Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    27. Ožujak 2025. 14:32

Čokoladice kod moje ako je sve ok šalje tek od termina u bolnicu. Bris na streptokok radi na pregledu u 35tt. 
    Babybell meni od neki dan grozno dolazi slabo ujutro, imam dojam da je zato što je maternica visoko i beba pa pritišće želudac i crijeva i sve. 
    A od jučer me uhvatila vrtoglavica i slabost, tlak je ok, barem na ovom kućnom digitalnom, probala sam sa soli ako je tlak nije pomoglo, pa sa šećerom ako je do njega, ali nije pomoglo. Možda je do vremena? Ful me strah ići sama s maleckom van da se negdje ne skljokam, a nisam navikla biti ovako slaba. 
    Peja sretno!!! Javi se kako prošlo 
    Drugim curama bravo za uredne preglede, neka samo tako nastavi, meni je u utorak i jedva čekam 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Tea96
    27. Ožujak 2025. 14:42

Da se i ja malo javim 😁

Jucer smo bili u TA na  pregledu, radili su mi samo uzv, mali ima 2870 g., izgleda da ce biti oko 3 kg do kraja, mala mi se rodila sa 2880. :))
    Slj pregled 2.4 i tako do kraja jednom tjedno svaku srijedu 🙈
    Cure kojima je uredna trudnoca kad su vam radili ctg u TA i vag. pregled? 

I zanima me, mame koje imate djecu, da li ce vam djeca normalno u vrtic ili ce te ih ostaviti doma neko vrijeme radi bebe? 

Ostale cure cestitam na pregledima, vama koje ste u bolnici zelim da sto stresnije i brze prode taj period i da sve bude u redu na kraju.☺️

Peja sretno🥰

2021.🩷
    02/24. 💔
    2025. 🌈💙⏳

• cupko
    27. Ožujak 2025. 14:52

Evo i mene. 1900 grama, rastemo i super smo, ali smo jako nabijeni dolje i ja sam omekšala pa moram malo usporiti. Shvatila sam da nije to sad baš strogo mirovanje, ali ipak kraće šetnje nego do sad i manje poslova po kući pogotovo ako osjetim pritisak, bol i težinu koje sam do sad ignorirala jer sam mislila da je to normalno 🤦🏽‍♀️
    Malo se jesam uplašila, ali u drugu ruku bolje da se to sada u ovim tjednima počelo dešavati nego pred mjesec dana. 
    Što se slabosti tiče, vjerojatno je od tlaka, nemam što previše nego pokušati se natjerati piti kavu i odmarati, super je dok je niski a ne visok 🤣
    I isto što se pokreta tiče, ako se i smiri kao što mi se početkom tjedna, bitno da ga uspijem natjerati i osjetiti nakon jela u roku dva sata, ako ne pravac hitna.
    Toliko od mene, nadam se da ćemo izgurati još koji tjedan bez strogog mirovanja, a idući pregled je 14.4. i tad će mu uzeti i bris. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Yvone
    27. Ožujak 2025. 15:16

Curke čestitke na dobrim pregledima, evo ima nas više koje smo stvarno blizu upoznavanja 😀 Tea ja bi svoju kćerku ostavila možda dan dva da se nauziva bebe i da smo svi doma. Ima u vrtiću i predškolski program pa mi je glupo da izostaje. 
    Ionako imam još i školarca kojeg Nemogu ostaviti doma. 
    Peja sretno!!! Javi se!
    Rosie zašto ti trebaš na indukciju ili carski, možda si pisala ali sam propustila.

Yvone
    27. Ožujak 2025. 15:27

Sve sam napisala i izbrisala😩 Sirenita ja imam univerzalni umetak koji može ići u kolica/jaje pa ću za početak to koristiti jer mi je žao kad su jako mali i zgrbljeni pogotovo u jajetu.
    Baby gym imam s Amazona. Šareni je i jako lijepi. Može se sastrane podići kao neka ogradica i dobiju se loptice pa kad je dijete veće može se tako igrati. 
    Minnieus i Rose kakvo je stanje curke? Javite se kad stignete. 
    Isto tako pozdrav svim mamicama koje već uživaju s bebama. Javite se kad stignete. 
    Ari hvala što si i dalje ažurna s tablicama i što i nas još uvijek ubacuješ u svoj sigurno dinamičan dnevni ritam. Sigurno sam još nekog propustila, ne zamjerite, počinje me prati malo uzbuđenje, malo strah kak bude prošla indukcija Itd…😅😅😅

rosie0111
    27. Ožujak 2025. 15:30

Yvone

Curke čestitke na dobrim pregledima, evo ima nas više koje smo stvarno blizu upoznavanja 😀 Tea ja bi svoju kćerku ostavila možda dan dva da se nauziva bebe i da smo svi doma. Ima u vrtiću i predškolski program pa mi je glupo da izostaje.
    Peja sretno!!! Javi se!Rosie zašto ti trebaš na indukciju ili carski, možda si pisala ali sam propustila.

Još ne znam hoću li morati, sad ću tek vidjeti šta kažu u bolnici, ali ako procjene da je više od 4 kg znaju najčešće predlagati indukciju ili CS, ovisi, sad ne znam od čega 🤷

Lejla97
    27. Ožujak 2025. 15:55

Tea96

Da se i ja malo javim 😁

Jucer smo bili u TA na pregledu, radili su mi samo uzv, mali ima 2870 g., izgleda da ce biti oko 3 kg do kraja, mala mi se rodila sa 2880. :))
    Slj pregled 2.4 i tako do kraja jednom tjedno svaku srijedu 🙈
    Cure kojima je uredna trudnoca kad su vam radili ctg u TA i vag. pregled?

I zanima me, mame koje imate djecu, da li ce vam djeca normalno u vrtic ili ce te ih ostaviti doma neko vrijeme radi bebe?

Ostale cure cestitam na pregledima, vama koje ste u bolnici zelim da sto stresnije i brze prode taj period i da sve bude u redu na kraju.☺️

Peja sretno🥰

Moja curka je isla u vrtic cijelo vrijeme, s tim da prvih 5 dana kak sam dosla doma je bila kod tate jer je bila u inkubaciji od kozica pa nije dosla odma k nama.. inace ide u vrtic stalno i hvala Bogu nije bolesna nit je sto donjela, pa se nadam da ce tako i ostati🤞🏼

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Yvone
    27. Ožujak 2025. 16:39

rosie0111

Yvone

Peja sretno!!! Javi se!Rosie zašto ti trebaš na indukciju ili carski, možda si pisala ali sam propustila.

Još ne znam hoću li morati, sad ću tek vidjeti šta kažu u bolnici, ali ako procjene da je više od 4 kg znaju najčešće predlagati indukciju ili CS, ovisi, sad ne znam od čega 🤷

A kužim… nek je sa srećom 😊 možda neće trebati intervencija.

• cupko
    27. Ožujak 2025. 18:07

Ari i ostale curke koje ste ranije rodile, možete me podsjetiti s kolko je to bilo i kolko su vec bebice bile teske? 
    Mene normalno kako večer pada počinje loviti panika. 
    Ima li neka od vas iskustva s omeskalim cerviskom i koliko se uz umjereno kretnje može izdržati? Nisam pitala, ali valjda dok nije nista naglasila da bi zapamtila otvorena valjda nisam.

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

rosie0111
    27. Ožujak 2025. 19:11

cupko

Ari i ostale curke koje ste ranije rodile, možete me podsjetiti s kolko je to bilo i kolko su vec bebice bile teske?
    Mene normalno kako večer pada počinje loviti panika.
    Ima li neka od vas iskustva s omeskalim cerviskom i koliko se uz umjereno kretnje može izdržati? Nisam pitala, ali valjda dok nije nista naglasila da bi zapamtila otvorena valjda nisam.

Ej nije ti to ništa posebno, meni je omekšan cerviks i uloživa sam za prst već dva mjeseca. Dr mi rekla za drugorotku skroz normalno, evo nisam rodila da danas, niti se nalaz promjenio, a možeš misliti što mirujem uz dvogodišnje dijete... Ne brini se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.