Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    16. Kolovoz 2023. 14:45

April super je. Moj Gyn je meni rekao da mogu da putujem samo da stanem svako dva sata i prošetam malo. Dosta sam aktivna. Evo baš došli u Sarajevo skitamo i papamo. Al ne znam zašto ti je on rekao da ne putuješ? Ja sam i prošlu putovala po 10 sati sa stajanjima.
    Sandra ja sam u prošloj radila nifty u ovoj panoramu. Doktor moj sad radi panoramu i tek su je doveli u koj grad da nisam imala opciju bio bi opet nifty. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    16. Kolovoz 2023. 14:45

Lucy08

Ja sam vise anksiozna od ovih dogadanja u donjem dijelu trbuha. Jucer nista , a od jutros opet nemir, pa zateze, pa nelagoda, pa me probolo par puta s desne strane , pa se smiri pa opet, uopce mi sjedenje nije ugodno… jel vama tako?

Ma daaa. Pa to je tako stalno. Mene zna kad se okrećem u krevetu probost kao da me netko nožem recka 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Lucy08
    16. Kolovoz 2023. 15:06

Malena1122

Lucy08

Ja sam vise anksiozna od ovih dogadanja u donjem dijelu trbuha. Jucer nista , a od jutros opet nemir, pa zateze, pa nelagoda, pa me probolo par puta s desne strane , pa se smiri pa opet, uopce mi sjedenje nije ugodno… jel vama tako?

Ma daaa. Pa to je tako stalno. Mene zna kad se okrećem u krevetu probost kao da me netko nožem recka

Hvala 😊 odmah je lakse kad procitam da nam je svima slicno i da je to ok i normalno iako je neugodno 🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Imstah
    16. Kolovoz 2023. 15:11

sisy kako je prošlo na pregledu?

moj preksutra aaaa štrikam već lagano 

Lucy08
    16. Kolovoz 2023. 15:12

Meni su javili iz klinike da dodem ipak sutra na uzv da me dr cirne na kratko nakon 7 dana od smedarenja da smo mirni. Ja sam htijela tek sljedeci tjedan na kontrolu kako je bilo prije dogovoreno i radit neki prenatalni jer sam sad dobro i djeluje mi da je sve ok al eto dr je htio ipak da dodem kako su na hitnom preporucili.  Javim vam sutra izvjestaj 😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

sisy
    16. Kolovoz 2023. 16:57

Imstah

sisykako je prošlo na pregledu?

Hej, evo i nas sa pregleda. Opet bio MM sa mnom, to mi je baš super, onda svi zajedno komentiramo bebu i doktor nas zeza, pogotovo MM 🤣
    Uglavnom bebica je 18mm velika, srce kuca junački, moj dr ne pali zvuk prije 10tt, kaže ne prakticira to, ali nam je pustio na nanosekundu zvuk, i čula sam ga, doduše možda 2 otkucaja, ali prelijepo je za čuti ❤
    Ne pali iz razloga sto na uzv kad se pali zvuk valjda je jače zagrijavanje pa sa ne osteti embrij, tek kad pređe u fetus i ojača onda pali zvuk. Tako nekako sam shvatila, mada kaže da se može čuti i sa 6tt, ali on ne prakticira. I super mi je to da je tako oprezan, dovoljno mi je da vidim kako treperi 🥰
    E sad, dr me pitao za koji sam se test odlučila jer treba da radim za 2 tjedna. Meni bilo neugodno reći da sam se narucila u drugu državu na Panoramu, nekako sam se bezveze osjećala pa sam rekla da jos nismo odlučili. Joj kako ću mu na oči idući pregled, ipak za svoje novce mogu da radim gdje hoću, ali nekako mi neugodno 🙄

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

JagodicaBobica96
    16. Kolovoz 2023. 17:19

sisy

Imstah

sisykako je prošlo na pregledu?

Hej, evo i nas sa pregleda. Opet bio MM sa mnom, to mi je baš super, onda svi zajedno komentiramo bebu i doktor nas zeza, pogotovo MM 🤣
    Uglavnom bebica je 18mm velika, srce kuca junački, moj dr ne pali zvuk prije 10tt, kaže ne prakticira to, ali nam je pustio na nanosekundu zvuk, i čula sam ga, doduše možda 2 otkucaja, ali prelijepo je za čuti ❤
    Ne pali iz razloga sto na uzv kad se pali zvuk valjda je jače zagrijavanje pa sa ne osteti embrij, tek kad pređe u fetus i ojača onda pali zvuk. Tako nekako sam shvatila, mada kaže da se može čuti i sa 6tt, ali on ne prakticira. I super mi je to da je tako oprezan, dovoljno mi je da vidim kako treperi 🥰
    E sad, dr me pitao za koji sam se test odlučila jer treba da radim za 2 tjedna. Meni bilo neugodno reći da sam se narucila u drugu državu na Panoramu, nekako sam se bezveze osjećala pa sam rekla da jos nismo odlučili. Joj kako ću mu na oči idući pregled, ipak za svoje novce mogu da radim gdje hoću, ali nekako mi neugodno 🙄

sisy cestitam dragoo mi je 😊 bitno da je sve u redu!
    Nove curke dobrodosle!
    Ja sam skroz iskljucena bila zadnjih dana pa sam preletila zacas..
    Nadam se da stee sve dobro!

• Luce88
    16. Kolovoz 2023. 19:13

Čestitke svim novim plusićima, želim vam svima uredne trudnoće 😊 nisam stigla baš komentirati zadnjih dana, ali pročitam malo novosti kad uhvatim vremena. Na godišnjem sam i na putovanju (road trip autom) i meni je ginekologica rekla da slobodno idem, samo da se ne preforsiravam, stanem kad budem umorna i odmorim malo itd. Za sad mi je stvarno sve super, nemam i dalje nikakve simptome niti ništa, ali me to baš plaši i stalno si mislim jel sve okej jer baš ništa ne osjećam.. I paničarim ako se malo umorim od hodanja, dal sam to smjela ili sam trebala mirovat..niš mi nije fizički, ali se ubijam psihički 😒
    Tak da sad jedvaaa čekam pregled koji je 29.8. i odmah tad radim i panoramu, proći će i 12 tjedana i ako bude sve okej i sa panoramom, onda ću napokon reći svima i ponašati se kao trudnica, za sad se još ne usudim niti veselit i gledat robicu po dućanima..

• Sandra25
    16. Kolovoz 2023. 19:14

Jel osjecala neka od vas u 5 tt blage grceve, kao menstrualne? Smedji iscjedak sam imala u ponedjeljak, jucer nisam, i danas opet u nekoj maloj kolicini. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Luce88
    16. Kolovoz 2023. 19:19

Sandra25

Jel osjecala neka od vas u 5 tt blage grceve, kao menstrualne? Smedji iscjedak sam imala u ponedjeljak, jucer nisam, i danas opet u nekoj maloj kolicini.

Da da, ja sam sigurno do 9. tjedna imala grčeve,kao da ću dobiti.. To je sve normalno, jer se maternica širi. Imala sam i smeđi iscjedak koji je trajao par dana pa sam počela piti Duphastone, ali s bebom je sve okej 😊 rekli su mi da je smeđarenje normalno i da je bitno samo da nije svježa krv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.