Vrtic mi smo je pustili 4 tjedna kad samdosla doma. Jer je malecka prematurus i jer me se bila uzelia nakon hospitalizacije, al bas joj je pocelo faliti i pred kraj je bas pitala da bi isla. Sad je krenula pa cemo vidjeti
Kapi dajem babytol k1d3 i biogaiu uz to i uzela sam i simplex kapi na preporuku pediaatra. A grcice imamo tu i tamo, al mi uzimamo jos i zeljezo jer je i dalje anemicna dok se ne iscisti krvotok mojih antitijela a i on djeluje na probavni trak tako da se ne opterecujem oko toga, proci ce. A i nije strasno.
Rose zao mi je za situaciju, al blizu si i samo prati bebicu pa ako nes i posumnjas pravac tamo. Pa se nadam da cete se uspjeti orgabizirati😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Evo me s kontrole,afi 11,protoci i ctg dobri.Sljedeca kontrola 31.03.
Nadajmo se da ćemo izgurat tako izvan bolnice čim duže.
Evo me s kontrole,afi 11,protoci i ctg dobri.Sljedeca kontrola 31.03.
Nadajmo se da ćemo izgurat tako izvan bolnice čim duže.
Odlično, držim fige da ne moraš više u bolnicu, mogu misliti kako ti je to teško i komplicirano 🤞🙏
Rose super za bolje nalaze, nadam se da više nećeš morat ostajat u bolnici do poroda🙂
I kod mene danas na pregledu manjak plodne vode, tako da sam danas hospitalizirana 😫ne znam još koji je plan za dalje
3🧒
Rose super da je bolji nalaz! Držim fige da tako i ostane da ne moraš ponovno u bolnicu.
Točkica žao mi je što moraš ostati. Možda će samo pratiti.
Rose super za bolje nalaze, nadam se da više nećeš morat ostajat u bolnici do poroda🙂
I kod mene danas na pregledu manjak plodne vode, tako da sam danas hospitalizirana 😫ne znam još koji je plan za dalje
Joj evo suosjećam kako ti je,koliki ti je afi?
Moj ce isto koristiti ocinski na 4 tjedna ali mala ce ic i dalje u vrtic. Imat ce 2 godine i 8mj i ne zelim joj novu rutinu sad stavljati. A iskreno tih prvih mjesec dana bi ja rado spavala kad i beba da popodne imam energije biti i sa njom. Sa tim da ovdje u AT ako je mama na porodiljnim dijete smije bitnu vrticu samo do 12h a popodne ne. Tako da ce ju muz u podne skupit svaki dan, stavimo ju na spavanje i onda popodne mozemo svi skupa biti. A i jako voli ici u vrtic, ipak su joj to zadnji dani u maloj grupi. Na jesen ide u vrticku grupu pa nek bude tamo koliko god dugo treba
Cure, nasa beba je stigla malo ranije nego sto smo ocekivali. Oko 2h ujutro mi je pukao vodenjak, nisam imala trudove i nisam se otvarala nista a ona je i dalje bila na zadak. Odmah ujutro su me porodili na carski rez, opca anestezija.
Ima 2720 g i 48 cm sto je bas dosta za ove tjedne. 🥰
Trenutno je u inkubatoru, a ja se oporavljam od operacije.
Cure, nasa beba je stigla malo ranije nego sto smo ocekivali. Oko 2h ujutro mi je pukao vodenjak, nisam imala trudove i nisam se otvarala nista a ona je i dalje bila na zadak. Odmah ujutro su me porodili na carski rez, opca anestezija.
Ima 2720 g i 48 cm sto je bas dosta za ove tjedne. 🥰
Trenutno je u inkubatoru, a ja se oporavljam od operacije.
Čestitam 🙏🥳🍀
Čestitke Leje 🥰❤️ da budete što prij skupa.
Mene zanima ima li kakvo pravilo kada idu bebe u inkubator? Vidim da je od peje curica bila puno manja, a napisala je da ide samo u topli krevetić.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji