Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Thumbelina31
    28. Ožujak 2025. 09:34

Ženee, ima li netko novost za Merkur? Vraća li se s 1.4.? 

Babybell
    28. Ožujak 2025. 09:43

Mi smo jucer isli po novi auto jer se eto muz bojao da jaje nece stati u stari auto😄 kao da imamo vise mjesta kad cemo putovati i sve. Gospodja mama je OPET obukla naopako majicu, ali ajde tjesim se da je to bilo za srecu😅 cure koje ste u bolnici drzite se, a mi koje smo doma sa ili bez beba neka se isto drzimo jer ovo vrijeme vani je cista depresija😩

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Čokoladica 🍀
    28. Ožujak 2025. 10:01

Peja

Danas u 15:10 je došla na svijet naša mala curica..1998 grama i 45 cm…apgar 9/10 😊 potreban joj je topli krevetac i stavili su joj sondu za hranu jer je baš mala a od mene ne dobiva baš mlijeka još..a i bila je bljuckala dosta kada su joj dali donirano mlijeko. Zbilja se nadam da će nastaviti sada više rasti i da će joj s nama biti puno bolje nego unutra. ..ja sam ok..umorna ali ok..ustajala sam dosta i to me sada košta jer čim ustanem povracam..tako da mi je sestra zabranila pokretanje do jutra 😅 a i dobila sam prvu tabletu za tlak jer skače sad preko 150/110 😱
    No sve u svemu..predivan osjećaj je biti majka ❤️ hvala svim curama na podršci 😊

Peja cestitam 🩷🌷

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Lora.
    28. Ožujak 2025. 10:09

Čestitam curama na porodima ❤️ ima vas puno koje ste blizu

• cupko
    28. Ožujak 2025. 10:23

Hvala vam curke na odgovorima! Smirile ste me bome. 
    Mene je zbunilo što ona na glas nije naglasila strogo mirovanje, a sestri je rekla nek u trudničku zapiše velikim slovima mirovanje i podcrta. 
    Ja ću onda laganini kaki ste i pisale 😁

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. ⏸️
    24.9. 5+5t ❤️
    5/2025 💙

Yvone
    28. Ožujak 2025. 10:30

Peja čestitke i brz oporavak želim. ❤️❤️❤️Ne znam ništa za udisaje bebe, ali oni znaju što rade. Pitaj ih sve što te muči.
    Rosie bravo za dobar pregled! Eto ti ćeš vjerojatno prirodno 😊

Yvone
    28. Ožujak 2025. 11:17

Babybell

Mi smo jucer isli po novi auto jer se eto muz bojao da jaje nece stati u stari auto😄 kao da imamo vise mjesta kad cemo putovati i sve. Gospodja mama je OPET obukla naopako majicu, ali ajde tjesim se da je to bilo za srecu😅 cure koje ste u bolnici drzite se, a mi koje smo doma sa ili bez beba neka se isto drzimo jer ovo vrijeme vani je cista depresija😩

Tata je iskoristio situaciju s jajetom 😃😃😃
    Da, vrijeme je koma. Nadam se uskoro sunčeku kako idemo u 4 mjesec.

• rose1502
    28. Ožujak 2025. 11:42

Čestitam na novoj bebici❤️

Evo ja sam jučer na vlastitu odgovornost izasla iz bolnice.Nisam bas sretna radi tog ali nisam imala drugog izbora.Iskoristili smo kroz tjedan sve koje smo mogli za čuvanje klinci jer su bolesni pa nisu mogli u vrtic i za danas stvarno nitko nije mogao nit s njima.
    Idem sutra na ctg i uzv u bolnicu pa ćemo vidjet za dalje,nekako mislim da ću se sredinom slj tjedna kad malo doma sredimo i isplaniramo čuvanje vratiti radi psihičkog mira tamo.
    Jučer prije otpusta smo radili uzv,protoci dobri,afi jučer bio 9 u ponedjeljak je bio 6.Beba sve u svemu dobro.

Sad sam kod mame s klincima pa sam blizu bolnice za svaki slucaj.
    Minnie jesmo se srele u bolnici?😅

Simbalija
    28. Ožujak 2025. 11:51

Peja čestitke i brz oporavak!! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• PikyB
    28. Ožujak 2025. 12:18

Peja cestitam! Zelim ti brz oporavak i da ste sto prije doma ti i bebica :) 

Meni se nekako cini sve blize porod, prvo dijete sam rodila 37+6, dakle ako opet bude tako onda sam za cca 6 tjedana gotova :) hehe, ali vidjet cemo. Radim vjezbe za opustanje zdjelice nadam se da ce to pomoci. 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.