Darcyyy cestitke na suuuuuper beti! Držim fige za twinsiće! ❤️👶🏼👶🏼
a2025, mislim da je na ovom forumu brdo cura imalo smeđarenja u ranoj trudnoći, i da su najčešće bili hematomi, mislim da je bitno da nije svježa krv, jel ti radila ginekologinja UZV? Nije ništa vidjela?
Da, nista, da je zasada sve ok, ali nista preoptimisticno, vise na negativnu stranu.. da je to inace pocetak pobacaja i tako, dosta me deprimiralo. Jer mi je tako prije 4 god isto pocelo, isla na pregled da je sve ok, nakon 2 dana imala spontani.. danas smo 8+2.. nisu mi spomenuli da bi mogli cuti srce, ni ista, kakva su vasa iskustva sa pregledima do 8tj?
Na ovom pregledu koji si imala na 6+5, vidjela je srce? Ti je pustila zvuk? Meni je sad na 7+0 detaljno pokazala i pustila zvuk na nekoliko sekundi...
danas ti je gledala UZV i vidjela srce, ako ga vec nije pustila da cujes?
Iskreno ne shvacam takve doktore, moja je toliko draga i sve mi se trudi objasniti u detalje.. na temelju cega je rekla da je to inace pocetak pobacaja? Je pronasla uzrok smedarenja? Ili samo dala utrogestan? Sorry ali jako sam zbunjena! Drzim fige da sve bude ok i da ti se ne pojaca ovo, nadam se da odmaras ❤️
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Pozdrav cure, evo pridruzujem se i ja. Jucer napravljena 2 testa (4 dana prije izostale mjesecnice) i danas jos jedan. Svi su pozitivni i crta se lijepo vidi vec. Ginekologa cu zvati na dan kasnjenja m. Nadam se da ce sve proci kako treba. Od simptoma nista osim boli s lijeve strane koja mi je bila i u prvoj trudnoci i naravno emotivno ludilo je vec krenulo… inace imam curicu od 10 mj pa me ceka veliki izazov. ❤️
Darcyyy cestitke na suuuuuper beti! Držim fige za twinsiće! ❤️👶🏼👶🏼
a2025, mislim da je na ovom forumu brdo cura imalo smeđarenja u ranoj trudnoći, i da su najčešće bili hematomi, mislim da je bitno da nije svježa krv, jel ti radila ginekologinja UZV? Nije ništa vidjela?
Da, nista, da je zasada sve ok, ali nista preoptimisticno, vise na negativnu stranu.. da je to inace pocetak pobacaja i tako, dosta me deprimiralo. Jer mi je tako prije 4 god isto pocelo, isla na pregled da je sve ok, nakon 2 dana imala spontani.. danas smo 8+2.. nisu mi spomenuli da bi mogli cuti srce, ni ista, kakva su vasa iskustva sa pregledima do 8tj?
Na ovom pregledu koji si imala na 6+5, vidjela je srce? Ti je pustila zvuk? Meni je sad na 7+0 detaljno pokazala i pustila zvuk na nekoliko sekundi…
danas ti je gledala UZV i vidjela srce, ako ga vec nije pustila da cujes?
Iskreno ne shvacam takve doktore, moja je toliko draga i sve mi se trudi objasniti u detalje.. na temelju cega je rekla da je to inace pocetak pobacaja? Je pronasla uzrok smedarenja? Ili samo dala utrogestan? Sorry ali jako sam zbunjena! Drzim fige da sve bude ok i da ti se ne pojaca ovo, nadam se da odmaras ❤️
Blago tebi.. ne niti na 6+5 prvi pregled, samo potvrdio trudnocu, pitao ako pijem folnu i vidimo se za 6tj odnosno sa 12 tt. Ni danas nista, samo kratko ‘zasada je ok’.. ne znam sta bi rekla.. samo utrogestan, da to nista ne jamci i da je to sve sta on kao doktor moze napravit.. a ostalo da ce bit kako treba bit, ako dode do krvarenja jaceg da idem na hitnu… ne znam kako bi se covjek u ovakvim situacijama trebao osjecat, a trebas se sto vise pazit zapravo
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Planirani termin 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Sreca2012, dobrodosla! Nek sve bude kako treba!
A2025, ja bih na tvom mjestu HITNO promijenila ginekologa... na koji je tocno nacin potvrdio trudnocu? meni je doktorica potvrdila trudnocu na nacin da mi je na UZV pokazala i bebu i pupcanu i vrecicu, onda mi je pokazala gdje kuca srce i pustila mi par sekundi, nakon toga radila mjerenje CRL, na ekranu je iskocilo 7+0 pa je isla racunati, ali sam ju ja preduhitrila i rekla da je tocno u dan... znaci po meni je to normalan pristup, uopce si ne mogu zamisliti nista manje od toga... bas mi je zao sto to prolazis, ja bih se na tvom mjestu narucila negdje privatno. Sad vidim da sam ti savjetovala da ne ides ako je sve ok, ali ja sam ocekivala da sve zene na prvom pregledu imaju pristup i informacije kakve sam ja dobila, bas mi je zao 😔
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Pozdrav svima, evo da se i ja pridružim. Prije 3 dana sam radila test i pokazao se debeli plus 🥰 po aplikaciji sam trudna 6+1 i prvi pregled imam u petak. Inace, imam curicu od 3 i pol godine koja se jako veseli seki ili braci 😃
Sreca2012, dobrodosla! Nek sve bude kako treba!
A2025, ja bih na tvom mjestu HITNO promijenila ginekologa… na koji je tocno nacin potvrdio trudnocu? meni je doktorica potvrdila trudnocu na nacin da mi je na UZV pokazala i bebu i pupcanu i vrecicu, onda mi je pokazala gdje kuca srce i pustila mi par sekundi, nakon toga radila mjerenje CRL, na ekranu je iskocilo 7+0 pa je isla racunati, ali sam ju ja preduhitrila i rekla da je tocno u dan… znaci po meni je to normalan pristup, uopce si ne mogu zamisliti nista manje od toga… bas mi je zao sto to prolazis, ja bih se na tvom mjestu narucila negdje privatno. Sad vidim da sam ti savjetovala da ne ides ako je sve ok, ali ja sam ocekivala da sve zene na prvom pregledu imaju pristup i informacije kakve sam ja dobila, bas mi je zao 😔
Napravio je ultrazvuk, rekao da, trudni ste, okrenuo mi okran na sekundu i ponovno ga okrenuo sebi.. ni grje je sto ni nista, potvrdio 6+5 tt i datum ocekivanog poroda. I to je to, nista, nista drugo.
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
ninuskaa96, dobrodosla! 🥰 nadam se da su te mucnine zaobisle! Drzimo fige za pregled u petak 🤞🤞🤞
a2025, meni ovo zvuci bas prestrasno, zalosno je da takvi doktori uopce rade na takvim mjestima... meni je u prvoj trudnoci taj prvi pregled bio jedan od najljepsih dana u zivotu. I bas sam neizmjerno zahvalna svojoj doktorici na pristupu. Imas opciju promjene? Ps, ti se smirilo smedarenje? 🤞
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
ninuskaa96, dobrodosla! 🥰 nadam se da su te mucnine zaobisle! Drzimo fige za pregled u petak 🤞🤞🤞
a2025, meni ovo zvuci bas prestrasno, zalosno je da takvi doktori uopce rade na takvim mjestima… meni je u prvoj trudnoci taj prvi pregled bio jedan od najljepsih dana u zivotu. I bas sam neizmjerno zahvalna svojoj doktorici na pristupu. Imas opciju promjene? Ps, ti se smirilo smedarenje? 🤞
Blago tebi, meni nije, iako sam se toliko radovala i nestrpljivo cekala… nemam mogucnost, dva su u domu zdravlja, ovaj drugi ne prima nove jer je pre trpano sve…
Zato i jesam odmah poslije prvog pregleda mislila otici privatno, vidjeti sta bi mi rekli, malo detaljnije, posvecenije.. sto se tice iscjedka, malo se smirilo, 3x dnevno te tablete pa cemo vidjeti… nadam se najboljem mogucem ishodu, ali toliko sam prestrasena da ono, samo se zelim smirit, ali ne ide…
Kako si ti? U kojem ste trenutno jednu, kad je termin? Tebi je ovo druga trudnoca?
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
Prvi pregled 27.06. 6+5🐣
Da li su vam počele mučnine već, ja sam danas 5+5 i već su mi ujutro nesnosne mučine jedva izdržim, traju do podne otprilike i tada je već malo lakše.
a2025 baš mi je žao za tako loše iskustvo kod doktora, nažalost postoje i takvi doktori
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Zebra, hvala ti 🥰 mucnine imam al nisu prestrasne, javljaju je ujutro i znam ih imat povremeno kroz dan jedino sta sam jako umorna i samo bi spavala 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji