Kad sam bila trudna prije 7 god, isto sam se pridruzila forumu na klokanicu. I jedna se cura sjetila da bi nam mozda lakse bilo tipkati na facebooku. Tako da je otvorila grupu s istim nazivom koja je bila zatvorenog tipa, unutra je bilo samo nas 15ak trudnica sa jesenskim bebama. Svako jutro ona koja bi prva ustala otvorila bi post sa danasnjim datumom i ispod njega bismo tipkali cijeli dan. Bilo mi je lakse povezati price sa licima i u konacnici i zapamtiti imena. Objavljivali bismo i slike obroka i baby opreme u kasnijoj trudnoci. Meni koja sam mirovala skoro 7 mjeseci ta je grupa znacila jako puno, a stekla sam i prijateljicu za cijeli zivot. Tipkale smo se skoro dok djeca nisu imala oko godine i pol, tada se to malo razvodnilo, ali vidim da su i druge cure ostale povezane medjusobno, ovisno o gradovima u koje zive. Pa eto, ako se nekome ucini ta ideja ok…
Puno mi znaci sto imam s kime razmjeniti iskustva i u ovoj trudnoci…❤️
I ja sam u grupi sa foruma. Prije smo isto tako otvarale kasnije prešle na Messenger. Ostvarila sam divna prijateljstva s njima.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ajme al sam se sad prepala listerijeeeeeee. I vrtim film da sam prije 2 tjedna pojela mali komadic svjezeg kravljeg sira, al doslovno maleni. I dva dana pojela prsut😤😤😤😤
Nisam znala ovo za lubenicu, da se i preko nje moze dobiti listerija. Jela je jutros🤣
Ma daaaj znaš koliko sam lubenice požderala,a o pršutu i siru da ne govorim. Prepala sam se i ja Al neću da se mislim pa šta da radimo sad. Lubenicu je dobro oprat prije nego je krenemo rezati.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Imstah zato ja uvijek tražim ujutro na prazan želudac i prazan mjehur. I da to au crijeva 😅. Kasnije se čuje udarac bebe kako udari gdje je sonda. Ja sam počela to čuti.
je, čujem i ja to, baš slatko :D
a kolko sam vidla na uzv na 9+5 je već ludovao tako da nije ni čudo. jedva čekam sutra vidjeti, odmah u 9:45 ujutro je, nervozna sam ali valjda će biti sve ok. veselim se duuuuugom ultrazvuku, kažu cure da dobiješ i puno sličica nakon toga
Ma joj meni radi tog mioma jedva nuhalni izmjerio. Beba nije htjela surađivati tako da imam dvije slike. Sreća da sam radila panoramu da sam mirnija.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
e a za ovo pranje voća i povrća, kolko vode (ili alkoholni ocat samo, ili miks?) i kolko sode bikarbone, i kolko dugo ostaviš?
trebaju mi detalji
Ma šta kažeteeee?????
Ja svako jutro jedem mladi domaci sir koji moj svekar kupuje kod seoske tete koja ima krave, eto šta da vam pričam. Također jedem pršut koji svekar reže, vakumira u listićima po 200-300 grama i držimo ga u zamrzivaču. Svaki dan jedem domaće lubenice i one žute pipune. Salate neograničeno. Ja mislim da sam tu beštiju već pokupila. 🥲
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
e a za ovo pranje voća i povrća, kolko vode (ili alkoholni ocat samo, ili miks?) i kolko sode bikarbone, i kolko dugo ostaviš?
trebaju mi detalji
Ja gledala na tik toku to od oka stave onako zakišaš vode pa pospeš sodom bikarbonom i alkoholnim octom. Malo ostaviš pa ispereš.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ma šta kažeteeee?????
Ja svako jutro jedem mladi domaci sir koji moj svekar kupuje kod seoske tete koja ima krave, eto šta da vam pričam. Također jedem pršut koji svekar reže, vakumira u listićima po 200-300 grama i držimo ga u zamrzivaču. Svaki dan jedem domaće lubenice i one žute pipune. Salate neograničeno. Ja mislim da sam tu beštiju već pokupila. 🥲
I ja sam neki dan jela kobasice i lubenice bosanske 😅
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
ubila bi sad za sir i vrhnje i domaću kobasu, ajmo prestat o domaćoj hrani pliiiz
napravila sam grupu na fejsu, zove se proljetni bebojneri 2024 i trebalo bi bit sve ful privat da nitko izvan ne vidi tko je u grupi ni šta se piše. pa potražite ako želite nutra, da ne budem sama :D
Sortiraj odgovore
Najstariji