Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AriBari
    29. Ožujak 2025. 09:51

Vrtic mi smo je pustili 4 tjedna kad samdosla doma. Jer je malecka prematurus i jer me se bila uzelia nakon hospitalizacije, al bas joj je pocelo faliti i pred kraj je bas pitala da bi isla. Sad je krenula pa cemo vidjeti
    Kapi dajem babytol k1d3 i biogaiu uz to i uzela sam i simplex kapi na preporuku pediaatra. A grcice imamo tu i tamo, al mi uzimamo jos i zeljezo jer je i dalje anemicna dok se ne iscisti krvotok mojih antitijela a i on djeluje na probavni trak tako da se ne opterecujem oko toga, proci ce. A i nije strasno.
    Rose zao mi je za situaciju, al blizu si i samo prati bebicu pa ako nes i posumnjas pravac tamo. Pa se nadam da cete se uspjeti orgabizirati😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• rose1502
    29. Ožujak 2025. 11:42

Evo me s kontrole,afi 11,protoci i ctg dobri.Sljedeca kontrola 31.03.

Nadajmo se da ćemo izgurat tako izvan bolnice čim duže.

rosie0111
    29. Ožujak 2025. 13:34

rose1502

Evo me s kontrole,afi 11,protoci i ctg dobri.Sljedeca kontrola 31.03.

Nadajmo se da ćemo izgurat tako izvan bolnice čim duže.

Odlično, držim fige da ne moraš više u bolnicu, mogu misliti kako ti je to teško i komplicirano 🤞🙏

• točkica1213
    29. Ožujak 2025. 14:03

Rose super za bolje nalaze, nadam se da više nećeš morat ostajat u bolnici do poroda🙂
    I kod mene danas na pregledu manjak plodne vode, tako da sam danas hospitalizirana 😫ne znam još koji je plan za dalje

3🧒

Yvone
    29. Ožujak 2025. 14:33

Rose super da je bolji nalaz! Držim fige da tako i ostane da ne moraš ponovno u bolnicu.
    Točkica žao mi je što moraš ostati. Možda će samo pratiti.

• rose1502
    29. Ožujak 2025. 14:34

točkica1213

Rose super za bolje nalaze, nadam se da više nećeš morat ostajat u bolnici do poroda🙂
    I kod mene danas na pregledu manjak plodne vode, tako da sam danas hospitalizirana 😫ne znam još koji je plan za dalje

Joj evo suosjećam kako ti je,koliki ti je afi?

Moina
    29. Ožujak 2025. 15:05

Moj ce isto koristiti ocinski na 4 tjedna ali mala ce ic i dalje u vrtic. Imat ce 2 godine i 8mj i ne zelim joj novu rutinu sad stavljati. A iskreno tih prvih mjesec dana bi ja rado spavala kad i beba da popodne imam energije biti i sa njom. Sa tim da ovdje u AT ako je mama na porodiljnim dijete smije bitnu vrticu samo do 12h a popodne ne. Tako da ce ju muz u podne skupit svaki dan, stavimo ju na spavanje i onda popodne mozemo svi skupa biti. A i jako voli ici u vrtic, ipak su joj to zadnji dani u maloj grupi. Na jesen ide u vrticku grupu pa nek bude tamo koliko god dugo treba

• LeJe
    29. Ožujak 2025. 15:54

Cure, nasa beba je stigla malo ranije nego sto smo ocekivali. Oko 2h ujutro mi je pukao vodenjak, nisam imala trudove i nisam se otvarala nista a ona je i dalje bila na zadak. Odmah ujutro su me porodili na carski rez, opca anestezija.
    Ima 2720 g i 48 cm sto je bas dosta za ove tjedne. 🥰
    Trenutno je u inkubatoru, a ja se oporavljam od operacije. 

rosie0111
    29. Ožujak 2025. 16:11

LeJe

Cure, nasa beba je stigla malo ranije nego sto smo ocekivali. Oko 2h ujutro mi je pukao vodenjak, nisam imala trudove i nisam se otvarala nista a ona je i dalje bila na zadak. Odmah ujutro su me porodili na carski rez, opca anestezija.
    Ima 2720 g i 48 cm sto je bas dosta za ove tjedne. 🥰
    Trenutno je u inkubatoru, a ja se oporavljam od operacije.

Čestitam 🙏🥳🍀

• cupko
    29. Ožujak 2025. 16:55

Čestitke Leje 🥰❤️ da budete što prij skupa.
    Mene zanima ima li kakvo pravilo kada idu bebe u inkubator? Vidim da je od peje curica bila puno manja, a napisala je da ide samo u topli krevetić.

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.