Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Imstah
    17. Kolovoz 2023. 13:48

kažu da je zapravo najbitnije od svega ne bojati se, jer te taj strah zakoči, ne možeš se opustit kako bi trebala, i onda si još gore napraviš psihofizički.

a šta se hrane tiče, evo ja se danas nakrkala mcdonaldsa 
    inače mi se u zadnje vrijeme grozno jede sir i vrhnje ali to mislim da se ne smije, kao svježi sir općenito, kaj ja znam. i domaće kobasice bi  pitat ću sutra doktoricu dal je to stvarno tako ili mogu malo :D

• Sandra25
    17. Kolovoz 2023. 13:49

Red fox, zao mi je zbog tvog loseg iskustva. I hvala ti na informacijama ❤️

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    17. Kolovoz 2023. 13:51

Imstah

kažu da je zapravo najbitnije od svega ne bojati se, jer te taj strah zakoči, ne možeš se opustit kako bi trebala, i onda si još gore napraviš psihofizički.

a šta se hrane tiče, evo ja se danas nakrkala mcdonaldsa
    inače mi se u zadnje vrijeme grozno jede sir i vrhnje ali to mislim da se ne smije, kao svježi sir općenito, kaj ja znam. i domaće kobasice bipitat ću sutra doktoricu dal je to stvarno tako ili mogu malo :D

Zanimljivo je to da nam se uvijek u trudnoci jede ono sto ne bi trebalo🤣 ja sam se do prije 7 dana hranila ko po crti, bas sam bila ponosna na sebe. Sta mi bi da podivljam ovih zadnjih 7 nemam pojma🤣🤣🤣
    Smoki mi se najvise jede🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 13:51

ajme red fox grozno što se desilo, i hvala ti što si podijelila s nama. baš mi se jučer dečko smijao da šta paničarim bezveze, kad sam mu rekla da ne želim jesti sir i vrhnje s placa. čovjek bi rekao da je iz dućana sigurno, da.. grozno šta nam sve prodaju i sa čim nas sve truju :(

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 13:53

Sandra25

Zanimljivo je to da nam se uvijek u trudnoci jede ono sto ne bi trebalo🤣 ja sam se do prije 7 dana hranila ko po crti, bas sam bila ponosna na sebe. Sta mi bi da podivljam ovih zadnjih 7 nemam pojma🤣🤣🤣
    Smoki mi se najvise jede🤣

a vidiš ja obrnuto, inače sam u trudnoći počela puno više po voću i povrću, ovo ono, ali taj mcdonalds me baš povuče nekad  a valjda je najgore šta možeš stavit u sebe po pitanju nutricije 

Red Fox
    17. Kolovoz 2023. 13:57

Ja sam tad isto mislila da je to nešto egzotično i da neću baš ja naletit, al eto desilo se. Ne trebate se sad odreći svega, samo je bitno termički obraditi. Ja npr. kad mi se jede nešto "sirasto" napravim štrudlu sa sirom, ispečem si vruće sendviče, šek malo na tavu i slično. Ta Listeria zapravo nije neki problem za ljude, al je jako opasna za trudnice, a najšće uzrokuje od simptoma samo smrt bebe. Doktorica koja ju je otkrila kod mene rekla mi je da je imala slučaj kada je žena izgubila 4 djece u visokoj trudnoći dok nisu posumnjali da ima Listeriu. Jer ostaneš zaražen,a liječenje je malo komplicirano. ja sam dva tjedna primala intravenozno antibiotik tri puta na dan.

• Sandra25
    17. Kolovoz 2023. 13:58

Mene vuce pizza, iako je se jos nisam dočepala🤣 a zanimljiva stvar je da u prosloj trudnoci nisam mogla pizzu niti vidjet na slici. 
    Zato danas imam valjda jedino dijete od 7 godina koje na djecjim rodjendanima ne jede pizzu jer ne voli🤣
    Ma nece ti nista bit od jednog mcdonaldsa😀🙌🏻

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Red Fox
    17. Kolovoz 2023. 14:01

Ja sam jedva čekala ljeto da uživam u paradajzu, krastavcima, paprici. Od toga svega mi je zlo Isto mi se jede samo mac donalds, pizza, pohano i tak. Nadam se da će uskoro proći, sad sam već 14. tjedan i dalje osjetim nalet mučnine.

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 14:01

red fox a jel se može izliječit to i u trudnoći ili je gotovo jednom kad dobiješ? sad me strah, šta ako ju već imam ili sam imala a nisam ni znala  jedem gro tog suhomesnatog inače, voće i povrće s placa itd. operem ja to, ali nekad ono, ovlaš.. 
    znači to se ne radi kao dio normalnih trudnićkih brisova?
    baš čitam da, i ako beba preživi, ima grozne posljedice :( i da trudnice puno češće dobivaju od ostalih, ne znam zašto ali.. još jedna stvar za brinut se 

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 14:04

salate mi baš pašu, i bilošta sa hrpom luka i češnjaka 
    jučer sam tikvice pohala, e nakon toga ni nemam grižnju savjest iako je pohano :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.