam skoro dvogodišnjakinju koja mi ne dozvoljava da puno ležim 😅😅😅 za sad smo i muž i ja s njom na godišnjem još 3 tjedna, tako da on preuzima veći dio na sebe, barem prijepodne dok ne odspavam 2 sata s njom, pa je popodne lakše. Za sad još ne povraćam, pa se nadam da je ipak malo blaže, a njom sam na 7+5 već na veliko grlila školjku 😅😅😅 i da, kuhanje izbjegavam potpuno 😅

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

Teysi30
    09. Srpanj 2025. 17:27

Joj cure meni je strašno muka, a tek sam 5+3 tj 😭 
    Vidim da pišete da imate bolove/grčeve u maternici, ja ne osjetim baš nista 🙈 mislite da to može biti loš znak?

• babyboy
    09. Srpanj 2025. 18:18

Sreća2012

Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈

Sreća2012

Sreća2012 slučajno vidjela tvoj komentar,pa baš mi je drago,čestitam i želim ti mirnu trudnoću!🥰 kako je mala? Jesu muke po boci iza vas? 

Zebra
    09. Srpanj 2025. 18:23

Teysi30

Vidim da pišete da imate bolove/grčeve u maternici, ja ne osjetim baš nista 🙈 mislite da to može biti loš znak?

Da te utjesim, mucnine su obicno dobar znak 😅
    A ja nemam ni bolove ni grceve, samo me zna ponekad (ako napravim nagli pokret ili brzo ustanem) prerezati sve, kao neko probadanje, tocno tako mi je bilo i u prosloj trudnoci 😅
    Nemoj se brinuti zbog toga, stigne ti jos sve od tih glupih simptoma doci, nemoj ih zazivati 😂🫣

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

Teysi30
    09. Srpanj 2025. 19:32

Zebra

Teysi30

Da te utjesim, mucnine su obicno dobar znak 😅
    A ja nemam ni bolove ni grceve, samo me zna ponekad (ako napravim nagli pokret ili brzo ustanem) prerezati sve, kao neko probadanje, tocno tako mi je bilo i u prosloj trudnoci 😅
    Nemoj se brinuti zbog toga, stigne ti jos sve od tih glupih simptoma doci, nemoj ih zazivati 😂🫣

Da ih imam bi se pitala zašto ih imam i što nije u redu 🤣🤣
    Možda ti ovaj puta nosiš dečkića pošto su ti mučnine blaže nego u prošloj 🙈 

• Sreća2012
    09. Srpanj 2025. 19:48

Teysi30

Ma nije los znak, to je sve bas individualno. Mene je prvi put bas neko vrijeme bolilo kao da cu menzis dobit stalno i cesto neko probadanje na jednoj strani trbuha. Pretpostavljam da ces u odredenoj fazi osjetit malo sirenje maternice

• Sreća2012
    09. Srpanj 2025. 19:51

babyboy

Sreća2012

Sreća2012

Sreća2012 slučajno vidjela tvoj komentar,pa baš mi je drago,čestitam i želim ti mirnu trudnoću!🥰 kako je mala? Jesu muke po boci iza vas?

Ej draga, hvala ti🥰❤️ bas mi je kao da smo se jucer druzile na nasem forumu a evo me opet tu. Ajme znas sto, taman kad je navrsila nekih 9 mj je krenula jesti i piti mlijeko, imali smo 3 boce dnevno i popila bi dovoljno u te tri boce i evo sad opet zadnjih dana pola boce ostavi… jedva cekam godinu da navrsi da se manje mucim s tim. Kako tvoj decko?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.