Da li su vam počele mučnine već, ja sam danas 5+5 i već su mi ujutro nesnosne mučine jedva izdržim, traju do podne otprilike i tada je već malo lakše.
a2025 baš mi je žao za tako loše iskustvo kod doktora, nažalost postoje i takvi doktori
Da, meni su mucnine pocele sa oko 6tj, i samo bi ih suhi kruh umirio, pojedem mucninca nestane i tako u krug🐷🐷🐷🐷🐷 sada sa 8mj i dalje imam mucnice,ali nekako kao da se organizan naviknuo zivit s tim, na pocetku koma
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Da li su vam počele mučnine već, ja sam danas 5+5 i već su mi ujutro nesnosne mučine jedva izdržim, traju do podne otprilike i tada je već malo lakše.
a2025 baš mi je žao za tako loše iskustvo kod doktora, nažalost postoje i takvi doktori
Da, meni su mucnine pocele sa oko 6tj, i samo bi ih suhi kruh umirio, pojedem mucninca nestane i tako u krug🐷🐷🐷🐷🐷 sada sa 8mj i dalje imam mucnice,ali nekako kao da se organizan naviknuo zivit s tim, na pocetku koma
8 tj* ne mj
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈
Ja sam u prvoj trudnoći imala mučnine i povraćala do 39. tjedna kad sam rodila 🫣 i to povraćala i do 10 puta dnevno 🫣 tako da se iskreno nadam da ovaj puta neće biti tako strašno, imam skoro dvogodišnjakinju koja mi ne dozvoljava da puno ležim 😅😅😅 za sad smo i muž i ja s njom na godišnjem još 3 tjedna, tako da on preuzima veći dio na sebe, barem prijepodne dok ne odspavam 2 sata s njom, pa je popodne lakše. Za sad još ne povraćam, pa se nadam da je ipak malo blaže, a njom sam na 7+5 već na veliko grlila školjku 😅😅😅 i da, kuhanje izbjegavam potpuno 😅
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Joj cure meni je strašno muka, a tek sam 5+3 tj 😭
Vidim da pišete da imate bolove/grčeve u maternici, ja ne osjetim baš nista 🙈 mislite da to može biti loš znak?
Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈
Sreća2012 slučajno vidjela tvoj komentar,pa baš mi je drago,čestitam i želim ti mirnu trudnoću!🥰 kako je mala? Jesu muke po boci iza vas?
Vidim da pišete da imate bolove/grčeve u maternici, ja ne osjetim baš nista 🙈 mislite da to može biti loš znak?
Da te utjesim, mucnine su obicno dobar znak 😅
A ja nemam ni bolove ni grceve, samo me zna ponekad (ako napravim nagli pokret ili brzo ustanem) prerezati sve, kao neko probadanje, tocno tako mi je bilo i u prosloj trudnoci 😅
Nemoj se brinuti zbog toga, stigne ti jos sve od tih glupih simptoma doci, nemoj ih zazivati 😂🫣
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Da te utjesim, mucnine su obicno dobar znak 😅
A ja nemam ni bolove ni grceve, samo me zna ponekad (ako napravim nagli pokret ili brzo ustanem) prerezati sve, kao neko probadanje, tocno tako mi je bilo i u prosloj trudnoci 😅
Nemoj se brinuti zbog toga, stigne ti jos sve od tih glupih simptoma doci, nemoj ih zazivati 😂🫣
Da ih imam bi se pitala zašto ih imam i što nije u redu 🤣🤣
Možda ti ovaj puta nosiš dečkića pošto su ti mučnine blaže nego u prošloj 🙈
Ma nije los znak, to je sve bas individualno. Mene je prvi put bas neko vrijeme bolilo kao da cu menzis dobit stalno i cesto neko probadanje na jednoj strani trbuha. Pretpostavljam da ces u odredenoj fazi osjetit malo sirenje maternice
Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈Meni su s prvim djetetom mucnine bila uzasne sve do negdje 5 mj trudnoce. Nisam se s kauca dizala i svi su mi morali kuhat jer ja nisam mogla primirisat nista. Nadam se da ovaj put nece tako biti… ne mogu to zamislit s bebom od niti godinu dana 🙈
Sreća2012 slučajno vidjela tvoj komentar,pa baš mi je drago,čestitam i želim ti mirnu trudnoću!🥰 kako je mala? Jesu muke po boci iza vas?
Ej draga, hvala ti🥰❤️ bas mi je kao da smo se jucer druzile na nasem forumu a evo me opet tu. Ajme znas sto, taman kad je navrsila nekih 9 mj je krenula jesti i piti mlijeko, imali smo 3 boce dnevno i popila bi dovoljno u te tri boce i evo sad opet zadnjih dana pola boce ostavi… jedva cekam godinu da navrsi da se manje mucim s tim. Kako tvoj decko?
Sortiraj odgovore
Najstariji