Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moina
    29. Ožujak 2025. 17:19

Leje cestitam! 🥰 to je super kilaza

Čokoladica 🍀
    29. Ožujak 2025. 17:22

LeJe

Cure, nasa beba je stigla malo ranije nego sto smo ocekivali. Oko 2h ujutro mi je pukao vodenjak, nisam imala trudove i nisam se otvarala nista a ona je i dalje bila na zadak. Odmah ujutro su me porodili na carski rez, opca anestezija.
    Ima 2720 g i 48 cm sto je bas dosta za ove tjedne. 🥰
    Trenutno je u inkubatoru, a ja se oporavljam od operacije.

Čestitam 🩷 
    🤞 da budete sta prije zajedno! 

Jel' se meni cini ili skoro nitko nije dosao do termina, osim Tere? Hvata me panika, nemam nista spremno 🙈

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

AriBari
    29. Ožujak 2025. 17:39

Leje cestitam ti😊😊zelim ti brz oporavak 🥰
    Peja kako si?
    Tockice zao mi je za hospitalizaciju al to je sad samo kratko do poroda😊
    Cupko ja mislim da je inkubator/topli krevetic vise ovisan o tjednima kada se rodi, ali nisam sigurna, mozda netko bolje zna.
    Da cini se da nam je ovo neka ne terminska grupa😅vazno da bude svima sve ok😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• cupko
    29. Ožujak 2025. 17:43

Čokoladica 🍀

LeJe

Cure, nasa beba je stigla malo ranije nego sto smo ocekivali. Oko 2h ujutro mi je pukao vodenjak, nisam imala trudove i nisam se otvarala nista a ona je i dalje bila na zadak. Odmah ujutro su me porodili na carski rez, opca anestezija.

Čestitam 🩷
    🤞 da budete sta prije zajedno!

Jel' se meni cini ili skoro nitko nije dosao do termina, osim Tere? Hvata me panika, nemam nista spremno 🙈

Meni se isto čini 🤣 ja sam bome počela zbog svega toga sve više manje pripremati da imam bar za početak spremno ako nas iznenadi pogotovo zbog tog njegovog položaja sada haha

28👩🏽
    30🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Babybell
    29. Ožujak 2025. 17:52

LeJe

Cestitke i da se obje oporavite sto prije🫶🏼

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

rosie0111
    29. Ožujak 2025. 18:05

AriBari

Lejecestitam ti😊😊zelim ti brz oporavak 🥰
    Peja kako si?
    Tockice zao mi je za hospitalizaciju al to je sad samo kratko do poroda😊
    Cupkoja mislim da je inkubator/topli krevetic vise ovisan o tjednima kada se rodi, ali nisam sigurna, mozda netko bolje zna.
    Da cini se da nam je ovo neka ne terminska grupa😅vazno da bude svima sve ok😊

Je, ovisi to najviše o gestacijskoj dobi novorođenčeta. 
    A ja bi i volila prije termina koji dan barem 🫣🤣

• točkica1213
    29. Ožujak 2025. 18:38

rose1502

točkica1213

Rose super za bolje nalaze, nadam se da više nećeš morat ostajat u bolnici do poroda🙂
    I kod mene danas na pregledu manjak plodne vode, tako da sam danas hospitalizirana 😫ne znam još koji je plan za dalje

Joj evo suosjećam kako ti je,koliki ti je afi?

Nije mi u nalaz stavio, samo VAT smanjen, tako da ne znam.
    Za sad su izgledne dvije opcije, u slučaju istog ili lošijeg nalaza sutra, tijekom noći na ponedjeljak bi išli na indukciju, ako bi sutra nalaz bio dobar možda bi išla doma pa svaka dva dana na kontrolu, ali opet bi oni oko termina na indukciju, ako ne krene samo, jer zbog zastoja ne bi puštali valjda preko termina

3🧒

• točkica1213
    29. Ožujak 2025. 18:39

LeJe

Čestitke i brz oporavak, da ste brzo skupa😊

3🧒

• samy_lo
    29. Ožujak 2025. 21:18

točkica1213

rose1502

točkica1213

Rose super za bolje nalaze, nadam se da više nećeš morat ostajat u bolnici do poroda🙂
    I kod mene danas na pregledu manjak plodne vode, tako da sam danas hospitalizirana 😫ne znam još koji je plan za dalje

Za sad su izgledne dvije opcije, u slučaju istog ili lošijeg nalaza sutra, tijekom noći na ponedjeljak bi išli na indukciju, ako bi sutra nalaz bio dobar možda bi išla doma pa svaka dva dana na kontrolu, ali opet bi oni oko termina na indukciju, ako ne krene samo, jer zbog zastoja ne bi puštali valjda preko termina

Tockice nisam upratila do kakvig zastoja u rastu je doslo ? Ja ti evo zelim da sam porod krene, svakako si fali par dana do termina. I ja sam 39+2 po ZM, ali po prvom uzv trudnoca je manja, tako da se nadam i ja svaki dan.

Leje cestitam

• rose1502
    29. Ožujak 2025. 21:40

točkica1213

rose1502

točkica1213

A dobro ti još malo pa si i preko termina😅😅

Koliko je beba po mjerama sad?Cudno da su te i ostavili tako dugo inače zastoj indiciraju u 38tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.