Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    27. Ožujak 2025. 19:25

cupko

Ari i ostale curke koje ste ranije rodile, možete me podsjetiti s kolko je to bilo i kolko su vec bebice bile teske?
    Mene normalno kako večer pada počinje loviti panika.
    Ima li neka od vas iskustva s omeskalim cerviskom i koliko se uz umjereno kretnje može izdržati? Nisam pitala, ali valjda dok nije nista naglasila da bi zapamtila otvorena valjda nisam.

Ja sam uloživa za vršak prsta od 16 tt. Rekao mi je samo da ne forsiram. Sve radim normalno, koliko mi tijelo dopušta. Ne brini, bit će ok.
    Da je nešto značajnije sigurno bi to naglasili.

• cupko
    27. Ožujak 2025. 19:51

Hvala rosie i yvone! 
    A ima li to veze što je beba jako nisko i što se nabija dolje? Pred 3 tjedna se okrenuo i tad sam je bilo jos sve tvrdo i u ta 3 tjedna se počeo očito spuštati i smekšavati cerviks. 
    Ja bome nisam znala mirovati i kad sam odmarala sam sjedila. 
    Znači mogu barem ručak skuhati i s psom kratko prošetati. 

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Tinchilina
    27. Ožujak 2025. 20:18

Yvone, hvala za info za željezo, ali vidiš, piješ željezo a i dalje ti je u padu. Kao da mi bude bolje nakon što ga popijem, al sutra dan ujutro opet ista priča, pa zaključujem da mi se takoder ne diže vrijednost u krvi nego bude čisto doza za dnevni neki opticaj. Mislim, ni malo se ne kužim u metabolizam željeza, budem gnjavila malo chat gpt kasnije na tu temu. 

Cupko, drago mi je da je sve ok bilo na pregledu i hvala što si javila sve.

💙 5/2023

Minnieus
    27. Ožujak 2025. 20:50

Hej curke! Cestitke svima koje su rodile, a nisam cestitala. Vidim da se blizi puno termina .
    Ja sam i dalje u bolnici i dalje smo 2u1 i drzimo se. Danas 35-i tjedan 🥳🥳. I dalje kazu da mirujem. Slusam sve sto kazu i nadam se da cemo jos izgurati. Vec mi je bolnice preko glave, muz i dijete mi neopisivo nedostaju..."vec" je proslo 6 tjedana, pa cemo i iducih 2-3 izgurati.
    Svima zelim brze porode i zdrave bebice 🥰🤗
    Cupko pitas za cerviks, meni je u 22 tjednu bio 22mm, evo jos se drzimo uz dodatno prolaps vodenjaka. Svakako uspori malo ritam, nemoj podizati tesko, nemoj se naprezati i puno saginjati.

22.08. +

Yvone
    27. Ožujak 2025. 20:56

cupko

Hvala rosie i yvone!
    A ima li to veze što je beba jako nisko i što se nabija dolje? Pred 3 tjedna se okrenuo i tad sam je bilo jos sve tvrdo i u ta 3 tjedna se počeo očito spuštati i smekšavati cerviks.
    Ja bome nisam znala mirovati i kad sam odmarala sam sjedila.
    Znači mogu barem ručak skuhati i s psom kratko prošetati.

Ma da, sigurno možeš možeš biti na nogama samo odmaraj između i kad osjetiš pritisak odi leći pa kad odmoriš onda opet pomalo. To ja zovem rad na rate 😊Neznam jel ima veze s tim što se nabija dolje. 
    Probaj i manje sjediti a više kao poluleći.

Yvone
    27. Ožujak 2025. 21:07

Minnieus

Hej curke! Cestitke svima koje su rodile, a nisam cestitala. Vidim da se blizi puno termina.
    Ja sam i dalje u bolnici i dalje smo 2u1 i drzimo se. Danas 35-i tjedan 🥳🥳. I dalje kazu da mirujem. Slusam sve sto kazu i nadam se da cemo jos izgurati. Vec mi je bolnice preko glave, muz i dijete mi neopisivo nedostaju…"vec" je proslo 6 tjedana, pa cemo i iducih 2-3 izgurati.
    Svima zelim brze porode i zdrave bebice 🥰🤗
    Cupko pitas za cerviks, meni je u 22 tjednu bio 22mm, evo jos se drzimo uz dodatno prolaps vodenjaka. Svakako uspori malo ritam, nemoj podizati tesko, nemoj se naprezati i puno saginjati.

Bravo za 35 tt 🥳🥳🥳🥳
    Ma još 2 tjedna do ulaska u termin, a za 3 tjedna ideala!!! Svaka čast, super se držiš!!! Nemogu niti zamisliti koliko ti fale tvoji. Hrabra si i sve će to još malo biti iza tebe i biti ćete svi na okupu 😊 Neka si se ti nama javila da znamo da je sve ok. 

• Peja
    27. Ožujak 2025. 21:38

Danas u 15:10 je došla na svijet naša mala curica..1998 grama i 45 cm...apgar 9/10 😊 potreban joj je topli krevetac i stavili su joj sondu za hranu jer je baš mala a od mene ne dobiva baš mlijeka još..a i bila je bljuckala dosta kada su joj dali donirano mlijeko. Zbilja se nadam da će nastaviti sada više rasti i da će joj s nama biti puno bolje nego unutra. ..ja sam ok..umorna ali ok..ustajala sam dosta i to me sada košta jer čim ustanem povracam..tako da mi je sestra zabranila pokretanje do jutra 😅 a i dobila sam prvu tabletu za tlak jer skače sad preko 150/110 😱
    No sve u svemu..predivan osjećaj je biti majka ❤️ hvala svim curama na podršci 😊

👩 1988 -sve ok 👨1980- oligozoo.
    4/2023 postupak u Finskoj 8 ❄️
    1. ET 6.4.2023 ❌
    25.5.23. 1. FETtest poz->biokem
    7.8.23.-2. FET test poz, 11ti dan beta 253, 14ti beta 1059 -> UZV 6+4💔missed ab.
    9.11.23. 3. FET ❌
    5.12.23. 4. FET -> test poz-> biokem
    6.8.24.5.FET-> test poz. 13. beta 407. 17. beta 1990 6+4 ❤️ low.risk -curica 😍

• cupko
    27. Ožujak 2025. 21:50

Peja ajme mrvica mala, hrabra! Čestitke! 🥰 Da budete brzo skupa. ❤️
    Minnieus wohoo za 35! 🥳 
    Ja ne znam koliki je cerviks, ne mjeri mi ga zadnjij par puta nego me samo pipa prstima i eto danas je tako napipala.
    Svaka čast na bolnici i odvojenost od tvojih, a ja paničarim oko malo mirovanja kod kuće.

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Sirenita
    27. Ožujak 2025. 21:57

Peja iskrene čestitke, uživajte. 
    Minnieus bravo za 35 tjedan! Još malo je bebač tu.

It’s a girl🩷

rosie0111
    27. Ožujak 2025. 22:01

Peja

Danas u 15:10 je došla na svijet naša mala curica..1998 grama i 45 cm…apgar 9/10 😊 potreban joj je topli krevetac i stavili su joj sondu za hranu jer je baš mala a od mene ne dobiva baš mlijeka još..a i bila je bljuckala dosta kada su joj dali donirano mlijeko. Zbilja se nadam da će nastaviti sada više rasti i da će joj s nama biti puno bolje nego unutra. ..ja sam ok..umorna ali ok..ustajala sam dosta i to me sada košta jer čim ustanem povracam..tako da mi je sestra zabranila pokretanje do jutra 😅 a i dobila sam prvu tabletu za tlak jer skače sad preko 150/110 😱
    No sve u svemu..predivan osjećaj je biti majka ❤️ hvala svim curama na podršci 😊

Odlično, baš mi je drago, znam koliko si se bojala... 🫶 Sad ćete zajedno se maziti i oporavljati. 
    Jesi na carski na kraju ili? Čuvaj se i odmaraj pogotovo sad dok si u bolnici, iskoristi to 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.