Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    rosie0111
    30. Ožujak 2025. 14:08

točkica1213

AriBari

Tockice bas gledam da je tebi termin od pon za dva dana sto ne, pa to te onda komotno mogu inducirat u pon? Ti si Ri je tako? Koji doktor ti je bio na pregledu, ja ni ne znam vise tko je od tih doktora ostao tamo?

Svaki put me drugi doktor pogleda, tako da ih se već puno izredalo, a ja ih sve prvi put srećem, pa se i sama čudim koliko ih ima😂
    Uglavnom jutros su mi rekli da je jučer afi bio 2 da je danas isto, i da više nećemo čekati a i na kraju sam doslovno s terminom. Danas imamo 3 ctg-a, a u pola noći krećemo s indukcijom gelom, tako da sutra se javljam nadam se s dobrim vijestima i bebicom u rukama😊

Sretnooo, drži se 🙏🥳🍀
    Ari bit će svaki dan sve lakše mislim, za hranu sam si mislila unaprijed pa u zamrzivač, ali veli stara da će doći mi kuhati pat tjedana, pa onda kad odlučimo da više neće dolaziti, nakuhat će i spremiti. Ja sam i sa prvom stavila prioritet na preživljavanje 🤣 jer moja prva je imala refluks, spavala samo na meni... ali sve drugo se stvarno stiglo i kasnije. 

Yvone
    30. Ožujak 2025. 15:04

Anxiety super da se dobro oprovaljaš i da beba napreduje. Mislim da nije problem ako dijete traži jesti više. Ja osobno bih dala više. Možda ima i skok u razvoju pa će to trajati neko vrijeme i opet se unormaliti.
    Peja nadam se da ćete što prije biti zajedno. Riješit će se to samo treba vremena. Drži se, vjerujem da ti nije lako.
    Točkice zašto se s indukcijom kreće u ponoć? 

Ja sam isto razumjela svog doktora da ukoliko nisam dovoljno otvorena kad dođem na pregled u srijedu da me ostavljaju u bolnici i daju neke tablete da omekšavanje/otvaranje preko noći. Mene to buni jer kod prvorotki se dogodi da ne reagiraju odmah ali kod višerotki da! Meni je frka da ću odreagirati usred noći a muž nije samnom. Meni je on stvarno velika podrška i bio je samnom na oba poroda do sada. Ako netko isto tako zna vise o tome, molim vas pišite da otprilike znam kak to ide.

tera_
    30. Ožujak 2025. 15:39

Ari i ja koristim te babytol za sad nema nikakvih tegoba nadam se da ni nece😊
    Leje cestitam, brz oporavak🥰
    Čokoladice  da ja sam i presisala malo termin🤣
    Procjena kg bebe: moju su dan prije poroda procjenili na 3 300, a rodio se sa 3 750😁

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Mimi_21
    30. Ožujak 2025. 16:53

Pozdrav drage moje, evo da i ovdje vama javim da se jutros rodio Fran, tezak 4020g i dug 52cm. Porod je bio odlican. U petak mi je ispao sluzni cep i dobila sam pripremne trudove, taj dan sam bila i na pregledu 2 prsta otvorena. Petak i cijelu subotu sam imala te neredovite trudove, znali su biti na 15min, 30, pa ih nema po 2-3h i opet se vrate. Jucer nakon setnje su opet poceli tako neredoviti ali nisu prestajali, oko pola 3 u noci su se smanjili na ispod 10 min i do pola 4 su bili na 3-5 min, otisla u bolnicu i bila 8 prstiju otvorena, u 5h sam otisla u radaonu i u 7 i 30 rodio se Fran. Prirodni trudovi su bili stvarno lagani, laki za odraditi, izgon mi je bio puno tezi jer je beba velika, ali hvala Bogu sve je brzo proslo. ❤️❤️❤️❤️

👩 33g
    🧔32g
    👧 2g
    7/24 +

Yvone
    30. Ožujak 2025. 17:03

Čestitke mamici i Franu 🥰🥳🥳 Bravo za tako lijep i prirodan porod za poželjeti! 
    Uzivajte sada zajedno!
    Leje također čestitke i brz oporavak želim 👩‍🍼

tera_
    30. Ožujak 2025. 17:04

Mimi_21

Pozdrav drage moje, evo da i ovdje vama javim da se jutros rodio Fran, tezak 4020g i dug 52cm. Porod je bio odlican. U petak mi je ispao sluzni cep i dobila sam pripremne trudove, taj dan sam bila i na pregledu 2 prsta otvorena. Petak i cijelu subotu sam imala te neredovite trudove, znali su biti na 15min, 30, pa ih nema po 2-3h i opet se vrate. Jucer nakon setnje su opet poceli tako neredoviti ali nisu prestajali, oko pola 3 u noci su se smanjili na ispod 10 min i do pola 4 su bili na 3-5 min, otisla u bolnicu i bila 8 prstiju otvorena, u 5h sam otisla u radaonu i u 7 i 30 rodio se Fran. Prirodni trudovi su bili stvarno lagani, laki za odraditi, izgon mi je bio puno tezi jer je beba velika, ali hvala Bogu sve je brzo proslo. ❤️❤️❤️❤️

Mimi_21

Cestitam, brz oporavak🥰 porod zvuci idealno😊

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• cupko
    30. Ožujak 2025. 17:11

Mimi_21

Čestitam! Porod stvarno zvuči divan! Uživajte! 😍🥰❤️

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    5/2025 💙

• točkica1213
    30. Ožujak 2025. 17:25

Yvone - U prvoj trudnoći su mi krenuli u 6 ujutro s indukcijom, a sad je doktor rekao da ćemo gelirat u ponoć, da sam drugorotka i da on misli da ću ja ujutro rodit da će to brže ić, rekla sam mu da je baš jako optimističan😂😂 vjv žele da porod ide što prije, a opet izbjegavaju vikend ako nije baš hitno hitno. 

Čestitke Mimi, porod za poželjeti, sad se mazite i brz oporavak želim😊

3🧒

Čokoladica 🍀
    30. Ožujak 2025. 18:07

Mimi_21

Čestitam 💙 porod za pozelit 🤭

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Babybell
    30. Ožujak 2025. 18:14

Mimi_21

Cestitke mami i Franu🩵 svi se nadamo tako lijepom porodu🤞🏼

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani