Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂
U kojem tjednu ti je pocelo biti lakse?
Ma tek mozda prije dvije sedmice,ali i dalje mi dodje dan budem skroz lose da bukvalno ne mogu iz kreveta da ustanem,ne znam kod mene to bas varira taman pomislim proslo sad sam okej dodje mi dan opet mucnina sve mi se gadi jedino povracanje je prestalo..
Uh, onda jos 3 tjedna mogu ocekivati ovo :(
Sad sam imala jedan i pol dan malo bolji pa jucer na vecer povracanje i danas povracanje unatoc uzimanju reglana :(
Isto mi je,jedan dan nesto drugi dan nesto...iskreno mislila sam da ovo necu osjetiti,ako mi nisu mucnine jest glavobolja,ako nije to onda me muci zgaravica 😂
Imam pitanje, imate li jake grčeve, meni su stalno prisutni neki blagi grčevi al danas pridvečer sam osjetila baš jake grčeve, kao neko probadanje, inače imam bolne menstruacije i bilo je nalik tome i trajalo svega tri minute... Jel to okej ili je razlog za brigu, još nisam išla na prvi pregled..
Ja sam odbrojavala dane,meni je bas prvo bilo tesko sa simptomima,sad recimo imam glavobolje i mucnine neke ali nije kakve sam imala 😂
Ma tek mozda prije dvije sedmice,ali i dalje mi dodje dan budem skroz lose da bukvalno ne mogu iz kreveta da ustanem,ne znam kod mene to bas varira taman pomislim proslo sad sam okej dodje mi dan opet mucnina sve mi se gadi jedino povracanje je prestalo..
Sad sam imala jedan i pol dan malo bolji pa jucer na vecer povracanje i danas povracanje unatoc uzimanju reglana :(
Isto mi je,jedan dan nesto drugi dan nesto…iskreno mislila sam da ovo necu osjetiti,ako mi nisu mucnine jest glavobolja,ako nije to onda me muci zgaravica 😂
Isti slučaj kod mene, konstantne mučnine i glavobolje. Čak sam zamjenila Duphaston sa Utrogestanom i svejedno imam glavobolje. Gin mi je rekao ako ne prestanu da se javim neurologu, mada nezz šta bi .i on mogao pomoći.
Tablete protiv bolova necu da pijem, trpim i nikakva sam.
Ja mislim da su ove moje glavobolje id želudca i id mučnina jer mi nekako dolaze iz vrata, ne znam kako da vam obhasnim, doslovno me vrat boli i širi se prema glavi bol, ali nekako sve iz želudca. Nezz jel me razumijete 🤷🏻♀️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Isto mi je,jedan dan nesto drugi dan nesto…iskreno mislila sam da ovo necu osjetiti,ako mi nisu mucnine jest glavobolja,ako nije to onda me muci zgaravica 😂
Isti slučaj kod mene, konstantne mučnine i glavobolje. Čak sam zamjenila Duphaston sa Utrogestanom i svejedno imam glavobolje. Gin mi je rekao ako ne prestanu da se javim neurologu, mada nezz šta bi .i on mogao pomoći.
Tablete protiv bolova necu da pijem, trpim i nikakva sam.
Ja mislim da su ove moje glavobolje id želudca i id mučnina jer mi nekako dolaze iz vrata, ne znam kako da vam obhasnim, doslovno me vrat boli i širi se prema glavi bol, ali nekako sve iz želudca. Nezz jel me razumijete 🤷🏻♀️
Tacno tako mene zile u vratu bole i neki pritisak i sve mi to ide u glavobolju..popijem paracetamol ali nista mi ne pomaze..
Vi s glavoboljama jel mjerite tlak redovito? Možda je do tlaka
Da, nizak mi je, ali cijeli zivot mi je nizak, naucila sam životi s takim tlakom
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Imam pitanje, imate li jake grčeve, meni su stalno prisutni neki blagi grčevi al danas pridvečer sam osjetila baš jake grčeve, kao neko probadanje, inače imam bolne menstruacije i bilo je nalik tome i trajalo svega tri minute… Jel to okej ili je razlog za brigu, još nisam išla na prvi pregled..
Probadanja su normalna na početku trudnoće, kao i menga bolovi. Dok nema krvi i jakih grčeva koji ne prestaju sve je uredu.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Jutro curke, kad smo kod glavobolja mene od jucer popodne boli pola glave, cak mi je navecer bilo mucno za povratit. Jutros tlak 100/60 ... nema druge nego nalivat se vodom 🙂
Jucer smedeg vise nije bilo ni ikakvih bolova, jutros opet svijetlo smede na papiru 😔 Lezim i bole me vise kriza i kukovi 😏
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Jutro curke, kad smo kod glavobolja mene od jucer popodne boli pola glave, cak mi je navecer bilo mucno za povratit. Jutros tlak 100/60 … nema druge nego nalivat se vodom 🙂
Jucer smedeg vise nije bilo ni ikakvih bolova, jutros opet svijetlo smede na papiru 😔 Lezim i bole me vise kriza i kukovi 😏
Mene isto boli glava, pripisujem to manjku vode (zbog mucnina pijem gutljalj po gutljaj). Mislim da jedva popijem malo manje od 1.5l vode dnevno, a prije trudnoce sam pila vise od 2l
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Danas mi stiže babywatcher aaaaaa uzbuđena sam i strah me istovremeno, nadam se da ću nać šta trebam da ne šizim bezveze 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji