Evo me curke s kontrole tj samo me kratko pogledao i sve je super, bebica je sad vec 2.63cm 😍 uzv je mjeri na 9 +3
Bio mi je opet drugi dr, moj je na godisnjem tako da mi ostaje termin pregleda isti tako da idem opet za 7 dana 🤣 i tad cemo radit Nifty.
Rekao mi je smedarenje i svi ti bolovi koje osjecam da nisu zabrinjavajuci, da maternica raste i da nema panike dok nema svijeze krvi.
Drago mi je da je sve ok 😍
Meriii sretno danas i tebi 🤞🏻
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pa ja vam svima zavidim na 1, 2, 3 broja većim grudima. Moje nisu ni maknule, niti namjeravaju izgleda.
Meni su prvo grudi buknile…a toliko su bolne uff
Nezz jel. Ko zna cime je najbolje stomak mazat jer inace sam sklona strijama
Ja sam mazala sa Šaljić masti i uljem iz dma onaj za mame trudnice. Al ja sam mišljenja da ako ćeš popucati neće ti ništa previše spriječiti.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sisy, Lucy super vijesti s pregleda. Bebice rastu :)
Meni su isto grudi natekle, a s obzirom da sam inače broj E, nije bajna situacija xD. Bez grudnjaka ne mogu do wc-a, okretanje u krevetu tijekom spavanja je postala tjelovježba, imam osjećaj da će mi grudi eksplodirati.
Meri sretno danas!
Mene isto zanima kozmetika u trudnoći, općenito što se smije, što je dobro i sl?
Ja imam problematično lice i koristim La Roche Posay effeclair liniju, dr mi je rekao da mogu nastaviti.
Što se tiče strija, ja ih već imam jer sam se naglo razvila u pubertetu, tako da me ne plaši još po koja, ali ako ima način da ih spriječimo to bi bilo super xD.
Jeste li nešto izbacile/uvele što se tiče kupanja mazanja i sl? Ja za sad nisam mijenjala svoju rutinu
Što se tiče tih ulja, jednom davno sam pročitala da se može masirati međica sa nekim uljima, kao da se spriječi pucanje prilikom poroda i olakša sam čin. Zna li netko nešto o tome? :)
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Zelena123 ja sam u prošloj trudnoći uzela od welede ulje za masažu međice. Nisam baš bila disciplinirana šta se tiče mazanja Al nisam ni puno popucala. Jedan vansjki
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja popucala i vani i cerviks, sva sreća pa posteljica nije htjela van pa su me morali uspavati da ju izvade, onda su me odmah i zašili. Meni dobro 🤣
A bebica mi je bila malecna, 2260g, ne znam kako bi istjerala bebu normalne veličine, moram priznat da me malo strah kad se sjetim svega toga 😅
Ali dobro, bit će to sve ok, samo neka doguramo do tamo
Mislim da je problem bio u tome šta sam ju zbilja brzo izgurala van, i malo sam gurala i kad su mi rekli da ne guram 👀
Jebiga bilo mi je stvarno sila 🤣
Imam osjecaj da su kod mene grcevi tempirani, uvijek u isto vrijeme me uhvate 😂
Kroz jutro me malo mucnine muce al nista strasno. Nadam se da ce tako i ostati 🙈
Lice mi je katastrofa postalo. Svaki dan neki novi prist i ne znam sto bi uzela a da se malo smiri. 😏
Ima li mozda nesto od hrane sto izbjegavate otkad ste trudne? Pitala sam dr i rekla mi je nista sirovo i preporuka je ne dimljeno, tipa prsut.
💙
Malena hvala ti za info, pogledat ću to ulje.
Imstah sad si me baš prepala xD. Ja imam ogroman strah od poroda i tog pucanja i boli...Sad sam u fazi prikupljanja svih informacija oko ulja, prehrane, tjelovježbe kako bih koliko toliko olakšala sebi porod, ali naravno ništa nije garancija.
Mrva ja isto imam tempirane u 4 ujutro, sve se uroti, želudac, stomak, mokrenje, mučnina xD Ja sam isto čula za pršut i dimljeni losos, jer nisu termički obrađeni pa ih izbjegavam. Ostalu hranu jedem, ovisno što se mom želucu jede :D
Tina, smeđarenje je normalno, sve dok nisu jaki bolovi i svježa krv. Svakako se javi dr da budeš mirnija :)
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Mrva, za prišteve možeš uzeti zink mast u ljekranoj.Pred spavanje naneseš točkicu direktno na prišt i isuši prišt preko noći.
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Jel osjecala neka od vas u 5 tt blage grceve, kao menstrualne? Smedji iscjedak sam imala u ponedjeljak, jucer nisam, i danas opet u nekoj maloj kolicini.
Jesi zvala doktora za to smedarenje? Ja bi ga svakako kontaktirala pa ako treba da ti da progesteron.
Nisam zvala doktoricu jer mi je sutra pregled, a toga je toliko malo. Jos uvijek mi ni na gacicama niceg nema, samo bude malo na papiru kad se obrisem. Trudim se do pregleda sto vise mirovati, pa cemo sutra u 13 h vidjeti
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji