Peja cestitam! Zelim ti brz oporavak i da ste sto prije doma ti i bebica :)
Meni se nekako cini sve blize porod, prvo dijete sam rodila 37+6, dakle ako opet bude tako onda sam za cca 6 tjedana gotova :) hehe, ali vidjet cemo. Radim vjezbe za opustanje zdjelice nadam se da ce to pomoci.

2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Peja pridružujuem se čestitkama, brz oporavak i da ste što prije doma 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Rose žao mi da ti je tako ispalo, ali ako si blizu bolnice za sve šta ti je sumnjivo možeš se javiti u bolnicu, a ako si svaka dva dana na pregledu, vjerujem da će biti sve oke ovih par dana što si kući
Izvlačenje iz vrtića - vidim da ste ovih dana uglavnom pisale kako niste previše ostavljale stariju djecu doma, kako su oni prihvatili da ste vi doma a oni idu u vrtić?
Mi smo mislili ostaviti sina prvih mjesec dana kod kuće, jer će muž odmah koristiti očinski dopust pa da smo svi kod kuće zajedno

3🧒
Rosežao mi da ti je tako ispalo, ali ako si blizu bolnice za sve šta ti je sumnjivo možeš se javiti u bolnicu, a ako si svaka dva dana na pregledu, vjerujem da će biti sve oke ovih par dana što si kući
Izvlačenje iz vrtića- vidim da ste ovih dana uglavnom pisale kako niste previše ostavljale stariju djecu doma, kako su oni prihvatili da ste vi doma a oni idu u vrtić?
Mi smo mislili ostaviti sina prvih mjesec dana kod kuće, jer će muž odmah koristiti očinski dopust pa da smo svi kod kuće zajedno
Nama ce mala imat 2,5 god i pitala san tete u vrticu koliko je okej da mala ostane doma i da se navikne, rekle su optimalno 2 tjedna pa cemo je tako ostaviti, muz ce biti doma al sigurno ne misec dana obzirom da radi privatno, al 2 tjedna oce.
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Peja cestitam, brz oporavak🙂
Mame koje su rodile, da li ste davali kapi d3+k1? I dha?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Moj će ostati mjesec dana doma...zna cesto pokupiti svašta iz vrtića pa da ne riskiramo barem tih prvih mjesec dana...a onda 5. i 6.mj će u vrtić, a ljeto je onda opet itak cijelo doma pa ćemo se druškati svi skupa

Ja davala d3 kapi od plivita, te su išle na recept i bio gaia za ublažavanje grceva...
A sad bi možda espumisan za grčeve, ako će trebati...
Dali koja mama preporuča možda neke druge kapi? :)

Ja sam davala Biogaia s d3, tj dajem maloj i sad preko zime (do 3 godine se preporuča). Za grčeve preporučam bowen terapiju ako bude nekome potrebno.

Ja davala d3 kapi od plivita, te su išle na recept i bio gaia za ublažavanje grceva…
A sad bi možda espumisan za grčeve, ako će trebati…
Dali koja mama preporuča možda neke druge kapi? :)
Plivitove cesto znaju izazivati grceve.
Oleovit su bolje. Ali opet se posavjetuj sa doktoricom. Takodje babytol izaziva grceve.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji