Cupko ja se stvarno ne bi brinula na tvom mjestu dok god si zatvorena, tj dok je unutarnje ušće zatvoreno. Bit će to sve dobro, vidjet ćeš. Kako su cure pisale, samo malo više odmaraj i nemoj sjediti, nego lezi u tom periodu.
Minnieus super, prolazi vrijeme, drži se 🩷
Peja cestitke na curici💞 brz oporavak vam zelim i da ste sto prije doma
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Danas u 15:10 je došla na svijet naša mala curica..1998 grama i 45 cm…apgar 9/10 😊 potreban joj je topli krevetac i stavili su joj sondu za hranu jer je baš mala a od mene ne dobiva baš mlijeka još..a i bila je bljuckala dosta kada su joj dali donirano mlijeko. Zbilja se nadam da će nastaviti sada više rasti i da će joj s nama biti puno bolje nego unutra. ..ja sam ok..umorna ali ok..ustajala sam dosta i to me sada košta jer čim ustanem povracam..tako da mi je sestra zabranila pokretanje do jutra 😅 a i dobila sam prvu tabletu za tlak jer skače sad preko 150/110 😱
No sve u svemu..predivan osjećaj je biti majka ❤️ hvala svim curama na podršci 😊
Odlično, baš mi je drago, znam koliko si se bojala… 🫶 Sad ćete zajedno se maziti i oporavljati.
Jesi na carski na kraju ili? Čuvaj se i odmaraj pogotovo sad dok si u bolnici, iskoristi to 😀
Da bio je carski ali sa spinalnom anestezijom..ne znam.mene muči sada što ima malo manje one udisaje u minuti. Oko 30tak s nekad i manje. Oni kažu da je to ok ali mene baš brine..da li nešto nešto više zna o tome?
👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
1. ET 6.4.2023 ❌
25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
9.11.23. 3. FET ❌
5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍
Ari i ostale curke koje ste ranije rodile, možete me podsjetiti s kolko je to bilo i kolko su vec bebice bile teske?
Mene normalno kako večer pada počinje loviti panika.
Ima li neka od vas iskustva s omeskalim cerviskom i koliko se uz umjereno kretnje može izdržati? Nisam pitala, ali valjda dok nije nista naglasila da bi zapamtila otvorena valjda nisam.
36+5, moja curka imala 3190g i 48cm , isla samo malo u topli krevetic❤️
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Peja cestitam, brz oporavak a malenoj sretno i bezbrizno djetinjstvo❤️
Minniuse pitala sam za tebe gdje si i sto si, bravo, jos malo i u sigurnim ste tjednima, sto ce biti odlicno❤️
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Pejaaa cestitam tiii🥰🥰
Probaj se opustiti sad i odmorit se, za malenu je najvaznije da ti budes dobro. Vjeruj doktorima oni ce se sad za nju pobrinut i napraviti sve potrebno. Probaj ne preispitivati jer to uzasno psihicki umara a oni sigurno znaju boljeod svih nas. Ti se koncentriraj na sebe a malecka cim bude spremna je s tobom😊
Minnieus bravooo drzi se, mislim na tebe cesto🥰kako je s posjetama sada? Kako je curka?
Cupko ma joj ja to na tvom mjestu ne bih tako dramaticno dozivljavala, imamo istu gineko, i bez brige ona bi ti sigurno naglasila da se ne smijes kretati😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ari kako se uspiješ organizirati s njih dvije? Jel jako teško? 😬 Kako spavate i sve ostalo?
Danas u 15:10 je došla na svijet naša mala curica..1998 grama i 45 cm…apgar 9/10 😊 potreban joj je topli krevetac i stavili su joj sondu za hranu jer je baš mala a od mene ne dobiva baš mlijeka još..a i bila je bljuckala dosta kada su joj dali donirano mlijeko. Zbilja se nadam da će nastaviti sada više rasti i da će joj s nama biti puno bolje nego unutra. ..ja sam ok..umorna ali ok..ustajala sam dosta i to me sada košta jer čim ustanem povracam..tako da mi je sestra zabranila pokretanje do jutra 😅 a i dobila sam prvu tabletu za tlak jer skače sad preko 150/110 😱
No sve u svemu..predivan osjećaj je biti majka ❤️ hvala svim curama na podršci 😊
Čestitke i brz oporavak vam želim da se mazite i pazite😊
3🧒
Peja cestitam, da se sto prije oporavite, i odete kuci.
Cupko ja nisam nikad imala ni jedan vaginalni pregled, a evo me pred porod. Ko zna mozda je smeksan mjesecima, mozda sam i otvorena. I drago mi je da me ne pipkaju
Ja bila u bolnici na pregledu, zvala, rekli da dođem odmah na prvi pregled i na dogovor. Napravili mi ctg, uzv, pregledala protoke, veli posteljica je super. Kaže dr da ima cca 3600 sad. Pregledavala me dole nije, kaže da ona ne pregledava otvorenost žena u terminu, da nema potrebe čačkati, ako osjećam pritisak ili bolove da je onda dobro pogledati. Ima mi smisla, ionako mi podatak koliko sam otvorena i jesam li ne znači apsolutno ništa više, čekamo.... 🤞😅 Uglavnom zadovoljna sam, ne znam termin idućeg pregleda jer sam zamolila tu dr ako mogu opet kod nje pa je rekla da da, ali ne zna još raspored pa da nazovem idući tjedan. Ali recimo jednom tjedno do termina.
I da, ona misli da neću imati problema s rađanjem čak i ako je veća beba, kaže vidi se to po kukovima 🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji