Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama_ana
    28. Ožujak 2025. 14:25

Peja cestitam! Zelim ti brz oporavak 😊😊

flower
    28. Ožujak 2025. 14:29

Peja pridružujuem se čestitkama, brz oporavak i da ste što prije doma 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• točkica1213
    28. Ožujak 2025. 16:32

Rose žao mi da ti je tako ispalo, ali ako si blizu bolnice za sve šta ti je sumnjivo možeš se javiti u bolnicu, a ako si svaka dva dana na pregledu, vjerujem da će biti sve oke ovih par dana što si kući
    Izvlačenje iz vrtića - vidim da ste ovih dana uglavnom pisale kako niste previše ostavljale stariju djecu doma, kako su oni prihvatili da ste vi doma a oni idu u vrtić? 
    Mi smo mislili ostaviti sina prvih mjesec dana kod kuće, jer će muž odmah koristiti očinski dopust pa da smo svi kod kuće zajedno

3🧒

• Kokili
    28. Ožujak 2025. 19:44

točkica1213

Rosežao mi da ti je tako ispalo, ali ako si blizu bolnice za sve šta ti je sumnjivo možeš se javiti u bolnicu, a ako si svaka dva dana na pregledu, vjerujem da će biti sve oke ovih par dana što si kući
    Izvlačenje iz vrtića- vidim da ste ovih dana uglavnom pisale kako niste previše ostavljale stariju djecu doma, kako su oni prihvatili da ste vi doma a oni idu u vrtić?
    Mi smo mislili ostaviti sina prvih mjesec dana kod kuće, jer će muž odmah koristiti očinski dopust pa da smo svi kod kuće zajedno

Nama ce mala imat 2,5 god i pitala san tete u vrticu koliko je okej da mala ostane doma i da se navikne, rekle su optimalno 2 tjedna pa cemo je tako ostaviti, muz ce biti doma al sigurno ne misec dana obzirom da radi privatno, al 2 tjedna oce.

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

tera_
    28. Ožujak 2025. 20:05

Peja cestitam, brz oporavak🙂
    Mame koje su rodile, da li ste davali kapi d3+k1? I dha?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

flower
    28. Ožujak 2025. 21:04

Moj će ostati mjesec dana doma...zna cesto pokupiti svašta iz vrtića pa da ne riskiramo barem tih prvih mjesec dana...a onda 5. i 6.mj će u vrtić, a ljeto je onda opet itak cijelo doma pa ćemo se druškati svi skupa 

flower
    28. Ožujak 2025. 21:11

Ja davala d3 kapi od plivita, te su išle na recept i bio gaia za ublažavanje grceva...
    A sad bi možda espumisan za grčeve, ako će trebati...
    Dali koja mama preporuča možda neke druge kapi? :)

rosie0111
    28. Ožujak 2025. 21:51

Ja sam davala Biogaia s d3, tj dajem maloj i sad preko zime (do 3 godine se preporuča). Za grčeve preporučam bowen terapiju ako bude nekome potrebno. 

• samy_lo
    29. Ožujak 2025. 03:47

flower

Ja davala d3 kapi od plivita, te su išle na recept i bio gaia za ublažavanje grceva…
    A sad bi možda espumisan za grčeve, ako će trebati…

Plivitove cesto znaju izazivati grceve.
    Oleovit su bolje. Ali opet se posavjetuj sa doktoricom. Takodje babytol izaziva grceve.

rosie0111
    29. Ožujak 2025. 08:26

samy_lo

flower

Ja davala d3 kapi od plivita, te su išle na recept i bio gaia za ublažavanje grceva…
    A sad bi možda espumisan za grčeve, ako će trebati…

Plivitove cesto znaju izazivati grceve.
    Oleovit su bolje. Ali opet se posavjetuj sa doktoricom. Takodje babytol izaziva grceve.

Mislim da zna općenito d3 izazivati grčeve, nešto manje s probiotikom (navodno), znaju u baš teškim slučajevima pedijatri savjetovati da se ne uzima d3 prvih par mjeseci. No svakako bebe često znaju imati grčeve, čisto da ne bi mislili ako dobiju da je obavezno od toga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.