Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Imstah
    17. Kolovoz 2023. 14:36

a to voće i povrće, kaj je fakat dosta samo vodom isprat 

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 14:37

aha sad vidim od donne pojašnjenje. da, baš nisam to prije ozbiljno shvaćala moram priznati

Donna2022
    17. Kolovoz 2023. 14:41

I neka cura je napisala (da sad ne trazim tko, prepoznat ce se), da ima TSH 4, odi svakako cin prije kod endokrinologa, uvest ce ti terapiju Euthyrox. Ne zelim te plasiti, ja skad sam imala spontani imala sam 3,6 TSH. Postoji mogucnost da je to uzrokovalo spontani iako necu nikada znati, mozda je jednostavno bila kromosomska greska ali u svakom slucaju je visok TSH bio i stavljena sam odmah na terapiju. U trudnoci ne smijem prelaziti 2,5, pogotovo na pocetku. Ja sam vec godinu dana na terapiji i bit cu do poroda i onda ce me vjerojatno skinuti.
    Danas neki “plasljivi” postovi od mene, ali eto ja isto volim da me upozore cure na stvari koje ne znam, nedaj Boze da saznam prekasno..

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Donna2022
    17. Kolovoz 2023. 14:42

Imstah

aha sad vidim od donne pojašnjenje. da, baš nisam to prije ozbiljno shvaćala moram priznati

Imstah Iskreno nisam ni ja dok nisam cula od bliskih ljudi, ne ono neka naklpanja od nepoznatih.. listerija ne skodi kad nismo trudne zato i ne znamo za nju, ali napada plod nazalost i treba se paziti..

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Bela23
    17. Kolovoz 2023. 14:54

Listerija moram priznati da sam ju i ja olako shvatila. Sad kad sam ovo procitala bas me je potreslo. Definitivno cu vise se posvetiti paznji oko toga.
    Mucnine kod mene nisu uopce toliko izrazene, doslovno na dane. U prvoj trudnoci su bile vise ali ni tada nisam povratila nego tipa dva puta. U ovoj trudnoci niti jednom. Iskreno mene bude strah ako nemam mucnine ali evo dns sam uspjela pronaci srceko na baby watcheru pa sam odmah mirnija. 🤷🏽‍♀️
    Porod moj savjet vam je cure koje to niste prosle da se stvarno samo prepustite tome. Ja sam znala da nema natrag i poslozila sam stvari u glavi kako bude bit ce. Boli uzasno boli ali za prvorotku sam imala porod za pozeljeti, od puknuca vodenjaka i prvog dok curica nije izasla je trajLo 5 sati. Divim se onim zenama koje izdrze po dan dva u bolovima. Ali zato grozdovi hemoroida na guzi. Nisam mogla sjediti tjedan dana. Tako da sve ima svoje prexnosti i mane. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Malena1122
    17. Kolovoz 2023. 16:03

Mrva1104 ja jedem pršut i baš me traži Al izbjegavam tipa losos živi Itd i ne jedem salate po restoranima jer ne znam jesu dobro oprane. I tunu također ne konzumiram.

Plavo nebo čestitam na pregledu. Mislim da sam ja krenula da se masiram u 34om tjednu nisam sigurna Al piše na netu.

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    17. Kolovoz 2023. 16:07

Imstah opusti se i ne paničari:
    Prehrana mi je sve i svašta. Ja se ne hranim super zdravo mislim da bi bio veći šok za bebu i za mene da sad odjednom krenem jesti kao po crti. Pazim koliko mogu na opasnosti. Pojedem sranje,pojedem zdravo. 
    Porod gore mi je sad nego prvi put. Očekivala sam puno puno gore,a bilo je za poželjeti za prvorotkinju zapravo. Trudovi u oko 5ipo ujutro ušla u 7:30 u bolnicu. Radaona 9:45 u 11 rodila. Jedan vansjki i dva unutarnja ponta. Zamišljala sam da će i više boljeti. Od straha nemate ništa. Usporiti će te proces jer naše tijelo zaista odrađuje za nas. Vjerujte doktorima koje izaberete i vjerujte sebi! 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    17. Kolovoz 2023. 16:10

Tinaa267

Upravo sam bila na pregledu, doktorica je zvala da dodem da me pogleda. Vidljiva je gestacijska vreca promjera 3 mm, oskudno ruzicasto/smedi isjedak, dala mi je progrstereon dva puta dnevno 15 dana. Iduci pregled je 28.08.
    Sutra idem na more, ne znam uopce kako se opustiti. Imam osjecaj da cu stalno provjeravati jeli ima neki isjedak, jeli boli…

Provjeravamo i mi koje ne smeđarimo a kamol i ti. Opusti se. Radiš sve šta trebaš nemoj da te strahovi ubiju. Uživaj 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    17. Kolovoz 2023. 16:20

Red fox žao mi je radi tvog iskustva tan sam i ja pisala za salatu,a kasnije vidim tvoj post. 
    Donna da štitna nije za zezat iako se još uvijek vode polemike oko toga. Moj tsh je bio 4,5 u prvom trudnoći da bi se sam spustio. Frendici je bio 11. To je nažalost i kako te često posere. Završila sam na terapiji tek nakon poroda. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 16:23

presmiješno mi je na babywatcheru kak u određenim dijelovima zvuči ko vjetrovi oni s marsa, baš me zanima kaj je to, crijeva valjda.

uglavnom sad jedno 6-7min nisam mogla nać otkucaje, uspaničila se sva, onda me valjda od straha potjeralo na WC i poslije toga su se čuli :D eto, da znate, ak nemrete čut, odite kakat prije nego šta počnete paničarit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.