Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    17. Kolovoz 2023. 16:36

Imstah zato ja uvijek tražim ujutro na prazan želudac i prazan mjehur. I da to au crijeva 😅. Kasnije se čuje udarac bebe kako udari gdje je sonda. Ja sam počela to čuti. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    17. Kolovoz 2023. 16:41

Listerija mi je sad nova fobija 😵 Sta cemo onda jest? Sad me strah pojest ista "zdravo". Najbolje nastavit udarat po pizzi, pekari i ostaloj slasnoj nezdravoj dobro termicki obradenoj hrani 😄 
    Jutros sam se najela pancete s jajima, a za rucak ubila u buzari od  škampa i kruhu umocenom u oni lipi toč  🤤

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Malena1122
    17. Kolovoz 2023. 16:43

Lucy08

Listerija mi je sad nova fobija 😵 Sta cemo onda jest? Sad me strah pojest ista "zdravo". Najbolje nastavit udarat po pizzi, pekari i ostaloj slasnoj nezdravoj dobro termicki obradenoj hrani 😄
    Jutros sam se najela pancete s jajima, a za rucak ubila u buzari od škampa i kruhu umocenom u oni lipi toč 🤤

Kišaj u sodi i alkoholom octu i vodi voće i povrće i mirna si. Nije loš ni zeolit 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    17. Kolovoz 2023. 16:47

Jel bolji zeolit? 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• marinelaa2911
    17. Kolovoz 2023. 17:51

Donna2022

I neka cura je napisala (da sad ne trazim tko, prepoznat ce se), da ima TSH 4, odi svakako cin prije kod endokrinologa, uvest ce ti terapiju Euthyrox. Ne zelim te plasiti, ja skad sam imala spontani imala sam 3,6 TSH. Postoji mogucnost da je to uzrokovalo spontani iako necu nikada znati, mozda je jednostavno bila kromosomska greska ali u svakom slucaju je visok TSH bio i stavljena sam odmah na terapiju. U trudnoci ne smijem prelaziti 2,5, pogotovo na pocetku. Ja sam vec godinu dana na terapiji i bit cu do poroda i onda ce me vjerojatno skinuti.
    Danas neki “plasljivi” postovi od mene, ali eto ja isto volim da me upozore cure na stvari koje ne znam, nedaj Boze da saznam prekasno..

Meni je tsh 4
    Al ja sam vec na terapiji eutxyroxom od 75 mikrograma, tako da ce mi vjerojatno pojacat th..
    To idem sutra ujutro rijesit

Radimo na bebi od 14.10.22'
    🧔32
    👸29

👩‍❤️‍👨 29.11.22'

• Sandra25
    17. Kolovoz 2023. 17:56

Ajme al sam se sad prepala listerijeeeeeee. I vrtim film da sam prije 2 tjedna pojela mali komadic svjezeg kravljeg sira, al doslovno maleni. I dva dana pojela prsut😤😤😤😤
    Nisam znala ovo za lubenicu, da se i preko nje moze dobiti listerija. Jela je jutros🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    17. Kolovoz 2023. 18:00

Kad sam bila trudna prije 7 god, isto sam se pridruzila forumu na klokanicu. I jedna se cura sjetila da bi nam mozda lakse bilo tipkati na facebooku. Tako da je otvorila grupu s istim nazivom koja je bila zatvorenog tipa, unutra je bilo samo nas 15ak trudnica sa jesenskim bebama. Svako jutro ona koja bi prva ustala otvorila bi post sa danasnjim datumom i ispod njega bismo tipkali cijeli dan. Bilo mi je lakse povezati price sa licima i u konacnici i zapamtiti imena. Objavljivali bismo i slike obroka i baby opreme u kasnijoj trudnoci. Meni koja sam mirovala skoro 7 mjeseci ta je grupa znacila jako puno, a stekla sam i prijateljicu za cijeli zivot. Tipkale smo se skoro dok djeca nisu imala oko godine i pol, tada se to malo razvodnilo, ali vidim da su i druge cure ostale povezane medjusobno, ovisno o gradovima u koje zive. Pa eto, ako se nekome ucini ta ideja ok…
    Puno mi znaci sto imam s kime razmjeniti iskustva i u ovoj trudnoci…❤️

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    17. Kolovoz 2023. 18:11

Tinaa267

Upravo sam bila na pregledu, doktorica je zvala da dodem da me pogleda. Vidljiva je gestacijska vreca promjera 3 mm, oskudno ruzicasto/smedi isjedak, dala mi je progrstereon dva puta dnevno 15 dana. Iduci pregled je 28.08.
    Sutra idem na more, ne znam uopce kako se opustiti. Imam osjecaj da cu stalno provjeravati jeli ima neki isjedak, jeli boli…

Nije ti rekla da mirujes? Ja isto imam smeckasti iscjedak i sutra mi je prvi pregled i bas brinem da ce me staviti na mirovanje. Mirovat cu ako trebam naravno, al bas mi se i ne da🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 18:44

meni nije teško palo mirovanje, mislim idem ja tu i tamo šetnuti po gradu, ali znam bome i ležati satima i gledati neke zanimljive serije 
    meni se sviđa ideja sa fejsom, imam fejs koji jako slabo koristim ali lajkam da možemo gore stavljat i slike itd :D

• Imstah
    17. Kolovoz 2023. 18:47

Malena1122

Imstah zato ja uvijek tražim ujutro na prazan želudac i prazan mjehur. I da to au crijeva 😅. Kasnije se čuje udarac bebe kako udari gdje je sonda. Ja sam počela to čuti.

je, čujem i ja to, baš slatko :D
    a kolko sam vidla na uzv na 9+5 je već ludovao tako da nije ni čudo. jedva čekam sutra vidjeti, odmah u 9:45 ujutro je, nervozna sam ali valjda će biti sve ok. veselim se duuuuugom ultrazvuku, kažu cure da dobiješ i puno sličica nakon toga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.